NaughtyBook.fi on Suomen suosituin sivusto seksitreffeille

NaughtyBook.fi on Suomen suosituin

Naughtybook.fi on nimensä mukaisesti yhteisö ihmisille, jotka etsivät seksiseuraa netistä: yhden yön juttuja, ryhmäseksiä, flirttailua, fetissejä ja ihan mitä tahansa muuta. Sivustolla on runsaasti kuvia ja videoita. Ihmiset kertovat kokemuksistaan aktiivisesti.

Miten niin suosituin sivusto seksiseuran etsimiseen? Nettideittailu.com -sivusto teki tutkimuksen, jossa se vertaili suomalaisille suunnattujen treffisivustojen sijoitusta Amazonin omistaman Alexa.com palvelun tilastoissa. Alexa listaa joka ikinen kuukausi maailman suosituimmat verkkosivustot. Listaus perustuu edellisten kolmen kuukauden kävijämääriin. Voit katsoa Suomen suosituimmat sivustot täältä.

Alexan listauksen perusteella Naughty Book on suosituin seksitreffisivusto – ja itse asiassa kolmanneksi suosituin deittisivusto. Sen edelle ylsivät vain E-kontakti ja Happy Pancake, jotka ovat perinteisen treffiseuran etsimiseen tarkoitettuja palveluita. Koska E-kontakti ja Happy Pancake eivät ole erikoistuneet panoseuraan, voidaan todeta, että NaughtyBook on suosituin seksitreffeihin erikoistunut treffipalvelu.

NaughtyBook.fi on varsin avoin: sisältöjä ei sensuroida, vaan voit jakaa alastonkuvia vapaasti.

Sisällys

Miksi valita NaughtyBook?

Seksitreffisivustoilla on yksi asia ylitse muiden: kaikki käyttäjät etsivät panoseuraa. Täältä et siis löydä vakavaa suhdetta tai unelmien aviomiestäsi. Ehei. Täältä etsitään seksiä.

 • Vapaa ja sensuroimaton.
 • Profiilin luominen maksutonta.
 • Ilmapiiri rento ja aktiivinen – toimii vähän kuin sosiaalinen media.
 • Runsaasti suomalaisia käyttäjiä.
 • Kaikki käyttäjät samalla asialla: etsimässä seksiseuraa.

NaughtyBookin takana on sama yritys, joka pyörittää muun muassa suosittuja Milf-Area ja Flirtfair -sivustoja. Flirtfair oli vuosikausia yksi Suomen suosituimpia seksitreffisivustoja, mutta on nyt kohdannut valtavaa kilpailua haastajiltaan.

Tällä yrityksellä on vuosien kokemus seksisivustojen pyörittämisestä, joten he tietävät mikä toimii ja mikä ei.

Luo hyvä profiili

Rekisteröityminen on helppoa, mutta profiilin optimoiminen ei aina ole. Optimoimalla profiilisi, saat enemmän irti sivustosta. Vaikka Naughty Book:ssa on paljon suomalaisia, ei huonolla profiililla yleensä löydä seksiseuraa.

Pari vinkkiä, pohjautuen omiin kokemuksiin:

 • Lisää profiilikuva. Kuvalliset profiilit saavat paljon enemmän yhteydenottoja – sekä vastauksia omiin yhteydenottoihisi.
 • Kerro profiilissasi millainen olet ja mitä haet. Ole rehellinen ja itsevarma, mutta pidä pilke silmäkulmassasi.
 • Ole hieman mysteerinen, mutta älä jätä liikaa arvailujen varaan.
 • Lisää lisää kuvia. Katso kuitenkin mitä kuviesi taustalla on: mitään paskaisia vessanpönttöjä tai likaisia tiskejä ei kannata jättää taustalle. Kuvien avulla luot kuvaa siitä millainen olet.

Hyvä ensimmäinen viesti

Ensimmäisen privaviestin lähettäminen on aina iso askel. Jos et ole ennen käyttänyt deittipalveluita tai seksitreffisivustoja, voi ensimmäinen viesti jännittää ja jopa hieman pelottaa.

Älä kuitenkaan jännitä liikaa! Tässä pari vinkkiä toimivan ensimmäisen viestin lähettämiseen.

 1. Aloita kehulla. Ihmiset rakastavat kuulla mistä heidän ominaisuuksistaan toiset pitävät. Älä kuitenkaan ole liian kliseinen.
 2. Ole oma itsesi. Älä yritä esittää ketään muuta…
 3. … mutta ole itsevarma, vaikka siltä ei aina tuntuisikan.
 4. Kerro avoimesti mitä olet hakemassa: yhden illan juttua, pidempää seksisuhdetta, ryhmäkivaa vai toteuttajaa fantasioillesi.
 5. Ole aktiivinen: älä odota viestejä muilta, vaan lähetä niitä itse!

Muista turvallisuus

On hyvä ymmärtää, että kyse on tuntemattomista ihmisistä. Kun siis lähettelet viestejä sivustolla, älä mainitse mitään yksityisiä tietojasi. Sinun ei tarvitse kertoa nimeäsi, sähköpostiasi tai mitään muutakaan henkilökohtaista muille käyttäjille – ja NaughtyBook ei näitä tietoja myöskään muille näytä.

Lisäksi ensimmäisen tapaamisen sopiminen kannattaa tehdä turvallisesti. Me suosittelemme, että sovit ensitapaamisen julkiselle paikalle. Käytännössä hyviä vaihtoehtoja ovat kahvilat, kirjastot, ravintolat, keskustorit ja baarit. Muista myös, että sinun ei missään nimessä kannata olla humalassa.

Julkisella paikalla tapaaminen antaa sinulle mahdollisuuden ensin keskustella toisen osapuolen kanssa ja nopeasti tutustua häneen. Jos kaikki tuntuu hyvältä ja olette molemmat samaa mieltä illan tarkoituksesta, voitte edetä itse seksiin.

Kokeile NaughtyBook.fi:tä!

Olet nyt lukenut läpi artikkelimme ja tiedätkin jo miksi turvallisuus on tärkeää, miten NauhgtyBook.fi toimii ja millaisia kokemuksia meillä on ollut sivustosta.

Uskomme, että olet nyt valmis kokeilemaan seksiseuran etsintää itsekin. Klikkaa siis alta ja luo itsellesi profiili. Rekisteröityminen on maksutonta.

Siirry NaughtyBook.fi sivustolle >>

Leave a Reply