Parhaat seksiasennot

Parhaat seksiasennot? Katso 5 suosikkiamme miehille ja naisille!

Mikä on paras seksiasento orgasmiin? Mitkä seksiasennot tuntuvat naisesta parhaalta? Entä mitkä ovat miesten suosikit? Kysymyksiä on paljon, mutta jostain kumman syystä silti todella moni meistä tyytyy nylkyttämään niissä vanhoissa samoissa perinteisissä asennoissa – vähän doggya ja paljon lähetyssaarnaajaa. Ei sinänsä, nämä molemmat asennot ovat oikein miellyttäviä. Silti me haluamme suositella itse kutakin kokeilemaan muitakin asentoja. Ei sitä ikinä tiedä, vaikka tältä listalta löytyisi teillekin uusi suosikki.

Emme tietysti voi väittää, että nämä ovat parhaat seksiasennot kaikille. Makuja on nimittäin monia. Kokeilemisen arvoisia ne kyllä kaikki ovat. Ole siis valmis uuteen kokemukseen – ja ota housut jo valmiiksi pois!

Sisällys

1. CAT eli Coital Alignment Technique

CAT eli Coital Alignment Technique on itse asiassa vain hieman kehittyneempi versio lähetyssaarnaajasta. CAT-asennossa mies on päällä ja suoristaa jalkansa ja nainen kietoo omansa miehen takapuolen ympärille. Tämän jälkeen mies nostaa vartalonsa selvästi naista ylemmäs – jopa niin pitkälle, että miehen napa alkaa lähestyä naisen naamavärkkiä. CAT-asennossa miehen varsi painaa tavallista lähetyssaarnaajaa vahvemmin naisen klitorikseen mitä vielä naisen jalkojen asento miehen ympärillä vahvistaa. Mies pääsee syvälle ja kovaa. CAT-seksiasento yhdistääkin vaginaalisen ja klitoriksen kiihottamisen yhteen.

2. Takaa, mutta pienellä twistillä

Ehei, unohda jo se doggy style. Tässä asennossa nainen menee mahalleen makaamaan, mutta työntää takapuoltaan kaarevasti hieman ylöspäin. Hyvä idea on laittaa naisen alavatsan ja lantion alle pienehköt tyynyt. Kun takapuoli on niin sanotusti tyrkyllä, on miehen helppo työntyä sisään juuri oikeassa kulmassa ja samalla nainen voi hyväillä itseään alakautta – tai vaihtoehtoisesti tyynyjä vasten. Naisen ainut tehtävä on varmistaa, että sisääntulokulma on juuri oikea. Naiselle itselleen. Mies saa nautintonsa tästä joka tapauksessa.

Lisävinkki: Kun se perse siinä on tyrkyllä joka tapauksessa, niin miksette kokeilisi anaaliseksiä. Nuoriso nykyään syö persettä aktiivisesti, joten eiköhän me muutkin anneta palaa. Lue vinkit miten anaaliseksi onnistuu.

3. Emotionaalinen lusikka

Ei. Ei ole tarkoitus, että itkette samalla, kun lusikoitte. Tämän ”emotionaalisen” lusikan ajatus on, että saatte toisiinne myös tunneyhteyden seksin aikana. Vaikka suomaalaista miestä haukutaan usein jäyhäksi ja tunteettomaksi, osaa hän silti ottaa naiseen yhteyden – myös muuta kuin peniksen kautta. Tässä asennossa nainen makaa kyljellään ja mies hänen takanaan – aivan kuten normaalissakin lusikassa. MUTTA. Mies ei työnnykään nyt edes-takaisin eli sisään-ulos vaan pysyy naisen sisällä pidempään. Peniksen tulisi painautua vaginan etuseinämää vasten ja mies keinuu ylös-alas. Näin nainen saa jatkuvaa nautintoa, kun miehen vehje hieroo etuseinämää jatkuvasti. Asento on samalla täydellinen käsipelille: sekä mies että nainen voivat samalla hyvällä naisen rintoja ja/tai klitorista. Moni mies saattaa tässä seksiasennossa herkästi ajatella, että menoa ei ole tarpeeksi – mutta jatka keinuttelua silti. Huomaat nopeasti, että sekä nainen että sinä itse nautitte asennosta enemmän kuin ensin arvasitkaan.

4. Perseet olalle

Tai no. Olkapaat oikeasti. Mutta ”perseet olalle” oli nimenä hauskempi. Tässä seksiasennossa nainen makaa selällään ja nostaa jalkansa miehen olkapäille. Tämän jälkeen mies nojaa naista kohti niin, että nainen ”menee kaksinkerroin”. Siis painaa naisen jalat kohti tämän rintakehää – eli miehen olat naisen olkapäitä kohti. Kun nainen on ”kaksinkerroin”, pääsee mies todella syvälle. Se, kuinka syvälle jalat painetaan, riippuu naisen liikkuvuudesta. Mikäli koette sen tarpeelliseksi, voidaan naisen lantion alle laittaa myös pari tyynyä tueksi.

5. Käänteinen lehmityttö

Kyllä, tämä on hyvä asento, vaikka sitä harvat arjessaan kokeilevatkaan. Perinteisesti ”reverse cowgirl” on asento, jossa mies on alla ja nainen asettuu hänen päälleen selkä miehen kasvoja kohti. Seksiasento on jo tässä kohtaa nautinnollinen, mutta siihen saa vielä lisätwistin, kun nainen nojaa eteenpäin kohti miehen reisiä. Nojaamalla nainen saa lisätukea ja pystyy kätevästi ottamaan vähän kovemmin vauhtia ratsastukseen. Samalla mies saa aivan mahtavat näkymät naisen takapuoleen – ja jos siitä tykkäätte, myös kätevän pääsyn naisen kakkoseen, johon sormet sujahtavat tässä asennossa todella mukavasti.

Yhteenveto

Yllä luettelimme 5 hyvää seksiasentoa. Emme sano, että ne ovat maailman parhaat, mutta suosittelemme kaikkia teitä kokeilemaan niistä ainakin osaa. Oma suosikkisi voi vaihdella sekä elämäntilanteen, kumppanin että oman fiiliksesi perusteella. Ei siis ole yhtä parasta seksiasentoa – vaan mielipiteitä on yhtä monta kuin persereikiä.

SexPartner Logo

Legendaarinen!

Tuhansia suomalaisia käyttäjiä.

Sivustoa käyttävät niin sinkut, varatut kuin paritkin - jotka kaikki haluavat toteuttaa seksuaalisuuttaan.


Victoria Milan LogoEuroopan johtava deittisivusto varatuille henkilöille, jotka etsivät salasuhdetta!

Leave a Reply