Hanki seksideitti netistä – tässä vinkit miten

Okei, ollaan heti alkuun brutaalin rehellisiä: me emme takaa 100-prosenttisesti, että sinä löydät seksideitin netistä 2017. Seksiseuran löytämiseen nimittäin tarvitaan vähän muutakin kuin pelkkä profiilin luominen. Et voi vain odottaa ja olettaa, että joku uhkea uros tai hemaiseva nainen ilmestyy kotiovellesi ja on valmis nussimaan sinut kuudenteen taivaaseen.

Jos haluat seksideitin, pitää sinun nähdä itsekin vaivaa. Ole aktiivinen ja ota yhteyttä muihin seksiseuraa etsiviin miehiin ja naisiin – niin sinkkuihin, varattuihin kuin pariskuntiin.

Miksi me suosittelemme seksitreffisivustoja? Koska kaikki näiden palveluiden kävijät haluavat samaa kuin sinäkin – löytää panoseuraa.

Sisällys

Tässä meidän suosituksemme

SexPartner Logo

Legendaarinen!

Tuhansia suomalaisia käyttäjiä.

Sivustoa käyttävät niin sinkut, varatut kuin paritkin - jotka kaikki haluavat toteuttaa seksuaalisuuttaan.


Victoria Milan LogoEuroopan johtava deittisivusto varatuille henkilöille, jotka etsivät salasuhdetta!

Kun tarpeeksi monta suomalaista seksitreffejä etsivää laitetaan samaan paikkaan, alkaa seuraa pikkuhiljaa löytyä.

Siksi me suosittelemme näiden palveluiden käyttämistä. Muitakin hyviä sivustoja on netissä pilvin pimein – esimerkiksi Alaston Suomi ja muutamat keskustelupalstat ovat osoittautuneet myös hyviksi paikoiksi seksiseuran etsimiseen.

Vinkit seksideitin sopimiseen

Koska tavoitteemme on auttaa sinua löytämään seksideitti netistä – tarjoamme omasta mielestämme parhaat vinkit aktiiviseen etsimiseen.

Ole oma itsesi: Älä siis esitä jotakin mitä et oikeasti ole. Sinun ei tarvitse olla mikään missi tai pornotähti – tai varustettu jättimäisellä kullilla. Ole oma itsesi, koska kelpaat sellaisenaan. Lisäksi jonkin muun esittäminen yleensä paistaa heti läpi ja saa sinut vaikuttamaan oudolta ja epäilyttävältä.

Ole aktiivinen: Ei se panodeitti sinua kotiovelta hae, jos et itse ole aktiivinen. Lähetä muille käyttäjille viestejä, chattaile ja postaa kuvia itsestäsi.

Ole rehellinen: Kerro suoraan profiilissasi mitä etsit ja miksi. Jos haluat löytää sporttisen blondin – sano se! Jos tykkäät kurvikkaista punapäistä – kerro siitä. Jos etsit kolmen kimppaa tai orgioita – muista mainita asia profiilissasi.

Lisää kuva: Seksitreffisivustojen itsensä tekemien tutkimusten mukaan kuvalliset profiilit keräävät noin 15 kertaa enemmän yhteydenottoja kuin kuvattomat. Muista lisätä siis kuva tai kuvia profiiliisi!

Aina ei ole aikaa tai intoa lähteä baariin hakemaan seuraa. Siksi Internet on pullollaan juuri tähän tarkoitukseen luotuja palveluita.

Yllä olevasta listasta löydät meidän suosittelemamme listan viidestä eri treffipalvelusta, joiden kaikkien tarkoitus on auttaa ihmisiä löytämään seksideitti netistä.

Miksi juuri netistä? Suurimmat hyödyt

Kaikki käyttäjät etsivät seksiseuraa

Netin seksitreffisivustojen suurin yksittäinen etu on niiden käyttäjäkunnassa: jokainen käyttäjä on rekisteröitynyt löytääkseen panoseuraa.

Baarissa joudut miettimään, että onkohan tuo nainen tai mies sinkkku vai varattu – ja onkohan hän halukas tänään harrastamaan seksiä kenenkään kanssa – vai aikooko hän lähteä tästä pikaruokaburgereiden kautta kotiin nukkumaan.

Sama ongelma on nykyään Tinderissä, joka on kehittynyt pikkuhiljaa panotreffien etsimisestä vakavamman suhteen metsästämiseen. Nykyään Tinderistä ei enää löydy niin helposti yhden yön juttuja, vaan ihmiset haluavat kahvitella ja käydä treffeillä.

Verkossa tätä ongelmaa ei ole. Kukaan ei rekisteröidy panosivustolle saadakseen burgereita. Kaikki käyttäjät etsivät panoseuraa. Aivan kuten sinäkin.

Ei turhaa deittailua ennen seksiä

Toinen suuri etu käyttäjäkunnassa on se, että suurin osa ei halua mitään pitkiä vaikeita suhteita tai useita deittejä ennen sänkyyn hyppäämistä.

Tavallisesti tapaamiset sovitaan, jotta päästään nussimaan.

Tarjontaa yllättävän paljon

Yllättyisitkö, jos kertoisin, että omalta paikkakunnaltasi (tai isommasta kaupungista läheltä omaa paikkakuntaasi) löytyy todennäköisesti useita kymmeniä, satoja tai tuhansia käyttäjiä?

Luonnollisesti isot yliopisto- ja opiskelukaupungit kuten Helsinki, Tampere, Turku, Oulu, Jyväskylä, Vaasa, Rovaniemi ja Kuopio ovat käyttäjäkunniltaan laajimmat, mutta seuraa seksideiteille löytyy pienemmiltäkin paikkakunnilta.

Yhteenveto

Seksideitti on siis helpompi, nopeampi ja vaivattomampi sopia netissä kuin moni meistä suomalaisista uskoo.

Emme luonnollisesti voi luvata, että kaikki te meidän rakkaat lukijamme löydätte heti yhden yön suhteen tai superseksikästä deittiseuraa, mutta omalla aktiivisuudellanne voitte parantaa mahdollisuuksianne merkittävästi.

Täyttämällä profiilin oikein, olemalla itsevarma ja ottamalla aktiivisesti muihin käyttäjiin yhteyttä – seksideitti pitäisi lopulta löytyä. Onnea ja menestystä kaikille, jotka seuraa etsivät vuonna 2017!