Vinkit pillun nuolemiseen oikein

Vinkit miten pillun nuoleminen hoidetaan oikein

”Kyllähän suomalainen mies nyt pillua osaa nuolla…” – NOT!

Totuus on, että aivan liian harva mies ottaa selvää siitä miten pillua kannattaa nuolla ja miten oraaliseksiä naiselle pitäisi antaa. Onneksi sinä saavuit luoksemme – me nimittäin keräsimme MyTinySecretcs.comin Adina Riversin vinkit pillun nuolemiseen.

Luonnollisesti oraaliseksi aloitetaan tunnelman luomisella. Joten jatka lukemista!

Sisällys

Tee kotiläksysi

 • Selvitä missä klitoris on. Ennen kuin lähdet edes etsimään sopivan nuoltavaa naista, selvitä itsellesi missä naisen klitoris on ja miten siihen päästään käsiksi. Väestöliitto kuvailee klitorista kauniisti joutseneksi. Häpykielen eli klitoriksen pää näkyy pienten häpyhuulten yhtymäkohdassa pienen ihopoimun suojassa. Tämä on kuitenkin vasta joutsenen pää – ja loput 90 % joutsenen kaulasta jatkuu vielä sisälle lantioon.
 • Pese kädet ja tarkista kyntesi. Suuseksi ei ole pelkkää kielen käyttöä, vaan käsiäkin tarvitaan. Leikkaa kynnet sopivan pituisiksi ja poista kaikki terävät kulmat.
 • Selvitä, tykkääkö hän parrasta vai ei. Toisia naisia parta kutittaa ärsyttävästi – toiset nauttivat siitä. Kannattaa siis etukäteen tiedustella kumpaan kastiin naisesi kuuluu. Et nimittäin halua häiritä hänen keskittymistään epämukavalla kutittelulla. Usein parin päivän ikäinen piikikäs sänki on epämukava, sillä se raapii alapäätä.
 • Valitse oikea aika ja paikka. Kännissä ja läpällä on yleensä aika kehno vaihtoehto. Pitkän baari-illan päätteeksi pillu maistuu tunkkaiselta silakalta. Jos diggaat mausta, anna mennä – mutta huhujen mukaan jotkut miehet eivät diggaa liiasta likaisuudesta (eivätkä muuten naisetkaan – etenkin jos he ovat kännissäkin liian itsetietoisia).
 • Sukupuolitaudit tarttuvat myös suuseksissä. Niin. Tämän monet unohtavat. Varmista joko etukäteen onko kumppanillasi tauteja – tai sitten käytä erikseen tähän tarkoitettuja suuseksikondomeja.

Luo tunnelma

Sitten päästään itse puuhailemaan. Pillun nuolenta on sekä fyysistä että henkistä. Nainen ei saa täyttä nautintoa, eikä ainakaan orgasmia, jos et luo sopivaa tunnelmaa.

 1. Valitse ympäristö oikein. Kyllä, oraaliseksi on hauskaa ihan kaikkialla. Mutta jos haluat, että nainen saavuttaa orgasmin, kannattaa valita mukava ja rauhallinen paikka, jossa ei ole kirkkaita valoja tai kovia ääniä.
 2. Valitse asento oikein. Suurin osa naisista saa orgasmin parhaiten maatessaan selällään (liittyy nyt etenkin siis pillun nuolemiseen). Jos siis haluat oikeasti tuottaa suurta nautintoa, laita kumppanisi makaamaan selällään. Sänky on aika perinteinen valinta.
 3. Kehu & koske naista jo etukäteen. Jo ennen kuin siirrytte makuuhuoneen puolelle, kerro naiselle kuinka hyvältä tämä näyttää. Sivele mahdollisuuksien mukaan hänen reisiään tai niskaansa hellästi, suutele kevyesti ja ole lähellä.
 4. Riisu hänet hitaasti. Mihin teillä on kiire? Älä revi vaatteita pois jo matkalla sängylle, vaan ota vaatekappaleita pois hitaasti yksi kerrallaan. Suutele välissä naista niin huulille, rinnoille, niskaan kuin vatsallekin.
 5. Kun siirryt alaspäin. Kun housutkin ovat jo poissa, suutele ja silitä naisen pakaroita ja sisäreisiä käsilläsi. Ole hellä. Suutele tämän jälkeen hänen sisäreisiään ja alavatsaansa. Jos naisella on yhä alushousut jalassa, voit kiusoittelevasti liu’uttaa sormeasi alushousujen reunan alle.

Nyt pääset vauhtiin

 1. Lähde liikkeelle reunoilta. Etene hitaasti. Nuole hitaasti reunoja hetken aikaa. Ei ole mikään kiire, nyt kiusoitellaan.
 2. Siirry sisemmäs. Raota ulompia häpyhuulia riittävästi ja siirry hitaasti niiden reunojen kautta sisempien häpyhuulten kimppuun. Voit hitaasti liu’uttaa kieltäsi ympäri kuin kelloa.
 3. Etsi viimein klitoris. Kun olet kiusoitellut häntä tarpeeksi (käytä aikaa…), on aika siirtyä kohti klitorista. Raota ulompia häpyhuulia ulospäin yläreunastaan niin että saat klitoriksen näkyviin. Anna alkuun yksi hellä suudelma.

Nyt sinulla on 4 eri vaihtoehtoa, joilla voit edetä:

Imeminen: Vedä klitoriksen huppua kevyesti ylöspäin paljastaen itse kauneus. Työnnä kielesi ulos ja asettele huulesi hellästi naisen klitoriksen ympärille, mieluummin hieman liian ylös kuin alas. Nyt ime kevyesti. Kun olet saanut alipaineen aikaiseksi, liikuta päätäsi ylös-alas (ihan kuin nainen ottaisi suihin sinulta, mutta pienempi liike). Jatka tätä. Jos homma ei tunnu toimivan, tee ime hieman kovempaa ja kokeile uudestaan. Muista pitää kielesi ulkona!

Nopea pallottelu: Osalle nautinnollista – toisille ei. Käytä vain kielesi kärkeä ja liikuta sitä supernopeasti edestakaisin klitoriksen yli. Vähän kuin yrittäisit kielelläsi rapsuttaa jotakin.

Aakkoset: Hauska ajanvietepeli. Kirjoita kielelläsi kaikki aakkoset klitoriksen päälle. Tämä tekee pillun nuolemisesta vähän erilaisempaa!

Pitkät vedot: Työnnä kielesi niin ulos kuin sen rentona saat. Vedä pitkillä vedoilla aina vaginan aukosta selvästi klitoriksen kielekkeen yläpuolelle asti. Jatka tätä hitaasti ja hartaasti. Ja pitkään.

Muista kuunnella naisen reaktioita. Eri ihmiset tykkäävät eri asioista. Mitään parasta yksittäistä tekniikkaa ei voida sanoa. Ainiin, paitsi tämä seuraava.

Ja näin tarjoat palan taivaasta

Kun olet edennyt klitoriksen nuolemiseen asti, voit hellästi tunkea sormen tahi pari sisään naisen vaginaan. Nimittäin oraaliseksin antamisessa myös käsien käyttö on tärkeää.

 1. Tunge 2 sormea sisälle vaginaan, pidä kämmenesi ylöspäin (kämmen siis itseäsi kohden).
 2. Pidä sormet noin 3-5 sentin syvyydessä (kaksi niveltä).
 3. Hiero hänen vaginansa etureunamaa sormillasi. Paras liike? Koukista sormiasi hitaasti aivan kuin viittoisit jotakuta tulemaan luoksesi.

Tällä tavalla osut tehokkaasti naisen G-pisteeseen sormillasi, samalla kun nuolet hänen klitoristaan!

Katso vielä video-ohjeet

Nämä vinkit antavat sinulle hyvät lähtökohdat menestyksekkääseen pillun nuolemiseen. Mutta vain harjoitus tekee sinusta mestarin. Mene ja anna siis suuseksiä. Eksperimentoi. Kuuntele naista ja reagoi hänen nautintoonsa!

Panosta ja tilaa seksileluja netistä!

SexShop LogoSexShop.fi on 100%:sti suomalainen seksikauppa.

SexShopilla on myymälä Helsingin Kalliossa ja seksikauppa netissä.
siirry-kauppaan
Seksitori.fiSeksitori.fi on yksi Suomen nopeiten kasvavista seksilelujen verkkokaupoista! Jo yli 9000 eri tuotetta varastossa ja edulliset hinnat!siirry-kauppaan

Leave a Reply