Lomaseksiä voi harrastaa myös kotona

Lomaseksiä kotona – 6+1 vinkkiä

Lomaseksin ei aina tarvitse olla kuumankosteaa temmellystä rannalla tai leikkisää yhdyntää hotellin kylpyammeessa. Ehei. Lomaseksiä voi harrastaa myös ihan kotioloissa – ja se voi olla aivan yhtä nautinnollista kuin seksi ulkomaillakin.

Tässä artikkelissa annamme 6+1 vinkkiä hekumalliseen seksiin lomalla.

Sisällys

1. Tehkää sitä eri huoneessa

Alkaako oma sänky jo kyllästyttää? Yksi syy hotelliseksin ihanuuteen on se, että sänky ei ole oma ja makuuhuone ei ole sama tuttu ja turvallinen.

Valitkaa siis huone, jossa ette ennen ole sekstanneet. Keittiö, sauna, eteinen, työhuone, varasto, autotalli – mahdollisuuksia on monia.

2. Viekää lapset hoitoon

On sanomattakin selvää, että lomaseksin saloihin on helpompi uppoutua, kun lapset ovat poissa jaloista. Suosittelemme isovanhempien valitsemista, sillä lapset rakastavat lomien viettämistä mamman ja papan luona. Jos sukulaisia ei ole saatavilla, kysykää tuttavapariskunnalta apua yhdeksi illaksi.

3. Anna hänelle hieronta

Hieronta rentouttaa ja toisen koskettaminen saa hormonit hyrräämään. Mikäli teillä on useampi tunti tai useampi ilta aikaa, vaihdelkaa rooleja. Molemmat ovat ansainneet kunnon hieronnan!

4. Panosta tunnelmaan

Yksi syy lomaseksin innostavuuteen on aina ympäristö. Uusi erilainen tunnelma. Ja jos haluat saada kotona loman aikaisesta seksistä kaiken irti, luot myös sinne tunnelmaa.

Himmennä valoja, sytytä tuoksukynttilä päälle ja laita taustalle rauhallista romanttista musiikkia. Voit tehdä kumppanillesi myös jonkin juoman valmiiksi ja vaikkapa kokata maukkaan illallisen.

5. Näytä paljasta pintaa

Lomalla seksiä on helpompi ehdottaa, koska kuljemme muutenkin paljon vähissä vaatteissa. Siis ainakin lämpimissä kohteissa – Lapin lomalla juttu on hiukan eri. Rantalomalla bikinit ja uimahousut ovat ainoat peittävät osat, aurinkovoidetta hierotaan yhdessä ja suihkun jälkeen vilvoitellaan makoilemalla sängyllä alasti.

Miksi et tekisi tätä myös kotona? Kävele asunnossa alasti. Pyydä kumppaniasi rasvaamaan sinut. Ja anna hänen katsella seksikästä vartaloasi.

6. Kokeilkaa jotain villimpää

Ei, en tarkoita mitään seksuaalista. Vaan jotain ”extremeä” liikunnan ja kokemusten muodossa. Näiden kokemusten aikana kroppasi nimittäin käy läpi samoja asioita kuin seksuaalisen kiihottumisen aikana.

Köysikiipeily, moottoripyörillä ajaminen, benjihyppy, seinäkiipeily ja monet muut lajit saavat adrenaliinin virtaamaan.

+1 Kokeilkaa jotain villimpää – tällä kertaa seksissä

Nyt puhun uusista seksikokemuksista. Lomalla on lupa päästää irti arjen rutiineista. Kokeilkaa vaikkapa sitomisleikkejä, roolileikkejä, uusien seksilelujen käyttöä tai anaaliseksiä, jos se ei teidän rutiini-iltoihinne vielä kuulu.

Juttumme pohjautuu Men’s Healthin artikkeliin.

Kokeile lomalla uutta – tilaa seksilelut edullisesti täältä!

SexShop LogoSexShop.fi on 100%:sti suomalainen seksikauppa.

SexShopilla on myymälä Helsingin Kalliossa ja seksikauppa netissä.
siirry-kauppaan
Seksitori.fiSeksitori.fi on yksi Suomen nopeiten kasvavista seksilelujen verkkokaupoista! Jo yli 9000 eri tuotetta varastossa ja edulliset hinnat!siirry-kauppaan

Leave a Reply