Ideoita tuhmaan ja kinkyyn seksiin

7 kinkyä ideaa seksiin – kokeile näytä tuhmia juttuja

Onko mitään parempaa kuin kinky seksi? Ja kinky ei tarkoita, että heti pitää olla laittamassa nänninipistimet molemmille osapuolille ja pukeutua 95 prosenttisesti PVC:hen. Ehei. Moni pienempi teko voi olla kinkyä – aina anaalin hieromisesta tea baggingiin tai silmien sitomisesta kevyeen piiskaamiseen.

Me keräsimme 7 kinkyä ja tuhmaa ideaa, joita voitte kumppanisi kanssa kokeilla!

Sisällys

1. Perusbondagea

Siis ei mitään rajua solmuleikkiä, josta ei pääse irti kuin moottorisahalla, vaan ihan pelkkä käsien sitominen narulla, solmiolla, vyöllä tai käsiraudoilla. Jos tämä on eka kertanne, voitte ensin sopia tehdäänkö sitominen sängyn päätyyn – vai kiedotaanko kädet vain toisiinsa.

2. Leikkikää tuntemattomia

Nainen istahtaa yksin baarin pöytään. Mies tulee sisään hetken kuluttua ja leikitte, että ette tunne toisianne. Mies tarjoaa kohteliaasti molemmille juomat, tutustutte toisiinne small talkin kautta, tanssitte vähän ja yritätte iskeä toisianne. Illan lopulla lähdette yhdessä kotiin ja leikitte, että teillä on yhden illan suhde. Jos haluatte panostaa kunnolla, voitte ottaa yöksi myös hotellihuoneen.

3. Tohtori, olen sairas

Toinen on lääkäri ja toinen potilas. Tohtori on dominoivampi ja pyytää potilasta laskemaan housunsa, asettumaan tiettyyn asentoon ja tutkii tämän läpikotaisin. Potilas voi kysyä mm. ”sattuuko tämä” tai ”mitä aiotte tehdä sillä liukuvoiteella”?

4. Ottakaa vibraattori sänkyyn

Ei välttämättä maailman kinkyin idea, sillä moni tekee tätä jo osana arkiseksiään. Mutta kaikki eivät seksileluja käytä. Nyt siihen on hyvä tilaisuus! Jos teillä ei ole seksileluja, tilatkaa sellaisia seksikaupasta.

Jos haluatte tehdä vibran käytöstä vielä vähän mielenkiintoisempaa, aloittakaa niin, että mies istuu huoneen toisella reunalla ja nainen aloittaa sängyllä masturboimaan vibraattorilla.

5. Kokeilkaa piiskaamista

Piiskaamisen eli spänkkäyksen ei ole tarkoitus sattua. Sen on tarkoitus liittyä voimasuhteisiin ja rooleihin. Piiskaaja on dominoivampi, piiskattava alistuu. Roolit ja antautuminen ovat seksikästä.

6. Puhukaa tuhmia

Tuhmien puhuminen on kinkyä. Välttäkää lääketieteellisiä termejä kuten vagina, penis, nännipiha ja väliliha. Hyvä lähtökohta on yksinkertaisesti kuvailla mitä tapahtuu ja miltä se tuntuu. Tästä voi sitten edetä kuvailemaan mitä haluaisi toisen tekevän.

7. Kokeilkaa anaaliseksiä

Anaaliseksi on yleisempää kuin luuletkaan. Se ei aina tarkoita penetroitumista, vaan jo pelkkä hieronta, nuoleminen ja sormettaminen voidaan laskea anaaliseksiksi. Jos et ikinä kokeile sitä, et voi tietää tykkäätkö siitä. Lue miten anaaliseksissä pääsee alkuun.

Kinkyt seksi-ideat alunperin artikkelista: Glamour.com

Leave a Reply