Seksitohtori arvostelu ja kokemuksia

Seksitohtori.fi – arvostelu & kokemuksia

Seksitohtori.fi – aika hauska nimi eikö? Onhan se, mutta vielä hauskempaa on, että tältä sivustolta tuhannet suomalaiset etsivät seksiseuraa. Ja oikeasti löytävät sitä.

Tiedätkö miksi? Koska seksitohtori ei oikeasti ole edes oma seksitreffisivustonsa. Se on itse asiassa hakumoottori. Se siis yhdistää yhdelle sivustolle kaikki Suomen suosituimmat seksitreffien etsimiseen tarkoitetut verkkosivustot. Siksi tällaisen arvostelun kirjoittaminen on omalla tavallaan haastavaa. Me voimme kirjoittaa millainen kokemus meillä oli palvelun kanssa – mutta oikeasti seksiseuran löytäminen ei riipu tohtorista, vaan meistä itsestämme tuolla lopullisella seksisivustolla.

Miten homma toimii?

Seksitohtori kysyy sinulta liudan kysymyksiä, joihin sinun tulee vastata rehellisesti. Ei hätää – sinulta ei pyydetä arkaluotoisia tietoja eikä henkilötietojasi. Antamiesi tietojen perusteella seksitohtori määrittää mikä seksitreffisivusto sopii parhaiten juuri sinulle.

Huomioon otetaan muun muassa:

  • Siviilisäätysi
  • Ikäsi
  • Sukupuolesi
  • Silmiesi värinv
  • Hiustesi värin
  • Ihosi värin
  • Kehon muotosi (olemuksesi)
  • Pituutesi
  • Kotikuntasi

Kun pohjaksi otetaan tieto eri seksisivustojen käyttäjäkannasta, voidaan sinun tietojesi perusteella päätellä, mistä sivustosta löydät todennäköisimmin itsellesi sopivaa seksiseuraa.

Seksitohtori rekisteröityminen

Koska seksitohtori on hakukone eikä oma sivustonsa, sinä et missään vaiheessa itse asiassa kirjaudu sisään itse seksitohtori.fi:hin.

Kirjautuminen tapahtuu siis vasta sillä sivustolla, jonka tohtori on sinulle valinnut. Saat tiedon sinulle valitusta sivustosta sähköpostiisi – sekä suoraan ruudullesi tietojen täytön jälkeen.

Nopea kokemus sivustosta

Jos et kokeile, et voi tietää. Näin ainakin minä ajattelin. Siksi päätin lähteä hakemaan kokemuksia Seksitohtori.fi:stä myös ihan henkilökohtaisesti.

Siirryin ensin sivustolle ja täytin pyydetyt tiedot. Tämän jälkeen Seksitohtori päätti viedä minut NaughtyBook.fi sivustolle. Tohtori siis päätti, että Naughty Book on se suomalaisille suunnattu seksiseurasivusto, josta minä todennäköisimmin löydän itselleni seuraa.

Tavallisesti tämä on se kohta, jossa sinun tulisi luoda itsellesi uusi profiili suositellulle sivulle, mutta koska me olemme aikaisemminkin käyttäneet NaughtyBookia, ei uuden tilin luominen oikein onnistu. Kokemus oli kyllä positiivinen, sillä tohtori osui valinnallaan naulankantaan! Arvostelun kirjoittaminen ei kuitenkaan sinänsä ole kovin helppoa, koska tohtori antaa eri ihmisille niin erilaiset suositukset. Toisalta se on juuri se syy, miksi se toimii.

Siirry Seksitohtori.fi sivustolle >>

Leave a Reply