Parhaat seksiasennot jouluseksin harrastamiseen

TOP 7 asennot jouluseksiin 2018

Aikaisemmassa artikkelissamme annoimme sinulle 8 vinkkiä seksiin joulun pyhinä – ja muistutimme, että nyt on antamisen ja saamisen aika!

Tässä omassa pienessä jouluseksi-sarjassamme seuraava vaihe on tutustua vuoden 2018 kuumimpiin joulun seksiasentoihin – löysimme listan Askmen.com -sivustolta. Luonnollisesti useimpiin niistä voidaan yhdistää glögin nautiskelua ja kinkkurasvalla voitelua… Mutta mennään nyt asiaan ennen kuin minulle tulee nälkä näistä kinkkujutuista.

Sisällys

1. Poroasento takaapäin

Kaikki tietävät perinteisen doggy stylen. Tämä poroasento on käytännössä ihan sama juttu, mutta voit vetää naista lievästi tukasta ja kehottaa häntä laukkaamaan kovempaa. Pukin säkit pitää saada tyhjäksi! (Asento on parhaimmillaan, kun naisella on päässään poronsarvet ja miehellä tonttulakki.)

2. Sukan täyttö

Ehkä vaikein jouluseksin asennoista. Nainen hyppää miehen syliin ja kietoo jalat hänen ympärilleen. Sitten nussiminen hoidetaan takkaa vasten. Asento on erityisen kuumottava, jos takassa palaa tuli.

3. Pukin pikku apuri

Tai oikeastaan muorin pikku apuri – sillä tässä asennossa asetutte ensin perinteiseen lusikkaan. Sen jälkeen nainen nostaa päällimmäisen jalkansa polven 90 asteen kulmaan (kohti omaa rintamustaan – ei kattoon). Samalla kun mies penetroituu takaa päin – nainen värisyttää klitoristaan vibraattorilla. (Myös mies voi operoida vibraa, jos se tuntuu mukavammalta.)

4. Pukki helman alla

Nainen istuu sohvalla ns. ”muina miehinä”. Mies joko poistaa naisen housut – tai nostaa hametta sopivasti. Mies tarjoaa todella pitkät suusessiot ja lopettaa vasta, kun muori väkisin puskee pukin pois haarovälistään.

5. Hedelmäkakku

Joulu on juhlan aikaa – ja joskus juhlissa kannattaa kokeilla uusia asioita. Ottakaa perinteinen 69-asento, mutta tähdätkää hieman… taaemmas. Nuolkaa toistenne peräaukkoja. Luonnollisesti tämä kokeilu on parasta suorittaa soveliaan peseytymisen jälkeen. Ja kumma kyllä – perse maistuu usein hedelmäkakulta…

6. Joulunkellot kajahtaa

Lisää uusia asioita, joita jouluseksin aikana voi kokeilla. Tässä seksiasennossa mies istuu alla ja nainen tulee selkä miestä vasten hajareisin syliin istumaan. Samalla, kun nainen graindaa menemään, hän hyväilee miehen kiveksiä hellästi käsillään. Älä kuitenkaan ole liian kovakourainen, sillä et halua kivesten muuttuvan punaisemmiksi kuin Petterin nenä.

7. Pikainen savupiipun rassaus

Onko takana pitkä päivä anoppilassa? Etkö jaksa panostaa erotiikkaan? Ole ronski ja näytä kumppanillesi jo autossa / hississä, että haluat häntä. Kotiin saavuttuanne, ottakaa muna esiin ja raottakaa naisen vaatetusta vain vähän. Ihan turha sitä kaikkea on riisua. Polvet ylös sohvalle, farkut puolireiteen asti ja kulli sisään. Ei pukilla ole aikaa odotella!

Erotiikka kukoistaa joulun aikaan. Ota siis nämä seksiasennot muistiin ja kokeile mitä kaikkia asentoja sinä ehdit jouluseksin aikana kokeilemaan ennen uutta vuotta!

Vinkki: Osta seksivälineitä joululahjaksi!

SexShop LogoSexShop.fi on 100%:sti suomalainen seksikauppa.

SexShopilla on myymälä Helsingin Kalliossa ja seksikauppa netissä.
siirry-kauppaan
Seksitori.fiSeksitori.fi on yksi Suomen nopeiten kasvavista seksilelujen verkkokaupoista! Jo yli 9000 eri tuotetta varastossa ja edulliset hinnat!siirry-kauppaan

Leave a Reply