Victoria Milan pettämissivusto

Victoria Milan – paras pettämissivusto suomalaisille

Vuonna 2010 perustettu Victoria Milan lienee Suomen tunnetuin ”pettämissivusto” – siis deittipalvelu, joka on suunnattu parisuhteessa oleville. Jos olet siis parisuhteessa, esim. avoliitossa tai naimisissa, mutta kaipaat jännitystä elämääsi, on Victoria Milan hakemasi deittisivusto. Sivuston kautta varatut voivat löytää salasuhteen tai yhden yön seksiseuraa.

Victoria Milan pähkinänkuoressa

 • Pettämisseuraa tai salasuhde varatulle
 • Täysin anonyymi niin halutessasi
 • Myös sinkut voivat halutessaan rekisteröityä
 • Yli 800 000 käyttäjää ympäri maailmaa

Tiesitkö, että jopa 30% ihan perinteisille deittisivustoille rekisteröityvistä käyttäjistä on itse asiassa parisuhteessa? Eivätkä he edes yritä peitellä tätä faktaa. Victoria Milan ja muut niin sanotut pettämissivustot löysivät tästä sopivan markkinaraon: miksi varatuille ei ole omaa treffipalvelua? No nyt on. Pettämissivustoilla on toki varattujen lisäksi myös sinkkuja, jotka haluavat löytää itselleen varatun. Näillä sivustoilla kaikki ovat kuitenkin rehellisiä omasta siviilisäädystään. Vakavaa suhdetta etsivät sinkut voivat siis rauhassa rekisteröityä muille sivustoille – Victoria Milanissa salasuhde on se ykkösjuttu.

Sivustolta voi etsiä monenlaista seuraa. Vaikka seksiin johtava salasuhde on yleisin haettava asia, voi Victoria Milanista etsiä myös ihan flirtti- tai juttuseuraa tai kahvittelukaveria. Käytännössä siis mitä tahansa parisuhteen ulkopuolista seuraa.

Useimmat käyttäjät haluavat löytää seuraa oman kotikaupunkinsa ulkopuolelta. Esimerkiksi työreissut ovat erittäin suosittu tapa tavata. Koska moni suomalainen haluaa löytää salasuhteen myös ulkomaan työmatkaltaan, on Victoria Milanissa mahdollista ottaa suomalaisten lisäksi yhteyttä ruotsalaisiin, tanskalaisiin ja norjalaisiin.

Sisällys

Rekisteröityminen

Rekisteröityminen on kolmivaiheinen. Ensin annat vain sähköpostisi ja annat mennä! Itse profiilin luomiseen tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen lisäksi käyttäjänimen, salasanan, syntymäajan, kotikaupungin sekä seksuaalisen suuntautumisen.

Voit halutessasi lisätä profiilikuvan, mutta se ei ole pakollista. Profiilikuvaan on mahdollista käyttää myös ns. Anonymous Blur -ominaisuutta. Tämä ”blur”-työkalu sumentaa kasvot niin, että sinua ei voida profiilikuvasi perusteella tunnistaa. Näin esimerkiksi vaimosi, miehesi tai naapurin Jarkko eivät löydä sinua Victoria Milanista.

Rekisteröityminen vie kokonaisuudessaan vain pari minuuttia eikä vielä sido sinua mihinkään. Luo profiili tästä >>

Itse profiilissa on kaksi tekstiosuutta ja runsaasti monivalintoja. Nämä kentät yhdessä auttavat sinua kertomaan mitä haet, millainen olet ja mistä olet kiinnostunut. Molemmissa tekstikentissä on 500 merkin raja, mikä on meidän mielestämme liian alhainen. Se kuitenkin riittää perusasioiden läpi käymiseen.

Victoria Milan kokemuksia & ominaisuudet

Foorumien keskustelujen perusteella ihmisillä on hyvin ristiriitaisia kokemuksia Victoria Milanista. Toisaalta palvelu itsessään tuntuu toimivan hyvin: anonyymiydestä pidetään todella hyvin huolta ja seuraakin tuntuu löytyvän. Silti moni pitä sivustoa epäeettisenä ja koko ajatusta pettämisestä ”likaisena”.

Ehkäpä näiden henkilöiden ei sitten pitäisi käyttää pettämissivustoja? Me emme ainakaan tuomitse. Jos kaipaat jännitystä ja uusia kokemuksia elämääsi, se on sinun valintasi – ei kenenkään muun.

Sivustolla on runsaasti erilaisia ominaisuuksia. Rekisteröityminen käy varsin nopeasti ja navigointi on helpon tuntuista. Voit lisätä muita käyttäjiä suosikeiksi, katsoa Ihailijat-kohdasta ketkä ovat käyneet profiilissasi ja ottaa yhteyttä toisiin käyttäjiin muun muassa chat-viestein, lahjoin ja flirtein.

Perinteisten hakutoimintojen lisäksi Victoria Milanissa on muutamia vähän harvinaisempia ominaisuuksia: sivustolla pyörii muun muassa oma kasino. Lisäksi jo mainittu AnonymousBlur-sumennustyökalu on varsin ainutlaatuinen. Se on kuitenkin tärkeä, jos haluat suojella omaa henkilöllisyyttäsi. Chat-ominaisuus toimii vain, jos molemmat käyttäjät ovat online-tilassa ja he eivät ole ottaneet chattia pois käytöstä yksityisyysasetuksistaan.

Voit tallentaa tekemäsi hakukriteerit. Näin sinun ei tarvitse seuraavalla kerralla määritellä kaikki filttereitä uudestaan.

Voit halutessasi asettaa profiilikuvasi (yksi tai useampia) julkisiksi tai yksityisiksi. Yksityiset kuvat näkyvät vain henkilöille, joille olet erikseen antanut niin sanotun yksityisavaimen.

Vuonna 2012 Helsingin Uutiset haastatteli muutamaa sivuston käyttäjää ja pyysi heiltä kommentteja kokemuksistaan. Kokemukset olivat positiivisia. Vaikka palvelun käytöstä joutuikin maksamaan, oli se heidän mielestään sen arvoista. Artikkelissa haastateltu tutkija ei ollut yhtä positiivinen.

Miksi varattu hakee seuraa netistä?

Toiset pitävät pettämistä ihmiskunnan suurimpana rikoksena. Toiset eivät ole siitä moksiskaan. Amerikkalaisen tutkimuksen mukaan jopa 90 % amerikkalaisista pitää pettämistä vääränä, mutta silti jopa 30-40 % ihmisistä pettää. Usein pettämishalun taustalla ovat joko ongelmat omassa parisuhteessa tai tylsistyminen samaan harmaaseen arkeen. Esimerkiksi läheisyyden puute, liian vähäinen tai tyydyttämätön seksi ja riiteleminen ovat usein asioita, jotka lisäävät ”riskiä” pettää. Jotkut pettäneet ja petetyt myös kertovat, että liian nopea aloilleen asettuminen nuorena voi lisätä halua kokea jotakin uutta myöhemmällä iällä.

Toinen yleinen syy pettämiseen on mahdollisuus. Kyllä. Esimerkiksi firman pikkujouluissa tai kesäjuhlissa se herkullisen näköinen työkaveri suoraan ehdottaa seksiä. Harva osaa sanoa ei. Vaikka sinulla ei siis olisi ”taipumusta” pettämiseen tai ongelmia omassa parisuhteessasi, saattaa tilanne niin sanotusti tehdä varkaan ja päädyt pettämään vain, koska sinulle tuli siihen mahdollisuus.

Usein varattu hakee seuraa netistä saadakseen elämäänsä lisää iloa, jännitystä, kokemuksia ja nautintoja. Ja eikö se kuulosta ihan normaalilta ja sallitulta? Ainakin meidän mielestämme kyllä.

Hinta

Victoria Milanissa profiilin luominen on ilmaista. On kuitenkin rehellisyyden nimissä todettava, että ilmaisella profiililla palvelusta ei saa paljon irti. Tarvitset maksullisen VIP / Premium -jäsenyyden, jos haluat esimerkiksi lähettää flirttejä tai yksityisviestejä muille käyttäjille. Ilmaisella profiililla voit selata muiden profiileja ja käyttää sivuston perushakuominaisuutta.

Premium-VIP -pakettien hinnat tämän artikkelin kirjoitushetkellä olivat seuraavat:

 • 1 kuukausi: 54,99 €
 • 3 kuukautta: 119,97 € (39,99 €/kk)
 • 6 kuukautta: 179,94 € (29,99 €/kk)
 • 12 kuukautta: 239,88 € (19,99 €/kk)

Kannattaa kuitenkin huomata, että me emme ole välttämättä ehtineet päivittää näitä tietoja. Voimassa olevat hinnat tulee aina tarkastaa Victoria Milanin sivustolta.

Premium-paketit voi maksaa luottokortin lisäksi myös esimerkiksi Neteller-nettilompakolla, EnterCash-siirrolla tai PaySafeCard-kortilla. PaySafeCard on erittäin turvallinen ja anonyymi tapa ostaa lisää käyttöaikaa – niitä myyvät Suomessa muun muassa useat Siwat ja R-kioskit.

Jos käytät luottokorttiasi, ei luottokorttilaskulla lue missään tilanteessa Victoria Milan. Lasku näkyy siis jollakin muulla nimellä. Lisäksi, ainakin aikaisemmin, Victoria Milanin nimi luottokorttilaskuissa vaihtui kuukaudesta toiseen. Näin puolisosi ei voi mitenkään tietää, että olet pettämissivuston käyttäjä.

Blogi

Me suosittelemme sinua tutustumaan Victoria Milanin blogiin. He jakavat paljon mielenkiintoista dataa muun muassa käyttäjistään (anonyymisti tietysti), tutkimuksia parisuhteista, vinkkejä suhteen löytämiseen sekä juttuja seksistä. Vaikka tarkoitus onkin löytää suhde, eikä käyttää aikaa lukemiseen, on se ainakin meille ollut erittäin viihdyttävää.

Asiakaspalvelu

Victoria Milanin asiakaspalveluun saat helpoiten yhteyttä yhteydenottolomakkeella. Lomake löytyy kohdasta ”Apua”, kun olet ensin kirjautunut sisään tilillesi.

Yhteenveto

Jos haluat löytää parisuhteesi ulkopuolista seuraa, on Victoria Milan ehdottomasti paras paikka aloittaa. Täällä sekä toiset varatut että sinkut etsivät parisuhteessa olevia henkilöitä seksi- ja salasuhteeseen.

 • 100% anonyymi
 • Runsaasti suomalaisia käyttäjiä
 • Ilmainen rekisteröityminen (Premium-ominaisuudet maksavat erikseen)

Luo ilmainen profiili tästä >>

Leave a Reply