Miten sopia kolmen kimppa

Vinkit: Miten suunnitella kolmen kimppa

Mitä antaa miehelle tai naiselle, jolla on jo kaikkea? Kolmen kimppa? Ehkä. Monelle miehelle ja naiselle kolmen kimppa on iso fantasia. Siinä kiehtovat sekä kielletty hedelmä, uudet kokemukset että mahdollisuus nähdä miten joku toinen haluaa kumppaniasi.

Jos miehesi tai vaimosi haluaa kolmen kimppaa, ei se tarkoita etteikö hän pitäisi sinua kiihottavana tai että hänessä olisi jotakin vikana. Se vain yksinkertaisesti on jännittävää.

Toki threesome-hommia voi harrastella ihan kaveripohjaltakin. Siis ilman, että kukaan kolmikosta on parisuhteessa. Tällöin kokemuksesta ei pitäisi ainakaan aiheutua parisuhteelle haittaa.

Mitä ottaa huomioon kolmen kimpassa?

  1. Varmista, että kaikki haluavat sitä. Älä siis painosta miestäsi, poikaystävääsi, vaimoasi tai tyttöystävääsi toteuttamaan omaa fantasiaasi, jos hän ei oikeasti sitä halua. Threesome-kokeilunne epäonnistuu pahasti, jos joku painostetaan mukaan.
  2. Tiedä, että suhteenne kestää sen. Jos teillä on muutenkin vaikeuksia, voi kolmen kimppa niin sanotusti katkaista kamelin selän. Kolmipyörää polkemaan kannattaa lähteä vain, jos parisuhde on satavarmasti vankalla pohjalla ja tiedät, että kumpikaan osapuoli ei jälkikäteen ole mustasukkainen.
  3. Asettakaa rajoja. Jos se tuntuu tarpeelliselta. Sopikaa etukäteen mitä ehkäisyä käytätte ja miten. Mitä tapahtuu aktin jälkeen. Kuka saa koskea, keneen ja millä tavalla. Osa pariskunnista saattaa esimerkiksi haluta, että kolmas pyörä ei suutele ketään suulle.
  4. Sopikaa miten ilmaistaan halu lopettaa. Kaikilla osapuolilla pitää olla mahdollisuus lopettaa akti myös kesken. Voitte sopia esimerkiksi turvasanasta tai päättää, että huoneesta saa vapaasti poistua niin halutessaan.
  5. Pohtikaa, haluatteko kimppaan tutun vai tuntemattoman. Tuttuun on helpompi luottaa, mutta tuntemattoman kohdalla ystävyyssuhteet eivät kärsi.
  6. Ei alkoholia. Tilanne ei saa riistäytyä käsistä. Alkoholin kanssa otat riskejä, joita et muuten ottaisi.
  7. Valitkaa paikka tarkkaan. Oletteko kaikki OK sen kanssa, että seksiä harrastetaan yhden osanottajan kotona? Vai haluatteko siirtyä neutraaliin maastoon esimerkiksi hotelliin? Kannattaa myös valita paikka niin, että ulkoiset häiriötekijät, kuten kutsumattomat vieraat, minimoidaan.
  8. Valmistaudu tunnevyöryyn. Kolmen kimppa saattaa herättää sinussa tunteita, joita et ole ikinä ennen tuntenut. Et välttämättä osaa etukäteen edes ajatella millaisia. Ole siis tietoinen siitä, että saatat kohdata täysin uusia tuntemuksia ja ne saattavat olla voimakkaita.
  9. Jos olette pari ja mukaan tulee kolmas, älä unohda puolisoasi. Etenkin, jos sinä olet ollut se osapuoli, joka on alunperin pyytänyt threesomea, pitää sinun varmistaa, että oma puolisosi saa riittävästi huomiota aktin aikana. Muuten hänestä saattaa tuntua, että petät häntä suoraan hänen edessään. Paitsi tietysti, jos tämä on nimenomaan se mitä hän haluaa – ja diggailette cuckold-tyyppisistä jutuista.

Muista ehkäisy

Kolmen kimpassa ehkäisy en erittäin tärkeää. Ette halua, että seksikokeilunne lopputuloksena syntyy lapsia tai taudit leviävät. On tietysti parasta, jos voitte etukäteen varmistua, että yhdelläkään osanottajalla ei ole sukupuolitauteja. Suosittelemme kondomin käyttöä.

Mistä löytää seuraa kolmen kimppaan?

Jos tuttavapiiristänne ei löydy sopivia osanottajia, voivat netin treffipalvelut tarjota ratkaisun. Seksitreffisivustoilta voit etsiä innokasta miestä tai naista kolmanneksi pyöräksi ilman mitään suurempia sitoumuksia. Tuntematon mukaan, turvallista seksiä ja kiitos!

Me suosittelemme kokeilemaan seuraavia treffisivustoja:

SexPartner Logo

Legendaarinen!

Tuhansia suomalaisia käyttäjiä.

Sivustoa käyttävät niin sinkut, varatut kuin paritkin - jotka kaikki haluavat toteuttaa seksuaalisuuttaan.


Victoria Milan LogoEuroopan johtava deittisivusto varatuille henkilöille, jotka etsivät salasuhdetta!

Artikkelin kirjoittamiseen on käytetty lähteinä MTV.fi:n artikkelia ja MarieClaire.com:ia.

Leave a Reply