Parhaat vinkit sohvaseksiin

Sohvaseksi: 7 vinkkiä seksiin sohvalla

Aina seksi sohvalla ei ota onnistuakseen. Jalat eivät oikein sovi mihinkään, käsi sukeltaa sohvatyynyjen väliin ja joku tipahtaa kovimmassa kiihkossa suoraan kahvipöydän päälle. Hyvä sohvaseksi on kuitenkin intensiivistä ja mahtavaa vaihtelua sängylle ja suihkulle. Se onkin yksi sohvaseksin tärkeimmistä tehtävistä: antaa vaihtelua sille samalla jyskytykselle – tuoda sinut uuteen paikkaan ja antaa tunne siitä, että seksiä voi harrastaa juuri siinä missä juuri nyt olettekin.

Siksi me lainasimme Glamour-lehden oppaasta parhaat vinkit sohvaseksiin.

Sisällys

1. Varmista pintamateriaali

Onko sohvanne pintamateriaali mukavan tuntuinen alastonta vartaloasi vasten? Jos ei, niin aseta päälle pyyhe tai peitto, jotta vältätte häiritsevän kutinan ja ilkeän ihottuman. On tärkeää, että turhat häiriötekijät suljetaan pois jo ennen aktin aloittamista.

2. Esileikkiä kyljetysten

Yksi sohvan parhaista, ja samalla huonoimmista, puolista on sen niukka tila. Tilan puutteen vuoksi esileikki kannattaa tehdä kyljellään maaten, joko kasvotusten tai lusikoiden. Hivele käsiäsi pitkin kumppanisi vartaloa aina hiuksista ja olkapäistä kylkien kautta ulko- ja sisäreisiin asti. Kokeile eri paineita. Hiero niskaa hellästi. Voitko jo tuntea kuinka kova kulli nousee innoissaan odottelemaan vuoroaan?

3. Uusi asento suuseksiin

Koska sohva on paikkana vaihtelua, niin miksei jatkaa samalla teemalla? Heittäkää suuseksin vastaanottajan jalat sohvan käsinojalle – tai jopa kokonaan sen yli. Lievä kulma antaa paremman pääsyn strategisille alueille ja mielenkiintoisen tunteen vastaanottajalle.

4. Tyynyt hyötykäyttöön

Sekä perinteisessä lähetyssaarnaajassa että naisen maatessa mahallaan, tyynyjen asettaminen lantion alle parantaa penetraation kulmaa. Lisäksi tyynyt tuovat lisätukea tarvittaessa polville, niskalle ja kyljille asennosta riippuen. Älä siis heitä tyynyjä pois, vaan ota ne mukaan sessioon!

5. Sohva sopii ratsastukseen

Kun nainen on sängyllä päällä, syntyy aina yksi ongelma: minne kädet pitäisi laittaa. Moni päätyy vain nojaamaan kokonaan eteenpäin. Sekin on hyvä valinta, mutta rajoittaa miehen näkymää ja vapaata pääsyä rintoihin. Sohvalla ratsastus on helpompaa. Mies istuu tavallisesti, nainen kipuaa päälle ja ottaa kiinni selkänojasta. Nyt sekä rinnat että takamus ovat kätevästi hyvältävissä.

6. Syvä lusikka

Mies menee kyljelleen selkä kiinni sohvan selkänojaan. Nainen painautuu lusikka-asentoon niin syvälle kuin ikinä pääsee. Nyt olette tiukkana pakettina vasten sohvaa. Jos tilaa on vähää, keskittykää enemmän pyörittelyyn kuin edestakaiseen liikkeeseen.

7. Parempi doggy

Sängyssä eteenpäin nojaaminen doggyssä on joskus ikävän tuntuista ja pitkissä sessioissa selkä väsyy helposti. Sohvalla doggy style on helpompaa! Nainen laittaa polvet istuinosalle ja nojaa sohvan selkänojaan (tai suorastaan makaa sen päällä). Hieman sohvanne koosta riippuen mies voi nyt joko asettaa omat polvensa naisen polvien viereen, seistä sohvan ulkopuolella tai asettua jopa asettaa jalkapohjansa sohvalle ja penetroitua ylemmästä kulmasta.

Siinä olivat 7 vinkkiämme kuumaan sohvaseksiin! Toivottavasti kokeilette niitä jo tänään.

Piristä sohvaseksiä seksileluilla!

SexShop LogoSexShop.fi on 100%:sti suomalainen seksikauppa.

SexShopilla on myymälä Helsingin Kalliossa ja seksikauppa netissä.
siirry-kauppaan
Seksitori.fiSeksitori.fi on yksi Suomen nopeiten kasvavista seksilelujen verkkokaupoista! Jo yli 9000 eri tuotetta varastossa ja edulliset hinnat!siirry-kauppaan

Leave a Reply