Hanki panotreffit netistä

Kuulit oikein. Nyt on aika lopettaa masturbointi ja hankkia oikeat panotreffit netistä.

Olipa kotikuntasi Helsinki, Vantaa, Espoo, Tampere, Turku, Oulu, Hämeenlinna, Rovaniemi, Kuopio, Jyväskylä tai mikä tahansa muu, löydät seuraa parhaassa tapauksessa ilmaiseksi.

Vielä joskus 1900-luvulla ihmiset kävivät lavatansseissa ja diskoissa hurmaamassa yhden yön panokavereita. Nykyisin siihen tarkoitukseen löytyy kymmeniä päteviä nettisivuja.

 • Profiilin luominen on ilmaista (ei sido sinua mihinkään).
 • Palvelut ovat nimettömiä (sinua ei tunnisteta).
 • Profiilit ovat 100% aitoja ja suomalaisia.

Premium-ominaisuudet usein maksavat erikseen!

SexPartner Logo

Legendaarinen!

Tuhansia suomalaisia käyttäjiä.

Sivustoa käyttävät niin sinkut, varatut kuin paritkin - jotka kaikki haluavat toteuttaa seksuaalisuuttaan.


Victoria Milan LogoEuroopan johtava deittisivusto varatuille henkilöille, jotka etsivät salasuhdetta!

Sisällys

Miksi vaivautua baariin, kun panotreffit saa netistä?

Minun mielestäni ei baariin kannatakaan lähteä. Sisäänpääsy maksaa. Kalja ja siideri maksavat. Joudut ehkä tarjoamaan jollekin juomia. Joudut näkemään vaivaa flirttailussa ja ikinä et tiedä, mitä toinen oikeasti ajattelee sinusta.

Netissä homma on helpompi: Kaikki panotreffisivustojen käyttäjät haluavat samaa kuin sinä – päästä nussimaan.

Siksi he ovat profiilinsa luoneet.

Se on panosivustojen kaikkein tärkein ominaisuus. Kaikki sivuston käyttäjät tietävät, että sekä he itse että muut ovat sivustolla hakemassa panoseuraa. Siksi sinäkin haluat luoda profiilin, eikö?

Parhaat panotreffit sovit Flirtfair.fi ja Sexpartner.fi:ssä.

Aloita tänään

Älä keksi tekosyitä. Haluat kuitenkin päästä nussimaan.

Nyt se on mahdollista. Myös sinulle.

 1. Avaa ensin tili yhteen suositelluista sivustoista.
 2. Lisää kuva omaan profiiliisi (kuvalliset profiilit saavat 15x enemmän yhteydenottoja kuin kuvattomat).
 3. Kerro profiilissasi, minkälaiset panotreffit haluaisit.
 4. Selaa muiden kuvia ja profiileita.

Millainen profiili toimii?

On selvää, että profiilillasi on suuri merkitys siihen, saatko netistä panotreffit vai et. Siksi kannattaa panostaa profiilin luomiseen. Käytä aikaa sopivan kuvauksen kirjoittamiseen ja oikeanlaisen profiilikuvan valitsemiseen.

Tässä hyvät perusohjeet:

 • Lisää kuva jokatapauksessa. Kuvalliset profiilit saavat keskimäärin 10-15 kertaa enemmän yhteydenottoja kuin kuvattomat. Varmista kuitenkin, että kuvassa ei näy esimerkiksi likaista asuntoa tai vessanpönttöä takana.
 • Ole profiilissasi itsevarma. Kehu hyviä puoliasi ja älä hauku itseäsi.
 • Ole rehellinen siitä mitä haluat. Jos etsit blondia isotissistä naista tai tiukkaa urheilullista miestä, kerro se. Muuten saat yhteydenottoja henkilöiltä, joita et haluat tavata. Jos olet avoin kaikenlaisille kontakteille, kerro sekin.
 • Älä käytä ns. nettislangia kuten YOLO, OMG tai LOL. Se saa sinut kuulostamaan teiniltä.
 • Tarkasta oikeinkirjoitus: kirjoitusvirheet ovat monelle turnoff.

Muista, että profiilisi on täysin anonyymi. Sinun ei siis tarvitse kertoa tarkkaa osoitettasi. Nimeäsi ja sähköpostiosoitettasi ei näytetä missään. Kuva on siis ainut, josta sinut voidaan tunnistaa – ja voit tietysti valita profiilikuvaksesi sellaisen kuvan, josta sinua ei tunnista!

Kontakteja tulee paljon enemmän ja pakkeja paljon vähemmän, kun on rehellinen, reipas ja uskaltaa kehua itseään. Itsevarmuus on seksikästä.

Miten sovin panotreffit turvallisesti?

Turvallisuus on tärkeää. Siksi panotreffien sopiminen netissä tuntuukin joidenkin mielestä epäilyttävältä – ethän sinä tunne toista osapuolta välttämättä mitenkään.

Siksi sinun kannattaakin varmistaa, että ensimmäinen tapaaminen sujuu haluamallasi tavalla.

 • Sopikaa tapaaminen julkiselle paikalle.
 • Tarvittaessa ota kaverisi mukaan (jos hän ymmärtää mistä on kyse ja hyväksyy seksiseuran etsimisen).
 • Älä lupaa seksiä etukäteen. Sopikaa pelkästä kahvista.
 • Jos toinen osapuoli ei miellytä tai tuntuu epäilyttävältä, sopikaa, että tapaaminen on ohi.

Älä missään nimessä siis sovi ensimmäistä tapaamista omaan tai toisen osapuolen kotiin. Myös kaikki muut privaatit paikat kuten hotellit ovat epäilyttäviä valintoja. Julkinen paikka kuten baari tai kahvila on aina turvallisin valinta.

5 sivustoa, joissa sopia panotreffit netissä

Tinder

Pakkohan se meidänkin on myöntää, että vaikka suosittelemme paljon erilaisia verkkosivustoja seksin etsimiseen (ja saamme myös komission, kun sinä rekisteröidyt niihin), on Tinder silti yhä ehkä se kätevin tapa tavata potentiaalisia seksikumppaneita. Tinderin hyviin puoliin kuuluu sen helppokäyttöisyys, ilmaisuus ja laaja levinneisyys. Käyttäjiä on Suomessa jo todella huimia määriä.

Huonoiksi puoliksi mainittakoon ulkonäkökeskeisyys (tosin se on tärkeää yhden illan jutuissa) ja ikäjakauma: Tinder on enemmän nuorten, kuin keski-ikäisten tai vanhempien temmellyskenttä. Toki tämä sopii nuorille hyvin. Mutta iäkkäämpien käyttäjien lienee tehokkainta etsiä seuraa muualta.

Lisäksi tuntuu, että viimeisten parin vuoden aikana Tinder on muuttunut puhtaasta ”haluan panna sua” -sovelluksesta enemmän seuranhaku- ja deittipalveluksi. Ihmiset oikeasti tapaavat kahvien merkeissä ja alkavat seurustella Tinderin kautta – eivätkä vain nussi ja unohda. Toisaalta tämä on hienoa, mutta alun perin mobiilisovelluksen käyttätarkoitus oli löytää panotreffit – ei parisuhdetta.

Naughtybook

Naughtybook ei itse asiassa ole edes panotreffisivusto – vaan palvelu, jossa vastaat muutamiin kysymyksiin, joiden perusteella sinut ohjataan juuri sinulle sopivimpaan seksideittisivustoon. Esimerkiksi ikäsi, asuinpaikkakuntasi, harrastuksesi ja kiinnostuksen kohteesi voivat vaikuttaa suositeltuun sivustoon. Kokeilemisen arvoinen palvelu!

SexPartner

Legendaarinen ja jo pitkään toiminut SexPartner pitää yhä pintansa yhtenä suosituimmista panotreffipalveluista. Jos et ole vielä kokeillut, suosittelemme.

Victoria Milan

Victoria Milan on yksi maailman tunnetuimmista pettämissivustoista – siis sivustoista, joihin varatut miehet ja naiset rekisteröityvät hankkiakseen jotain sutinaa suhteensa sivuun. Toki palvelu sopii myös sinkuille, jotka ovat valmiita sekstailemaan varatun kanssa. Victoria Milan panostaa anonyymiyteen ja yksityisyyteen. Kiinni jääminen ei siis pitäisi olla ongelma, jos tiedät mitä teet. Palvelu sopii etenkin 30+ miehille ja naisille.

Suomi24 Treffit

Kyllä, myös Suomi24:llä on paljon käyttäjiä, jotka etsivät ihan vain seksiseuraa. Kun käytät sivuston hakua, valitse hakuehtoihin ”seksi”, niin saat karsittua pelkkää parisuhdetta hakevat pois hakutuloksista. Vaikka Suomi24 Treffit on pääasiassa vakavaa parisuhdetta etsiville tarkoitettu seuranhakupalvelu, on mukana niin paljon käyttäjiä, että panotreffit saattaa silti järjestyä suhteellisen helposti. Varsinkin, jos olet nainen.

Ikä on vain numero

Yritämme sitä kaikille toitottaa: nykyään keski-ikäisetkin ihmiset – ja senioritkin – hakevat jo seuraa netistä. Ei se ole vain nuorten hössötystä. Etenkin isoista kaupungeista kuten Helsingistä, Lahdesta, Turusta, Tampereelta, Rovaniemeltä ja Oulusta panotreffit pitäisi löytyä, vaikka ikää olisi ehtinyt jo kertyä.

Emme tietenkään voi luvata, että löydät panotreffit tänään – ehei. Mutta kyllä sinun silti jo tänään kannattaa luoda tili ja katsoa mitä on tarjolla. Tavallisesti aktiivisyys palkitaan. Ei sinua tulla hakemaan kotiovelta ja viedä suoraan nussimaan, vaan verkossakin pitää ensin vähän flirtata ja jutella ennen kuin voi sopia tapaamisesta.

Kannattaa myös muistaa, että oikean verkkosivuston valitseminen on ehkä se tärkein osa seuran etsimistä. Vakavaa treffiseuraa hakeville tarkoitetut sivustot eivät sovellu yhden illan juttuja kaipaaville. Näiden palvelujen käyttäjät haluavat jutella ja tutustua. Eivät nussia ja nauttia. Sitä varten suosittelemme, että tutustut ennemmin yllä mainittuihin treffipalveluihin, joiden nimenomaisena tarkoituksena on saattaa yhteen seksiseuraa etsiviä.

Yhteenveto

Nyt tiedät mistä löydät seuraa ja miten sovit panotreffit. Olipa sukupuolesi, ikäsi, kotipaikkakuntasi ja seksuaalinen suhtautumisesi mikä tahansa, kannattaa lähteä avoimin mielin mukaan. Ikinä ei tiedä mitä netistä voi löytyä!