Mitä seksiunet tarkoittavat

Seksiunet: 7 selitystä erilaisiin seksiä sisältäviin uniin

Näitkö viime yönä unta, jossa harrastit seksiä pomosi kanssa? Nussitko usein unissasi exääsi? Men’s Health kirjoitti loistavan artikkelin seksiunista ja me päätimme jakaa heidän juttunsa teidän kanssanne!

Alta löydät 7 yleistä seksiunta ja selitykset mitä ne tarkoittavat.

Sisällys

1. Tutun nussiminen

Ei, tämä ei tarkoita, että aiot pettää kumppaniasi sen söpön naapurin tytön / pojan tai lähikaupan kassan kanssa. Tavallisesti uni, jossa harrastat seksiä jonkun tutun kanssa viittaa yksinkertaisesti siihen, että arvostat tätä ihmistä ja ajattelet, että hänellä on sellaisia piirteitä, jotka vetoavat sinuun.

2. Seksi pomon kanssa

Voi viitata siihen, että haluaisit päästä lähemmäs pomoasi. Tämä ei ole välttämättä seksuaalista, vaan voi tarkoittaa, että hänen johtamistyylinsä on sinulle liian etäinen tai että haluaisit tutustua pomoosi paremmin.

3. Et löydä sopivaa paikkaa seksille kumppanisi kanssa

Jos näet unta, jossa ette parisi kanssa löydä paikkaa seksin harrastamiseen, voi se kieliä yhteyden puuttumisesta oikeassa elämässä. Kokeilkaa viettää aikaa enemmän kahdestaan esimerkiksi illallisen, hieronnan tai romanttisen kylpylämatkan merkeissä lähentyäksenne.

4. Seksiä julkisella paikalla

Seksiunet, joissa harrastat tai yrität harrastaa seksiä julkisella paikalla viittaavat usein ihmisten arvosteluun. Saatat kokea, että elämääsi ja valintojasi on viime aikoina arvosteltu. Onko kaverisi tai perheenjäsenesi kommentoinut kumppaniasi?

5. Lentäminen

Unessa lentäminen viittaa usein orgasmiin. Lentäminen symboloi vapautta ja antautumista fyysisille tuntemuksille.

Oletko orgasmin tarpeessa tai tyytymätön nykyiseen seksielämääsi? Lentäminen voi kertoa, että kaipaat vapautusta.

6. Seksi julkkiksen kanssa

Seksiuni julkkiksen kanssa viittaa usein haluun saada huomiota omassa elämässä. Ota töissä vastuu isosta projektista, järjestä iso juhla kavereille tai esiinny jossakin.

7. Seksi exän kanssa

Usein unet, joissa harrastat seksiä eksän kanssa liittyvät muistoihisi. Ehkä exän synttärit on tulossa tai teillä oli tapana tehdä jotakin tähän aikaan vuodesta.

Uni ei tarkoita, että haluat palata yhteen. Niitä asioita voit miettiä ihan hereilläkin.

Leave a Reply