Vinkit hyvään suihinottoon

7+1 vinkkiä hyvän suihinoton tekniikkaan

Okei okei. On vähän ylitseampuvaa väittää, että me voimme yksimielisesti kertoa sinulle millainen hyvä suihinotto oikeasti on. Todellisuudessa mielipiteitä on yhtä paljon kuin on bloukkarin saajiakin. Siksi sinun miehesi saattaa ajatella eri tavalla – hän voi olla kinkympi tai hieman varautuneempi kuin me olemme. Mutta tässä artikkelissa käsittelemmekin yleisesti hyväksyttyjä totuuksia – suurin osa miehistä ja naisista on siis kanssamme samaa mieltä!

(Tärkeintä on muistaa keskustella asiasta: kysy mieheltäsi mistä hän pitää – tai mitä teet oikein tahi väärin…)

Sitten asiaan. Alla 7+1 vinkkiä miten suihin kuuluu ottaa!

Sisällys

1. Aloita katseesta

Kaikki alkaa yhteyden luomisesta. Katso miestä silmiin ennen kuin tunget munaa suuhusi. (Tähän mennessä olet tietysti voinut jo kiusoitella miestäsi useilla eri tavoilla – ja esimerkiksi ottanut rintasi esiin – se on aina nautinnollista katsottavaa.)

2. Ota alku hitaasti

Tämä ei ole mikään crossfit-päivä, jossa pitää tehdä mahdollisimman monta suoritusta mahdollisimman lyhyessä ajassa. Päinvastoin. Aloita mieluummin liian hitaasti kuin liian nopeasti.

Riisu mieheltäsi vaateparsia yksi kerrallaan. Hipaise hänen kiveksiään hellästi sormillasi. Suutele häntä suulle, vatsalle ja sisäreisiin. Riisuudu myös itse hieman, jos tilaisuus sen sallii.

Katso tässä kohtaa miestä vielä kerran silmiin – flirttailevasti. Tämän jälkeen tunge terskan kärki hitaasti suuhusi. Älä runkkaa käsillä vielä – sillä se tekee tulemisesta liian nopeaa.

3. Nesteytä riittävästi

Kyllä, sylkeä pitää olla paljon. Liukasta siis penistä syljelläsi – ja ennen käsien ottamista mukaan, muista liukastaa myös kämmenesi.

4. Ja kädet mukaan

Hyvässä suihinotossa myös kädet tulevat lopulta mukaan (siis vasta tässä vaiheessa). Suikkarin hitaan alun jälkeen voit hyväillä käsilläsi miehen kiveksiä, välilihaa, takapuolta ja sisäreisiä – sekä tietysti hieroa hänen kullinsa vartta.

5. Hampaiden käyttö

Avaa suutasi sen verran, että ylähampaasi eivät raavi peniksen pintaa. Se on miesten mielestä oikeasti epämiellyttävän tuntuista (tosin tästä on kyllä eriäviä mielipiteitä). Vastaavasti alahampaat kannattaa peittää kielellä.

Hyvä, juuri noin! Tekniikkasi on selvästi kehittymässä!

6. Käytä kieltäsi

Kielen merkitys on suuri. Mutta sen oikeanlainen käyttäminen on suhteellisen helppoa. Kun otat peniksen suuhusi, tunge kieli mahdollisimman ulos. Nuole sillä miehuuden alapintaa.

Joskus tämä voi aiheuttaa kyökkäämistä – mutta kokemus vahvistaa taitojasi. Älä siis panikoi, vaan jatka samaan malliin.

7. Ejakuloinnin vuoro

Kannattaa kysyä mistä suihinoton saaja tykkää. Jotkut miehet haluavat tulla rinnoille, toiset naamalle ja yhdet suoraan suuhun. Jokaisella on tästä oma mielipiteensä. Vaihtelu toki virkistää eli voit eri kerroilla antaa hänen ejakuloida eri paikkaan.

+1 Vibraatiota elämään!

Aivan kuten naiset, myös uroot tykkäävät värinästä. Jos siis haluatte eksperimentoida vähän villimpiä juttuja, niin voit ottaa suihin samalla, kun hyväilet miehen kiveksiä, välilihää tai peräaukkoa vibraattorilla. Myös erilaiset G-pistekiihottimet ovat kokeilemisen arvoinen juttu.

Artikkelin inspiraationa on käytetty Lelo.comin blogijuttua, jota on höystetty kirjoittajien omilla mielipiteillä.

Muista, että harjoitus tekee mestarin. Tarjoudu siis antamaan miehellesi tänään hyvä suihinotto – ja pyydä häntä vaikkapa arvioimaan tekniikkasi. Huomenna sitten vertailun vuoksi uudestaan!

Piristä suihinottoa seksileluilla

SexShop LogoSexShop.fi on 100%:sti suomalainen seksikauppa.

SexShopilla on myymälä Helsingin Kalliossa ja seksikauppa netissä.
siirry-kauppaan
Seksitori.fiSeksitori.fi on yksi Suomen nopeiten kasvavista seksilelujen verkkokaupoista! Jo yli 9000 eri tuotetta varastossa ja edulliset hinnat!siirry-kauppaan

Leave a Reply