Parhaat uuden vuoden lupaukset 2016

6 uuden vuoden lupausta, jotka antavat seksiin lisää nautintoa 2019

Vuosi on jälleen vaihtumassa. 2015 oli monella tapaa erikoinen vuosi – maailmalla tapahtui paljon sotaisia juttuja, Kim Kardashian jäi nuorempien siskojensa Kendallin ja Kylien jalkoihin suosiossa, minä runkkasin lähes päivittäin ja jouluna oli suurinpiirtein yhtä lämmintä kuin juhannuksena.

2016 on toivottavasti parempi vuosi – ja mikäs siitä tekisikään paremman kuin uuden vuoden lupaukset. Me listasimme 6 parasta lupausta, joilla uusi vuosi saadaan nautinnollisemmaksi!

Sisällys

1. Ole epäitsekäs

Keskity kumppaniisi ja tarjoa hänelle uskomattomia kokemuksia. Rakenne kumppanillesi ikimuistoinen ilta: osta hänelle jokin seksikäs lahja (esim. alusasu), sytytä kotona kynttilöitä, valmista hänelle romanttinen illallinen, lähtekää ulos yksille drinkeille ja puhukaa vähän rumia. Kun palaatte kotiin, tarjoa hänelle sensuelli hieronta tai seksikäs piknik olohuoneessanne. Kun alkuruoat on nautiskeltu, tarjoa pääruokasi täysi kattaus suuseksiä.

2. Hanki leluja

Mikään ei piristä seksielämää niin kuin apuvälineiden ottaminen mukaan. Jos ette vielä ole kokeilleet seksileluja, nyt on sen aika! Ostakaa netistä esimerkiksi seksikkäitä rooliasuja, vibraattoreita ja vaikka muutama sitomiseen sopiva 50 Shades of Grey -seksilelupaketti.

3. Tarjoa suuseksiä ilman yhdyntää

Moni ajattelee, että suuseksi on vain alkua ja sen pitäisi aina päättyä yhdyntään. Näin ei tietenkään ole. Tee vuodelle 2016 lupaus, että tarjoat kumppanillesi suuseksiä vähintään kerran kuussa niin, että tarkoituksenasi ei ole päättää sitä seksiin. Näytä mitä osaat tehdä kielelläsi!

4. Täytä hänen fantasiansa

Hyvä uuden vuoden lupaus! Tämä täytyy tietysti etukäteen kertoa kumppanille, koska muuten et millään saa tietoosi mistä hän oikeasti fantasioi. Olipa partnerisi unelma mikä tahansa, lupaa täyttää se vuoden alussa 100-prosenttisesti.

5. Täytä omat fantasiasi

Niin, ei kannata unohtaa omia halujaan! Kun nyt kerran olette jo päässeet vauhtiin ja keskustelette fantasioistanne, niin kerro kumppanillesi myös omat likaiset fantasiasi. Jos se vain sopii molempien pirtaan, myös sinun fantasiasi voidaan toteuttaa vuonna 2016!

6. Ole spontaanimpi

Joka vuosi sama lupaus… mutta tämä on tärkeää! Antakaa halujenne viedä teitä, sillä vuosi 2016 tapahtuu vain kerran elämässänne. Jos himonne heräävät kesken metsäretken, menkää kallion, kiven tai pienen tiheikön taakse toteuttamaan itseänne. Kourikaa toisianne hississä. Harrastakaa seksiä autossa. Ota kumppaniltasi suihin ravintolan vessassa. Yllätä hänet suihkussa. Kokatkaa alasti.

Uuden vuoden lupaukset 2016 ei tarvitse olla monimutkaisia tai vaikeita. Meidän antamamme 6 vinkkiä vievät sinut jo todella pitkälle!

Lisävinkki: hyödynnä seksilelut

SexShop LogoSexShop.fi on 100%:sti suomalainen seksikauppa.

SexShopilla on myymälä Helsingin Kalliossa ja seksikauppa netissä.
siirry-kauppaan
Seksitori.fiSeksitori.fi on yksi Suomen nopeiten kasvavista seksilelujen verkkokaupoista! Jo yli 9000 eri tuotetta varastossa ja edulliset hinnat!siirry-kauppaan

Leave a Reply