Seikkailuseuraa netistä

Kun kaipaat jännitystä elämääsi, hanki seikkailuseuraa netistä!

Suuri osa Internetin deittipalveluista on suunnattu vakavaa parisuhdetta hakeville. Onneksi meille seikkailunhaluisille suomalaisille on olemassa muutama loistava palvelu, joista voit hankkia seuraa joko lyhytaikaiseen hauskanpitoon tai pidempiaikaiseen seksisuhteeseen.

Seikkailuseura = Seuraa, jonka kanssa voit flirtata, lähettää seksiviestejä tai harrastaa ihan oikeasti seksiä.

SexPartner Logo

Legendaarinen!

Tuhansia suomalaisia käyttäjiä.

Sivustoa käyttävät niin sinkut, varatut kuin paritkin - jotka kaikki haluavat toteuttaa seksuaalisuuttaan.


Victoria Milan LogoEuroopan johtava deittisivusto varatuille henkilöille, jotka etsivät salasuhdetta!

Koska perinteiset deittisivustojen käyttäjät eivät ole riittävän vapaamielisiä, olemme listanneet ylle pari loistavaa palvelua ihan oikean seikkailunhaluisen panoseuran löytämiseen.

Suosittelemme sinua luomaan profiilin yhteen tai useampiin sivustoihin. Mitä aktiivisempi itse olet, sitä todennäköisemmin myös seuraa löytyy.

Palveluissa on niin nuoria, keski-ikäisiä kuin vanhojakin käyttäjiä – niin miehiä kuin naisia. Ole rohkea ja hanki seikkailuseuraa netistä jo tänään!

Sisällys

Mitä seikkailuseura tarkoittaa?

Aivan kuten yltä saatoit jo lukea, seikkailuseura on periaattessa mitä vain seuraa, jonka kanssa voit flirtata, keskustella, kahvitella tai ihan oikeasti sekstata. Seikkailusi ”syvyys” riippuu ihan siitä mitä itse haluat ja mitä netistä löydät. Deittipalstoilla ja treffipalveluissa on paljon suomalaisia käyttäjiä kummastakin ääripäästä – toiset haluavat jutella, toiset nussia.

Sinä määrität omat rajasi. Mitä sinä haluat seikkailultasi?

Joillekin seikkailu voi olla salasuhdetta, jolloin pettämissivustot ovat paras ratkaisu. Toiset haluavat sopia yhden illan panotreffit ja unohtaa kaiken aamuun mennessä. Joillekin pidempi seksisuhde on unelmissa. Ja jotkut haluavat löytää itselleen oikean kumppanin – joko kaveriksi matkoille ja arkeen tai ihan perinteiseen parisuhteeseen.

Ketkä etsivät seikkailuseuraa?

Ihan tavalliset miehet ja naiset.

Ikäjakauma on erittäin laaja aina parikymppisistä nuorista yli kuusi- tai seitsemänkymppisiin eläkeläisiin. Kaikkiin ikäluokkiin suhtaudutaan nykyään netissä erittäin avoimesti ja treffipalstojen käyttöä ei tarvitse hävetä – olipa elämäntilanteesi millainen tahansa.

Eniten netistä etsitään vakavaa parisuhdetta, mutta seksiseuran etsiminen ns. seksitreffisivustoilta on yleistynyt 2000-luvulla valtaisasti. Tämä on luonnollista kehitystä, sillä ihmisten arki ja urat ovat muuttuneet yhä hektisemmiksi. Aina ei iltaisin jaksa lähteä baareihin juoksemaan ja etsimään sitä tyydytyksen tuojaa – vaan joskus on helpompi ottaa lasia viiniä ja etsiä seksikumppani kotisohvalta käsin.

Olitpa sinkku tai suhteessa, mies tahi nainen, hetero tai homo, nuori tai vanha – netissä on varmasti sinulle sopiva treffisivusto.

Miten hankin seikkailuseuraa netistä?

Alkuun pääset suhteellisen helposti. Toimit vain näin.

 1. Luo itsellesi profiili yhteen yllä suositelluista treffisivustoista.
 2. Kirjoita itsellesi profiiliteksti. Tähän ei mene kovin pitkää tovia.
 3. Lisää profiiliisi kuva. Kuvalliset profiilit saavat keskimäärin noin 15x enemmän yhteydenottoja kuin kuvattomat.
 4. Käytä hakutoimintoa ja etsi sopivia muita käyttäjiä haluamaltasi alueelta.
 5. Lähetä muille käyttäjille viestejä, aloita keskusteluita ja ole aktiivinen.

Etenkin miesten kannattaa kuitenkin muistaa, että seuralaiset eivät automaattisesti ilmesty kotiovellesi. Emme haluaisi liikaa yleistää, mutta tavallisesti naisilla on seksisivustoilla ja seikkailusivustoilla enemmän valtaa. Miehet ovat halukkaita kokeilemaan melkein mitä tahansa ja heille yhden yön suhteet täysin tuntemattomien kanssakin ovat OK. Vastaavasti naiset haluavat usein löytää miehen, joka saa heidät tuntemaan olonsa turvalliseksi ja halutuksi. Miehen, jolla on pilkettä silmäkulmassa.

Olitpa mies tai nainen – me suosittelemme sinua olemaan aktiivinen. Lähde mukaan avoimin mielin ja ota yhteyttä useampiin kiinnostavilta tuntuviin henkilöihin.

Jokainen ei varmasti löydä unelmiensa panoseuraa parissa päivässä. Siihen voi mennä viikkoja tai kuukausia. Tai ikuisuus, jos sinulla on huono tuuri tai et ole itse aktiivinen.

Miksi hankkisin seikkailuseuraa?

Koska haluat jännitystä elämääsi. Pitääkö sitä sen enempää perustella?

Seikkailuseuran tarkoitus on tuoda piristystä ja nautintoja elämääsi. Jos siis tunnet olosi yksinäiseksi, et ole tyytyväinen seksielämääsi, haluaisit seuraa esimerkiksi päiväkahveille tai lomareissulle tai etsit salasuhdetta, on seikkailuseura sinun juttusi.

Miten varmistan anonyymiyteni eli pysyn nimettömänä?

Meidän suosittelemamme seksitreffi- ja treffisivustot ovat kaikki anonyymejä. Sinun sähköpostiosoitettasi tai nimeäsi ei ikinä näytetä muille käyttäjille. Luonnollisesti mitään maksutietojasi tai muita henkilötietojasi ei myöskään anneta eteenpäin.

Ainut mistä sinut voi tunnistaa, on kuva. Kuvat ovatkin omalla tavallaan kaksiteräinen miekka. Toisaalta joku voi tunnistaa sinut niistä – mutta taas toisaalta, ne ovat varmin tapa löytää haluamasi kaltaista seuraa, joka on oikeasti kiinnostunut sinusta.

Hieman palvelusta riippuen, saattaa treffisivustolla olla ns. ”blur” eli sumennusominaisuus. Esimerkiksi salasuhdesivustoilla tällä ominaisuudella voit sumentaa kuvista kasvosi. Näin muut näkevät miltä suurinpiirtein näytät (pituus, kroppa, jne), mutta sinua ei voida kasvoistasi tunnistaa.

Millainen profiili toimii netissä?

Profiilillasi on valtava merkitys menestykseesi. Se ratkaisee, löydätkö seikkailuseuraa vai et. Siksi profiilin luomiseen ja kehittämiseen kannattaa panostaa hieman aikaa ja vaivaa.

Ohjeita hyvään profiiliin:

 • Lisää profiilikuva. Ihan sama mitä mieltä olet itsestäsi ja tykkäätkö kuvistasi vaiko et – kuvalliset profiilit toimivat aina paremmin. Se on fakta.
 • Ole itsevarma. Älä siis hauku itseäsi, vaan kehu hyviä puoliasi.
 • Pidä pilke silmäkulmassa. Pieni huumori (flirttaileva sellainen) on paras tapa päästä kenen tahansa pöksyihin.
 • Vältä nettislangia. Kukaan ei halua lukea miten OMG sun iltas oli tai miten LOL sen yhen duden fleda on.
 • Tarkista oikeinkirjoitus. Kirjoitusvirheet ovat turnoff ja antavat sinusta huolimattoman – ja suoraan sanottuna tyhmän – kuvan.
 • Ole rehellinen. Älä siis valehtele itsestäsi. Jos sinulla ei ole 23 sentin kullia niin älä väitä niin. Jos tykkäät runsaammista naisista, myönnä se suoraan. Tällä tavalla löydät juuri sellaisia henkilöitä, joita haluatkin. Ole avoin.

Miten varmistan, että kaikki sujuu turvallisesti?

Turvallisuus on kaiken A ja O. Monelle – etenkin hieman vanhemmille ihmisille – seuran hakeminen netistä tuntuu jollain tavalla epäilyttävältä. Oman kuvan laittaminen nettiin, omista kiinnostuksista kertominen ja toisen kanssa flirttaaminen tietokoneen välityksellä. Varsinkin, kun et voi periaatteessa olla varma, kuka ruudun toisella puolen istuu.

Jos siis olet löytänyt potentiaalisen oloisen kumppanin seikkailullesi, olivatpa ne millaisia tahansa, ja olet sopimassa ensitapaamista, kannattaa muistaa seuraavat ohjeet:

 • Sovi tapaaminen julkiselle paikalle. Näin voit tarvittaessa sanoa näkemiin ja lähteä turvallisesti kotiin, jos toinen osapuoli osoittautuukin hyypiöksi.
 • Älä lupaa seksiä etukäteen. Sovi, että tapaatte, mutta älä lupaa toiselle mitään muuta ettei hän odota vääriä asioita.
 • Tarvittaessa ota kaverisi mukaan. Kaveri voi joko tulla itse tapaamiseen tai valvoa hieman kauempaa, että teillä menee kaikki hyvin.
 • Jos toinen osapuoli ei miellytä, kerro hänelle, että olet tullut toisiin aatoksiin ja että tapaaminen on ikävä kyllä ohi.
 • Jos päädytte sänkyyn asti, muista ehkäisy.

Yhteenveto

Nyt tiedät miksi ja miten seikkailuseuraa löytää netistä. Olipa seuranhakusi taustalla mikä tahansa – halu saada lisää seksiä, kokeilla uusia juttuja, flirttailla, löytää ystävä tai hankkia salaseuraa – me emme tuomitse sinua.

Muista olla aktiivinen ja nauti elämästä!