Uudet seksiasennot

9 uutta seksiasentoa, joita haluat heti kokeilla

Oletteko jo kolunneet kaikki mahdolliset seksiasennot läpi? Eikä mieleen juolahda enää mitään uutta? Redbookmag listasi täysin uusia asentoja, joita kaikkien vanhoihin juurtuneiden pitäisi kokeilla.

Sisällys

1. The Golden Gate

Unohda lähetyssaarnaaja! Ensi kerralla nostakaa naisen jalat miehen olkapäille asti.

2. Yksisuuntainen

No haluatko kuitenkin sitä lähetyssaarnaajaa? Kun mies on livauttanut ihanuutensa naisen sisälle, tulee naisen kietoa puristaa jalkojaan tiukasti kohti toisiaan. Tämä tekee vaginasta entistä tiukemman ja peniskin tuntuu samalla yhtä kokoluokkaa isommalta.

3. Yksijalkainen

Nimi ei ehkä kiihota heti ensi silmäyksellä – mutta nyt kyseessä on yhdistelmä kahta edellistä. Nostakaa naisen toinen jalka miehen olkapäälle ja kietokaa toinen hänen lantionsa ympäri. Naisen puristaa jalallaan miestä kohti itseään.

4. Hullu kissa

Nimi juontaa juurensa Coital Alignment Techniqueen eli CAT:iin. Tässä harrastetaan perinteistä lähetyssaarnaajaa – mutta mies kiipeääkin noin 5 senttiä normaalia ylemmäs. Tarkoitus ei ole nyt työnnellä edestakaisin, vaan miehen tulisi oikeastaan keinua naisen häpyluun ylitse.

5. Reverse Cowgirl

Nojoo, ei tämä mikään uutuus ole… Mutta harva pariskunta ratsastaa näin päin. Kokeilkaa siis vaihtelun vuoksi pyöräyttää nainen toisinpäin, kun hän on päällä. Mies saa tässä asennossa nautiskella ihanasta takamuksesta täysin siemauksin.

6. Keinutuoli

Mies istuu sängyn keskelle ja nainen kipuaa hänen reisiensä päälle. Nainen kietoo jalkansa miehen lantion ympärille ja sujauttaa peniksen sisälleen. Nyt, keinukaa edes takas – ei siis ylösalas.

7. Hiipivä tiikeri

Ottakaa perinteiseen doggyyn pientä lisää: kun mies on takana, nainen työntää ylävartalonsa kiinni sänkyyn asti (eikä siis ole perinteiseen tyyliin nelinkontin pystyssä). Tämä asento kiristää vaginan tiukemmaksi.

8. Lusikasta haarukkaan

Älkää enää lusikoita – vaan maatkaa kyljellänne, mutta kasvotusten. Nainen nostaa ylempää jalkaansa ja antaa miehen penikselle tilaa. Tässä seksiasennossa ei ole hirveästi tilaa edestakaiselle liikkumiselle, joten stimulointi on enemmän ”graindaamista”. Voitte samalla suudella toisianne ja katsoa kiihkeästi toisianne silmiin.

9. Pile Driver

Mies seisoo paikallaan ja nappaa naista nilkoista. Mies nostaa naisen nilkat olkapäilleen – ja nainen jää näin kokonaan tai puolittain ilmaan – käytännössä siis tekemään käsilläseisontaa. Vaihtoehtoisesti kevyempi versio voidaan tehdä niin, että naisen olkapäät lepäävät sängyn reunaa vasten, jolloin miehen täytyy nostaa olkapäilleen vain puolet naisen painosta.

Siinä muutama uusi seksiasento kokeiltavaksi. Toivottavasti ne tuovat piristystä seuraaviksi viikoiksi!

Leave a Reply