Vinkit ja asennot hyvään suihkuseksiin

4 parasta vinkkiä suihkuseksiin

Missä näet aina kumppanisi alasti? Suihkussa! Ja aijaijai, kun se suihkuseksi onkin ihanaa. Se on märkää ja loiskuvaa. Se tuntuu jotenkin rivolta, mutta silti puhdistaa.

Suihkuseksi on monelle samanaikaisesti fantasiaa ja arkea. Mutta mitkä asennot ovat parhaita suihkussa – ja miten vetisestä seksistä otetaan kaikki ilo irti?

Me otimme tästä selvää!

Sisällys

1. Nainen – anna miehen katsoa vartaloasi

Itse seksin tuoksinnassa ei ihan jokaista kurvia ja kaarta ehdi ihailemaan. Joten nainen. Tässäpä oiva vinkki: mene suihkuun ennen miestäsi ja vaahdota strategisia paikkojasi. Käske miehesi odottaa pesuhuoneen toisella reunalla ja katsoa sinua muutaman minuutin ajan.

Voimme taata, että hänen kullinsa kovettuu kivikovaksi (jos se ei sitä vielä valmiiksi ollut).

2. Älä unohda esileikkiä suihkussakaan

Ja suihkussa esileikki on fantastista!

Vaikka et niin rakastaisikaan suihinottamista pitkän päivän tai likaisten salitreenien jälkeen, suihkussa kaikki paikat puhdistuvat kätevästi ja suihinotto on mukavampaa!

Ja älkää luulko, että suihkusuihinotot ovat vain naisten juttu. On miehen velvollisuus mennä kontilleen ja joko upottaa päänsä naisen perseposkien väliin – tahi vaihtoehtoisesti etukautta hienovaraisesti sujauttaa kielensä häpyhuulten väliin.

Mikäli teillä on hyvä ”pää” suihkussa, kannattaa sitäkin hyödyntää. Vahvasti virtaava vesi hieroo naisen alapäätä kätevästi. Toiset tykkää, toiset ei.

3. Pientä piiskausta?

Yksi veden suurimmista eduista on se, miltä se tuntuu ja näyttää. Siksi siitä kannattaa ottaa kaikki ilo irti. Voitte yhdessä vaahdottaa toisianne – muistakaa vatsa, niska, rinnat, kädet, reidet ja takamus. Genitaalialueille ei kannata lähteä vahvaa saippua lähmimään.

Kun vaahdotus on valmis, nainen kääntyy selkä kohti miestä, asettaa kätensä seinää vasten ja työntää perseensä ulospäin. Miehen tehtävä on piiskata (itsellenne sopivalla voimakkuudella) naisen takamusta. Veden lätinä, naisen voihkinta ja kimmoisa persaus saavat molemmat käymään kuumana.

4. Parhaat asennot

Periaatteessa suihkuseksissä helppoja asentoja on olemassa vain kaksi kappaletta.

  • Takaapäin seisten: Naisen kädet vasten seinää, pylly hieman taaksepäin ja selkää lievästi kaarelle. Mies penetroituu takaapäin. Tässä asennossa miehellä on täydellinen vapaa pääsy myös rintoihin – tai hiuksiin, jos tykkäätte kevyestä tukistamisesta.
  • Edestäpäin seisten: Tässä naisen kannattaa nostaa toinen jalkansa miehen lantiolle ja puristaa häntä kohti itseään. Mies voi tarvittaessa ottaa tukea seinästä.

Villimmät pariskunnat voivat kuitenkin kokeilla esimerkiksi seksiä kasvotusten niin, että mies kannattelee naista käsivarsillaan. Jos lattian bakteerit eivät pelota, on yksi hyvä valinta laittaa mies selälleen makaamaan, jolloin nainen voi ratsastaa hänellä sydämensä kyllyydestä.

Ja koska me olemme avoimia kaikelle, niin turha niitä asentoja on rajoittaa sinne suihkun puolelle. Kokeilkaa istumista pöntöllä (siis kannen päällä mieluusti) – mies alle ja nainen kummin tahansa päin päälle. Tai siirtykää vaikkapa lavuaarin eteen, jossa voitte katsoa itseänne peilistä penetraation aikanakin.

Muistakaa! Märillä käsillä kondomin käsittely on usein vaikeaa. Jos kortsut ovat teidän käyttämänne ehkäisymenetelmä, kannattaa kumi sujauttaa päälle jo ennen suihkuun astumista. Mies pitää siis saada kovaksi ennen kastumista – mutta esimerkiksi kohdassa yksi esitetty show voi olla oiva tapa saada se homma hoidettua.

Suihkuseksi on parhaimmillaan vetistä ja villiä. Kokeilkaa eri asentoja ja nauttikaa!

Lisää piristystä suihkuseksiin seksileluista!

SexShop LogoSexShop.fi on 100%:sti suomalainen seksikauppa.

SexShopilla on myymälä Helsingin Kalliossa ja seksikauppa netissä.
siirry-kauppaan
Seksitori.fiSeksitori.fi on yksi Suomen nopeiten kasvavista seksilelujen verkkokaupoista! Jo yli 9000 eri tuotetta varastossa ja edulliset hinnat!siirry-kauppaan

Leave a Reply