Mistä ja miten fetissiseuraa netistä?

Haluatko löytää seuraa fetissien toteuttamiseen? Netti on paras paikka hakea fetissiseuraa anonyymisti. Verkkoon on nimittäin syntynyt kymmeniä erilaisia yhteisöjä ja verkkopalveluita, joiden ainut tarkoitus on saattaa yhteen seksiseuraa etsiviä sinkkuja ja pariskuntia.

Toki on pakko myöntää, että suurin osa seksitreffejä etsivistä kaipaa perinteisiä yhden illan juttuja. Siis yksinkertaista nimetöntä seksiä – jolloin perään ei aamulla soitella. Mutta mukaan mahtuu myös fetissiseurasta kiinnostuneita.

HUOM! Premium-ominaisuudet usein maksavat erikseen!

SexPartner Logo

Legendaarinen!

Tuhansia suomalaisia käyttäjiä.

Sivustoa käyttävät niin sinkut, varatut kuin paritkin - jotka kaikki haluavat toteuttaa seksuaalisuuttaan.


Victoria Milan LogoEuroopan johtava deittisivusto varatuille henkilöille, jotka etsivät salasuhdetta!

Suosituimpia fetissejä:

  • Roolileikit: pukeudutte johonkin ennalta sovittuihin asusteisiin ja esitätte jotain roolia. Esimerkiksi poliisi ja rosvo, opettaja ja oppilas, sotilas ja panttivanki, orja ja alistaja tai strippari ja asiakas. Tilaa myös seksiasut netistä.
  • Parinvaihto: avomielisten pariskuntien suosima parinvaihto voidaan hoitaa joko niin, että yksinkertaisesti vaihdatte kumppania – tai sitten harrastatte seksiä isommalla porukalla.
  • SM: sadomasokismissa on aina alistaja ja alistettava. SM-seksi voi pitää sisällään esimerkiksi ruoskintaa, jalkapuita, sidontaa, kynttilän vahaa, tukistamista ja muuta vastaavaa.
  • Bondage: perinteistä sidontaa. Voidaan harrastaa parina tai ryhmässä.
  • Domina: yhdistelmä muutamia yllä mainittuja, mutta niin suosittua, että se saa oman mainintansa. Domina alistaa sinua haluamallasi tavalla.
  • Cuckold: toinen pariskunnasta katsoo, kun toista nussitaan kunnolla!
  • Katsominen: joko oman tai toisen pariskunnan seksin katsomista vierestä.
  • Ulosteleikit: pissaamista, kakkaamista tai muita nesteitä. Toiset tykkäävät virtsata – ja toiset haluavat, että heidän päälleen virtsataan.

Olipa fetissi mikä tahansa, on Internet paras paikka etsiä sopivaa seuraa. Me suosittelemme yllä muutamia sivustoja, joissa useat suomalaiset jo nyt hakevat haluamasi kaltaista fetissiseuraa. Emme luonnollisesti voi luvata 100-prosenttisesti, että löydät panoseuraa – mutta jos et yritä, et ainakaan voi onnistua.