Pettämissivustot varatuille miehille ja naisille

Pettämissivustot ovat suosittuja vuonna 2017. Sekä miehet että naiset alkavat ymmärtää, että heillä on oikeus tuntea itsensä halutuksi ja seksikääksi.

SexPartner Logo

Legendaarinen!

Tuhansia suomalaisia käyttäjiä.

Sivustoa käyttävät niin sinkut, varatut kuin paritkin - jotka kaikki haluavat toteuttaa seksuaalisuuttaan.


Victoria Milan LogoEuroopan johtava deittisivusto varatuille henkilöille, jotka etsivät salasuhdetta!

Profiilin luominen on ilmaista, mutta Premium-ominaisuudet usein maksavat erikseen!

Jos omassa parisuhteessa ei saa huomiota tai jos seksi tökkii tai tuntuu pakkopullalta (tai sitä ei ole), on aika miettiä vaihtoehtoja. Voit joko pistää kaikki paukut kehiin ja yrittää korjata suhteesi tai sitten voit siirtyä pettämissivusto Victoria Milaniin ja piristää arkeasi pienellä salasuhteella.

Salasuhteen ei tarvitse aina olla villiä seksiä. Se voi olla esimerkiksi flirttailua (netissä tai kasvotusten), chattailua (webcam tai ilman), seksikkäitä tekstiviestejä, valokuvien vaihtoa tai ihan vain pikkutuhmaa flirttailua priva-viesteillä.

Tietysti, jos haluat, on seksisuhdekin mahdollista saada netistä. Sinä itse valitset, kuinka pitkän tai syvällisen salasuhteen haluat.

Sisällys

Paras pettämissivusto?

Suomalaisille paras valinta on ehdottomasti Victoria Milan.

 • 100% nimetön
 • 100% luotettava
 • Profiilin luominen ilmaista

VictoriaMilan.fi on Euroopan suosituin salasuhdesivusto. Sillä on miljoonia käyttäjiä ympäri maailmaa – suomalaisiakin jo tuhansittain.

Victoria Milan pettämissivuston taustalla toimii Digisec Media Limited -yritys.

Täysin nimetön!

Kun luot profiilin, sinulta ei kysytä nimeäsi, puhelinnumeroasi, osoitettasi eikä luottokortin tietoja. Olet palvelussa 100% nimetön – anonyymi.

Lisäksi voit Victoria Milanin omalla AnonymousBlur-ominaisuudella peittää kuvistasi kaikki kasvot, tatuoinnit, korut ja muut tunnistettavat piirteet. Näin kumppanisi, työkaverisi, naapurisi, sukulaisesi tai ystäväsi eivät voi tunnistaa sinua profiilistasi.

Kuvan lisääminen nimittäin kannattaa aina: Kuvallinen profiili saa noin 15 kertaa enemmän yhteydenottoja.

Unohda paska arki, nauti jännityksestä!

Elämän kuuluu olla nautinnollista. Jos arkesi on synkkää ja väsyttävää, on aika muuttaa tapojasi.

Unohda siis paska arki ja ota se, mikä sinulle kuuluu: Ilo, kiihko ja tunne siitä, että sinuakin halutaan.

Paras pettämissivusto on Victoria Milan. Aloita jo tänään.

Voiko pettämissivustolta todella löytää suhteen?

Moni ajattelee, että nämä netin seksi- ja pettämissuhdesivustot ovat täyttä huuhaata ja kusetusta. On toki totta, että kaikki sivustoille rekisteröityvät eivät taianomaisesti heti löydä unelmiensa naista tai miestä, jonka kanssa voisi puuhailla aviopuolison tietämättä. En minäkään ole vielä päässyt Beyoncen pöksyihin vaikka kuinka haluaisin.

Kannattaakin pitää itsellään siis realistiset odotukset: kyllä, sivustoilla on tuhansittain suomalaisia käyttäjiä. Ja kyllä, osa heistä on aktiivisempia kuin toiset.

Jos kuulut tähän aktiiviseen osaan ja oikeasti lähetät viestejä muille käyttäjille, niin kyllä, sitten pettämissivuston kautta voi löytää salasuhteen.

Jos vastaavasti vain luot profiilin ja odotat, että superseksikäs nuori nainen, todellinen miesori tai maailman kuumin milffi tulee hakemaan sinut kotioveltasi – olet väärässä.

Netissä kuulee paljon puhetta siitä, että tällaiset sivustot ovat täynnä botteja ja nyhtävät käyttäjältään vain rahaa. Varmasti osa sivustoista toimii näin. Mutta siksi kannattaa valita yksi tunnetuista panotreffi- tai salasuhdesivustoista. Esimerkiksi Victoria Milan on ympäri maailmaa tunnettu ja toiminut jo useita vuosia. Kyse ei ole mistään kusetuksesta, vaan oikeasta palvelusta.

Miten välttää kiinni jääminen?

Niin, sitten kun olet löytänyt salasuhteen, pitäisi se myös pitää salaisena.

Tässä muutamia oivallisia vinkkejä siitä, miten vältät kiinni jäämisen.

 1. Maksa käteisellä. Näin pankkitietoihisi ei jää tarkkoja todisteita siitä mitä olet ostanut ja milloin. Näin kumppanisi ei pääse jäljillesi esimerkiksi yhteisen tilin kautta.
 2. Älä säilytä kuitteja. Aina jos saat kuitin käteesi, heitä se välittömästi roskikseen.
 3. Harrasta seksiä myös kumppanisi kanssa – yhtä usein kuin ennenkin. Muutokset seksuaalisessa käyttäytymisessä kotona kertovat kumppanillesi heti, että jotain on tapahtumassa.
 4. Poista puhelimestasi kaikki viestit (tekstiviestit, Facebook Messenger, WhatsApp, jne) aina luettuasi ne.
 5. Poista puhelimestasi myös puhelutiedot. Yksi kerrallaan – eli ne pettämispuhelut – jotta kumppanisi ei ihmettele, miksi sinulla ei ole ollenkaan puhelutietoja.
 6. Tyhjennä selaimesi historiatiedot aina, kun suljet selaimen.
 7. Jos käytät puhelimellasi karttasovelluksia (esim. Google Maps) oikean hotellin tai muun paikan löytämiseksi, muista tyhjentää haut (nollata paikka esim. kotiisi), kun olet perillä.

Mikä lasketaan pettämiseksi?

Moni myös pohtii, missä menee pettämisen ja harmittoman flirttailun raja. Meillä ei ole sinulle valmista vastausta, sillä toiset ovat tässä asiassa paljon tiukempia kuin toiset.

Periaatteessa pettämiseksi voidaan katsoa kaikki ne teot, jotka ovat kumppanisi odotusten vastaisia. Kyse ei ole siis pelkistä teoista, vaan siitä, miltä kumppanistasi tuntuisi, jos hän saisi tietää asiasta.

Tästä syystä pettämisen raja on eri ihmisillä täysin erilainen. Pettämiseksi voidaan laskea esimerkiksi:

 • Flirttailu
 • Seksuaaliset keskustelut
 • Tekstiviestien tai muiden yksityisviestien lähettely
 • Suhteen tai avioliiton kieltäminen (”en ole suhteessa”)
 • Ajan viettäminen flirttailun kohteen kanssa
 • Yöpyminen toisen ihmisen luona
 • Lahjojen ostaminen muille
 • Toiseen ihastuminen tai rakastuminen
 • Suutelu tai muu pussailu
 • Seksi eri asteissaan esim. suu- ja käsitöistä aina penetraatioon

Toiset ovat sitä mieltä, että flirttailu on täysin OK ja siitä ei tarvitse huolestua. Joillekin jo pelkkä pieni flirtti aiheuttaa oksennusreaktion ja järkyttävää itkemistä.

Se, mikä sinun parisuhteessasi lasketaan pettämiseksi, on sinun ja kumppanisi välinen asia. Me emme ikävä kyllä voi kertoa sinulle, missä raja menee.

Miksi ihminen pettää?

Nyt mennään jo aika syville vesille. Eikös tämän artikkelin pitänyt alun perin vain kertoa sinulle, mistä löydät erittäin pantavan näköisen naisen tai miehen salasuhteeseen? No niin piti. Mutta jostain syystä eksyimme nyt pohtimaan pettämisen syvintä olemusta.

Usein pettäminseen ajaudutaan vain, kun parisuhteessa on ongelmia. Ongelmia voivat olla esimerkiksi:

 • Suuri ero pariskunnan seksuaalisen halukkuuden välillä (toinen haluaa koko ajan, toinen harvemmin)
 • Suhteesta on kadonnut läheisyys ja toisen hyvänä pitäminen
 • Pettämiseen on yksinkertaisesti sattunut hyvä tilaisuus (ei osata sanoa ”EI” – tämä on usein miehillä syynä, esim. pikkujoulut tai jätkien reissut)
 • Toinen ei tunne itseään halutuksi suhteessa.

Emme haluaisi yleistää liikaa, mutta tutkimukset osoittavat silti, että miehet ja naiset pettävät eri tavalla. Jo pelkästään biologisesti miehet voivat lisääntyä kymmeniä kertoja kuukaudessa, kun taas naiselta irtoaa muna vain noin 28 päivän välein.

Tästä syystä miehet ovat usein opportunisteja: he eivät välttämättä suunnittele pettämistä pitkään, vaan tarttuvat tilaisuuteen, kun sellainen tulee eteen. Siksi esimerkiksi pikkujoulut, kesäjuhlat, juhannusbileet, kaveriporukkojen ryyppyreissut ja muut vastaavat ovat miehille riskialtista aikaa.

Miehet päätyvät useammin yhden illan suhteisiin, kun taas pettävät naiset ajautuvat usein pidempiin salasuhteisiin, joissa on myös tunteet mukana. Ehkä osittain tästäkin johtuen, miehillä on myös vahvempi taipumus uusia pettäminen – eli pettää useammin kuin vain kerran.

Yhteenveto

Niin, kaikenkaikkiaan pettäminen on nykyään varsin yleistä. Hektinen arki ja toimimattomat parisuhteet ajavat ihmiset pettämään. Ja ei siinä meidän mielestämme ole mitään väärää. Elämässä pitää olla vähän jännitystä.

Nyt kuitenkin tiedät mistä ja miksi salasuhteen löydät ja mitkä ovat ne pettämissivustot, joita suomalaiset suosivat. Hanki siis salasuhde netistä – ja tunne itsesi jälleen halutuksi!