Vinkit ekaan seksikertaan

10 vinkkiä ekaan seksikertaan

Ensimmäinen kerta, kun pääset harrastamaan seksiä. Se on jännittävä kokemus. Sitä samanaikaisesti sekä hieman pelkää – että innoissaan odottaa. Mutta miten eka seksikerta saadaan onnistumaan ja mitä sinun pitäisi tietää ennen kuin lähdet vällyjen väliin jumppaamaan?

Me keräsimme 10 vinkkiä. Nämä kannattaa lukea!

  1. Turvallisuus ennen kaikkea. Kuten kaikki sinulle aina paasaavaat: ekan seksikerran pitää olla turvallinen. Miehen tulee käyttää kondomia – käyttipä nainen e-pillereitä tai ei. Jos kondomia ei löydy – ei seksiä harrasteta.
  2. Älä nosta odotuksiasi LIIAN ylös. Siis kyllä seksin harrastaminen ensimmäistä kertaa voi olla ihanaakin – mutta yleensä ekalla kerralla jännitys vie osan hohdosta. Älä siis ajattele, että sinun täytyy kokea itse tai tarjota toiselle koko maailmanhistorian paras ilta. Niitä seksikertoja tulee kyllä lisää.
  3. Muista hengittää. Et uskokaan kuinka yleinen ongelma tämä on. Sekä miehille että naisille. Ota siis aktin aikana riittävästi happea sisään – ja jos haluat rentoutua lisää, hengitä muutaman kerran todella syvään.
  4. Nauti myös esileikistä. Esileikki ei ole mikään välttämätön paha – vaan itsessään jo todella nautittavaa. Se on seksiä sekin. Suutelu, koskettaminen, suuseksi. Ne ovat kaikki osa kokemusta.
  5. Älä mene kuivana sisään. Jos nainen ei ole vielä märkä – siis oikeasti – ei kullia kannata yrittää sujauttaa sisään. Se voi pahimmassa tapauksessa tuntua molemmista osapuolista todella epämukavalta. Jos haluat varmistaa, että homma hoituu – voit pitää vesipohjaista liukuvoidetta lähistöllä.
  6. Muista puhua. Jos jokin tuntuu huonolta tai epämukavalta, kerro siitä.
  7. Älä odota, että toinen osapuoli on asiantuntija. Todennäköisesti hän ei sitä nimittäin ole. Häntä jännittää seksi aivan yhtä paljon kuin sinuakin.
  8. Nainen – älä odota orgasmia. Toki on ihanaa, jos saat orgasmin. On kuitenkin hyvin todennäköistä, että ensimmäinen seksikertasi ei tuota orgasmia.
  9. Älä feikkaa. Jos et saa orgasmia, älä sitä myöskään feikkaa. Se ei oikeasti ole hyvä idea kenenkään mielestä.
  10. Mies – älä pety, jos penis ei toimi täydellisesti. Ensimmäinen seksikerta on todella jännittävä – ja saattaa jopa ahdistaa sinua. Penis on hyvin henkinen veijari – ja siksi se voi kärsiä ekan kerran tuomasta jännityksestä. Moni nuori joko tulee todella nopeasti – tai ei saa kulliaan ylös. Kumpikaan ei ole häpeällinen tai epätavallinen ongelma. Nainen, jos miehellesi käy näin – älä tee siitä isoa juttua. Ja mies, jos sinulle käy näin – älä huolestu. Yleensä jollakin seuraavista kerroista homma toimii paremmin. Yritä vain rentoutua ja unohtaa jännitys ensi kerralla.

Etsi seksiseuraa netistä

SexPartner Logo

Legendaarinen!

Tuhansia suomalaisia käyttäjiä.

Sivustoa käyttävät niin sinkut, varatut kuin paritkin - jotka kaikki haluavat toteuttaa seksuaalisuuttaan.


Victoria Milan LogoEuroopan johtava deittisivusto varatuille henkilöille, jotka etsivät salasuhdetta!

Leave a Reply