Hyvät seksiasento vaihtoehdot lähetyssaarnaajalle

7 seksiasentoa, jos lähetyssaarnaaja alkaa jo kyllästyttää

Hei, elämässä on paljon muutakin kuin pelkkä lähetyssaarnaaja. Vaikka se onkin nautinnollinen seksiasento, voi pelkkä saarnaajassa jyskyttäminen käydä pidemmän päälle tylsäksi. Women’s Health Mag listasi 10 loistavaa vaihtoehtoa lähetyssaarnaajalle. Me karsimme omituisimmat pois ja otimme listallemme asennoista 7 parasta.

Sisällys

Vaihtoehtoiset seksiasennot lähetyssaarnaajalle

Lue siis alta vaihtoehdot lähetyssaarnaajalle ja mausta elämääsi uusilla kokemuksilla. Tärkeintä ei ole täydellinen tekninen suoritus vaan hauskanpito ja nautinto. Kokeile siis uusia juttuja ja selvitä mikä toimii juuri sinulle.

1. Reverse Cowgirl

Mies makaamaan alle ja nainen yksinkertaisesti nousee päälle – mutta kasvot kohti jalkopäätä. Näin mies pääsee nauttimaan ihastuttavasta takapuolesta. Penetraation kulma eroaa perinteisestä cowgirlistä ja stimulaatio tuntuukin erilaiselta.

2. Sängyn laidalla

Nainen asettuu selälleen aivan sängyn laidalle ja nostaa jalkansa miehen olkapäille. Mies seisoo sängyn laidalla. Kun naisen jalat ovat sepposen selällään on molemmilla mahdollisuus stimuloida myös klitorista käsillään. Mies voi halutessaan vaihdella kulmaa helposti nousemalla ylemmäs.

3. Sylikkäin

Mies istuu tuolille ja nainen tulee hajareisin päälle. Voitte katsella intiimisti toisianne silmiin. Todella intensiivistä!

4. Jalat olkapäille

Uusi versio lähetyssaarnaajasta – nainen nostaa jalkansa miehen olkapäille. Mies hoitaa likaisen työn ja nainen nautiskelee alla. Asento vaatii vähän venyvyyttä naiselta, mutta lopputulos on erittäin syvä penetraatio, joka kutkuttaa kivasti!

5. Peräkammarin oraalinen

Ennen kuin kokeilette seuraavan kerran doggyä, asettakaa nainen polvilleen, mutta ottakaa ensiksi lyhyt oraalinen tauko. Hieman omista preferensseistänne riippuen kielellä voi hyväillä joko perinteistä ykköstä tai sitten lähteä kiertomatkalle kakkoseen.

6. Kotilo

Nainen makaa selällään, asettaa jalat ristiin ja nostaa ne miehen rintakehälle. Vahva venytys takareisissä varmistaa, että tunnelma on alapäässä tiukka. Jos venyvyys vain riittää, voi nainen laittaa jalat myös niskansa taakse. Tämä kyllä vaatii jo sirkustason taitoja!

7. 180 astetta

Nainen asettuu makaamaan sängylle mahallaan ja mies kiipeää hänen päälleen – mutta pää täysin vastakkaiseen suuntaan kuin naisella. Näin kikkeli tunkeutuu sisään aivan eri kulmassa kuin asennossa, jossa olisitte molemmat pää samaan suuntaan. Samalla mies saa mielenkiintoisen uuden mahdollisuuden, sillä hän voi halutessaan hyväillä jalkojasi käsillään, huulillaan tai kielellään. Erityisen mukava asento niille miehille, jotka rakastavat jalkoja!

Lähde seksuaaliselle seikkailulle!

Harmi ettei meillä ollut videokuvaa näistä kaikista seksiasennoista. Selittäminen kuvien kera olisi ollut helpompaa. Toivottavasti kuitenkin ymmärsit nopeista selityksistämme edes jotakin ja inspiroiduit. Tärkeintä ei ole uusien seksiasentojen täydellinen tekninen suorittaminen, vaan se, että kokeilet jotakin uutta. Jos siis lähetyssaarnaaja on alkanut jo kyllästyttää, pistä nämä uudet asennot testiin ja kokeile mikä niistä on sinulle kaikkein nautinnollisin.

Leave a Reply