Vinkit seksiin jouluna

8 vinkkiä miten piristää joulua seksillä

Joulu on antamisen aikaa. Ja olisihan se kiva itsekin vaikka vähän saada. Mutta miten perinteisestiä arkisestä seksistä saisi tehtyä jouluisempaa? Me listasimme 8 eri tapaa, jotka auttavat pistämään pehmeät paketit kivikoviksi ja kostuttamaan kuivimmatkin tortut.

Huomaa! Nämä ovat sinulle tehtäviä. Älä siis ota niitä pelkkinä ”vinkkeinä”. Tarkoitus on, että kokeilet kaikkia kohtia yksi – tai useampi – kerrallaan.

Sisällys

1. Päästä irti estoistasi

Nyt on joulu! Nauti elämästä. Laita glögiin iso loraus terävää ja ota toinenkin lasi viiniä. Nauti kahvin kera konjakkia ja ota saunan päälle pari-kolme olutta. Tämä ei koske vain jouluaattoa, jolloin moni on liian täynnä sekstaamaan. Ehei, päästä irti estoistasi jo neljännen adventin kohdalla ja unohda murheesi aina ensi vuoteen asti.

2. Täytä hänen fantasiansa

Nyt on hyvä hetki antaa kumppanillesi jotain ikimuistoista. Kertokaa toisillenne mistä juuri nyt fantasioitte – ja sopikaa, että toteutatte molemepien toiveet (esim. perättäisinä iltoina – tai viikon välein – ihan miten itse haluatte). Fantasiat voivat olla mitä vain roolileikeistä bondageen tai parvekeseksistä suihinottoon parkkipaikalla. Jouluna unelmat voivat toteutua – ainakin, jos autat asiaa vähän.

3. Rivoa täytettä pukinkonttiin

Kolmas kohta on perinteinen. Jouluna on kiva saada seksileluja lahjaksi – ja välipäivinä seksi maittaa, kun on uusia hilavitkuttimia kokeiltavana.

4. Seksikupongit

Jos seksileluja ei tänä vuonna mahtunut pukin kasseihin, voivat perinteiset etukupongit olla hauska idea. ”Tällä kupongilla yksi suihinotto”, ”tällä kupongilla yksi hartiahieronta” tai ”tällä kupongilla perseseksiä suihkussa”… Kaikki käy!

5. Nussi pukkia

Onko miehesi pukkina? Hyvästä esityksestä pitää palkita. Sytytä pari kynttilää ja anna pukille käsi- tai suuhoito, kun lapset ovat jo nukahtaneet.

6. Paketoi itsesi kauniisti

Asioiden näytteillepano on jo puolet myynnistä. Siksi tänä jouluna kannattaa panosta seksikkääseen pukeutumiseen. Naiset – yllättäkää miehenne ja pukeutukaa seksikkäimpään alusasuunne ja tonttulakkiin (tai pelkkään lakkiin). Miehet – sitokaa kovan kankenne ympärille rusetti ja pyytäkää häntä avaamaan paketti.

7. Tee-se-itse joulukortti

Rivo joulukortti piristää kummasti. Vilauta vähän nänniä tai takamustasi – tai jos olet mies, näytä vaikkapa alkava pullotus pöksyissäsi. Laita vähäpukeinen kortti pöydälle odottamaan ja kirjoita kortin taakse mitä haluat kumppanisi tekevän sinulle illalla.

8. Romanttinen karkumatka

Jos teillä on siihen aikaa – lähtekää romanttiselle matkalle kahdestaan. Joulun alla äkkilähtöjä voi saada yllättävän edullisesti. Jos teillä on lapsia, laittakaa heidät isovanhempien huostaan. Siksihän he ovat olemassa!

Nämä 8 pientä vinkkiä toivottavasti auttavat sinut pääsemään juhlatunnelmaan – ja saamaan seksiä jouluna!

Tilaa seksileluja pukinkonttiin!

SexShop LogoSexShop.fi on 100%:sti suomalainen seksikauppa.

SexShopilla on myymälä Helsingin Kalliossa ja seksikauppa netissä.
siirry-kauppaan
Seksitori.fiSeksitori.fi on yksi Suomen nopeiten kasvavista seksilelujen verkkokaupoista! Jo yli 9000 eri tuotetta varastossa ja edulliset hinnat!siirry-kauppaan

Leave a Reply