Parhaat asennot anaaliseksiin

Paras asento anaaliseksiin – nautinnollista peppuseksiä

Olemma aikaisemminkin kirjoittaneet aiheesta anaaliseksi ja miten aloittelijan kannattaa siihen tutustua. Tässä artikkelissa jatkamme aiheesta ja kerromme mitkä ovat parhaat asennot peppuseksiin!

Ensinnäkin, moni pohtii mitä anaaliseksi tarkoittaa. Periaatteessa kaikki peräaukon alueella tapahtuva kiihottaminen aina nuolemisesta, hieromisesta, kutittamisesta penetroitumiseen asti on peppuseksiä. Siis siihen liittyy PALJON muutakin kuin vain peniksen tunkemista anukseen. Tuosta yllä linkatusta artikkelista voit lukea tarkemmin miten pääsette hommassa alkuun – mutta nyt ajattelimme vain listata niitä seksiasentoja anaaliseksiin!

Sisällys

Takaportin lankku

Nainen menee makaamaan mahalleen ja rentouttaa itsensä täydellisesti. Mies yksinkertaisesti asettuu naisen päälle, raottaa hieman pakaroita tarvittaessa ja työntyy hitaasti sisään.

Mikäli aivan tasainen ”lankku” tuntuu omituiselta, suosittelemme asettamaan tyynyn tai kaksi naisen alavatsan ja lantion alle, jolloin hänen takapuolensa työntyy ylemmäs.

Asento on molemmille osapuolille rento ja turvallinen.

Nainen päällä – cowgirl

Naiselle cowgirl on hyvä valinta, sillä tässä seksiasennossa hän voi kontrolloida työntöjen nopeutta, syvyyttä ja voimakkuutta. Mielestämme anusta ei ole aivan helppo rentouttaa tässä asennossa kuin esimerkiksi yllä mainitussa ”lankussa”, mutta naisen saama täysi kontrolli tekee tästä oivan tavan aloittaa anaaliseksi.

Tarvittaessa voitte ottaa asennon joko mies istuma- tai makuuasennossa. Lisäksi nainen voi halutessaan ottaa tukea esimerkiksi sängyn tukirakenteista, seinästä tai sohvan käsinojista (jos kokeilette asentoa olohuoneen puolella). Cowgirl-seksiasennon lisäetuina ovat miehen vapaa pääsy rintoihin sekä pakaroihin.

Doggy Style anaali

No, onhan se nyt pakko ottaa listalle mukaan myös perinteinen doggy style! Monelle doggy on se ”ensimmäinen” anaaliasento, johon helposti päädytään, jos ei olla tutustuttu aiheeseen enempää. Meidän mielestämme se ei ole helpoin aloittelijalle. Asennon haasteina ovat muun muassa liian nopea työntyminen (miehellä helposti rivakka ote) ja ajautuminen erittäin syvälle. Suosittelemme tietysti kokeilemaan myös doggy style -asentoa anaaliseksissä, mutta jättäisimme sen toiseksi tai kolmanneksi asennoksi – emme aloittaisi sillä.

Lusikka

Perinteinen lusikka on aina toimiva seksiasento! Lusikan etu anaaliseksissä on sen rentous: molemmat voivat rentouttaa paikkansa tehokkaasti ja vastaanottavan osapuolen anus ei kiristy lihasjännityksestä. Lisäksi mies sekä nainen pääsevät molemmat halutessaan suhteellisen helposti käsiksi naisen klitorikseen, mikä on aina suositeltavaa osana peppuseksiä.

Paaluttaja

Vastaanottaja (esim. nainen) makaa selällään sängyssä ja nostaa jalkansa niin ylös kuin mahdollista. Antava osapuoli ottaa kiinni nilkoista (tai painaa reisistä kevyesti) ja työntyy sisään kuin ”paalutuskone” yläpuolelta. Mikäli vastaanottava osapuoli on tarpeeksi taipuisa, voi asennossa pitää yllä kiihkeää katsekontaktia ja suudella.

Hyvä vaihtoehto kunnon syvään venyttävään ”piledriver” -asentoon on perinteisempi ”nilkat olkapäillä” asento, jossa nainen nostaa nilkkansa miehen olkapäille ja rentouttaa kroppansa. Mies hellästi tunkee kovan peniksensä anaaliin.

Seisoen

Suihkussa, vessassa tai vasten keittiötasoa – anaaliseksi seisten on ihanaa! Asento ei vaadi runsaasti tilaa ja tarjoaa helpon pääsyn niin takapuoleen kuin klitorikseenkin. Vaikka seisten ei ehkä ole suosikkiasentomme ensikertalaisille, tarjoaa se kuitenkin mahdollisuuden pareille kokeilla peppuseksiä mitä monimuotoisimmissa paikoissa.

Muista: tilaa liukuvoide ja seksilelut peppuleikkeihin

SexShop LogoSexShop.fi on 100%:sti suomalainen seksikauppa.

SexShopilla on myymälä Helsingin Kalliossa ja seksikauppa netissä.
siirry-kauppaan
Seksitori.fiSeksitori.fi on yksi Suomen nopeiten kasvavista seksilelujen verkkokaupoista! Jo yli 9000 eri tuotetta varastossa ja edulliset hinnat!siirry-kauppaan

Leave a Reply