Seuraa parinvaihtoon netistä

Oletteko hieman vapaampi pariskunta, joka haluaa kokeilla uusia asioita seksissä? Parinvaihto on todella hekumallista!

Mutta mistä löytää sopivaa parinvaihtoseuraa? Se on perinteisesti ollut swinger-parien suurin ongelma. Mutta onneksi moderni yhteiskunta tarjoaa ratkaisun tähänkin pulmaan: nimittäin netin.

Verkossa on useita erilaisia verkkosivustoja, joiden tarkoitus on saattaa yhteen seksiseuraa etsiviä pareja, sinkkuja ja varattuja. Luonnollisesti suurin osa käyttäjistä etsii perinteistä panoseuraa, mutta mukaan mahtuu myös runsaasti parinvaihtoseuraa etsiviä pareja.

Vinkki: Valitse ”Pari etsii paria” – ja kerro profiilissasi erikseen, että olette kiinnostuneet nimenomaan parinvaihdosta.

HUOM! Premium-ominaisuudet usein maksavat erikseen!

SexPartner Logo

Legendaarinen!

Tuhansia suomalaisia käyttäjiä.

Sivustoa käyttävät niin sinkut, varatut kuin paritkin - jotka kaikki haluavat toteuttaa seksuaalisuuttaan.


Victoria Milan LogoEuroopan johtava deittisivusto varatuille henkilöille, jotka etsivät salasuhdetta!

Sisällys

Mitä parinvaihto on?

Kuten nimi kertoo, parinvaihdossa kaksi tai useampia pariskuntia päättää yhdessä vaihtaa puolisoitaan seksissä. Annat siis oman vaimosi toiselle miehelle nussittavaksi – tai annan naapurin vaimon ratsastaa miehelläsi.

Tavallisesti parinvaihto on yksi tapa hankkia lisää jännitystä ja vaihtelua seksielämään. Joskus swinger-seura auttaa myös vähentämään houkutusta pettämiseen – mutta tämä on täysin parista riippuva asia.

Tärkeintä parinvaihtoseuran etsimisessä on, että te molemmat haluatte kokeilla tätä fantasiaa… Ja että valittu pariskunta täyttää teidän molempien vaatimukset kaikin puolin.

Emme voi luvata, että löydät 100-prosenttisen varmasti seuraa parinvaihtoon, mutta profiilin luominen on hyvä tapa aloittaa etsiminen.

Miksi pari etsii paria?

Moni pari joka etsii paria kertoo, että swinging eli parinvaihto itse asiassa vahvistaa heidän liittoaan. Sen sijaan, että kumpikin tahollaan kyllästyisi arkiseen seksielämään kotona ja lähtisi etsimään yksin pettämisseuraa.

Parinvaihdossa molemmat pariskunnan osat ovat paikalla ja molemmat saavat uusia kokemuksia. Uskottomuutta ei esiinny, vaan jaetusta fantasiasta nauttivat kaikki – luvan kanssa.

Parinvaihdon eri tasot

Annan artikkelissa mainitaan, että swingaus jaetaan tavallisesti kolmeen eri tasoon. Nämä tasot ovat seuraavat.

  • Soft Swinging: seksiä harrastetaan vain oman kumppanin kanssa, mutta samassa tilassa on muitakin pareja.
  • Soft Swap: toisen parin kanssa voidaan harrastaa oraaliseksiä, mutta ei yhdyntää.
  • Full Swap: yhdyntää myös muiden kuin oman kumppanin kanssa.

Tärkeää on ymmärtää, että mikä tahansa näistä on täysin hyväksyttyä swingauspiireissä. Tapaamisen säännöistä tulee sopia etukäteen, jotta erimielisyyksiä ei aktin aikana esiinny.

Mikäli samassa sessiossa harrastetaan seksiä useamman kuin yhden partnerin kanssa, on kyse ryhmäseksistä. Ryhmäseksiäkin voidaan harrastaa sekä soft swap että full swap -pohjalta.

Miten ensimmäisen kerran jälkeen jatketaan?

Jos pääsette oikein kunnolla vauhtiin, niin ei muuta kuin sovitte uudestaan toisen parin kanssa tapaamisesta – tai lähdette mukaan parinvaihtojuhliin.

Olkaa aktiivisia netin deittipalstoilla, puhukaa avoimesti sellaisille pariskunnille, jotka ovat kanssanne samanmielisiä ja haluavat jakaa kokemuksenne.

Suomeen on myös perustettu oma Finswingers-sivusto, joka mahdollistaa vapaan keskustelun aiheesta suljetulla palstalla. Täällä myös moni pari etsii paria. Finswingers järjestää lisäksi yksityisiä jäsentapahtumia pääkaupungiseudulla.

Luonnollisesti, jos jompikumpi tai molemmat teistä tunsi olonsa ensimmäisen kerran jälkeen epämukavaksi tai muuten huonoksi, ei parinvaihtoa kannata väkisin jatkaa. Se on hauskaa vain, jos kaikki nauttivat siitä.