Seksuaalista halua lisäävät ruoat

17 ruokaa, jotka lisäävät seksuaalista halua

Cosmopolitan.com listasi X ruokaa, jotka lisäävät seksuaalista halua. Jos siis kaipaat lisää kiihkoa petipuuhiin, täytä jääkaappisi näillä!

Sisällys

Chili

Chilin sisältämä kapsaisiini stimuloi kielen hermopäätteitä, mikä saa kroppasi tuottamaan epinefriiniä (adrenaliinia). Tämä saa sykkeesi nousemaan ja kiihdyttää endorfiinien tuotantoa. Kannattaa kuitenkin varoa – tulisten chilien syömisen jälkeen ei heti kannata hinkata miehen tai naisen haaroväliä.

Viikunat

Viikunat näyttävätkin seksikkäiltä! Ne sisältävät runsaasti aminohappoja, jotka lisäävät seksuaalista kestävyyttä ja nostavat libidoasi. Jos siis kaipaat lisää puhtia petipuuhiin, napostele viikunoita välipalaksi.

Parsa

Joka kesän suosikki, parsa, sisältää runsaasti E-vitamiinia. E-vitamiini lisää veren virtausta ja täten genitaalialueiden hapen saantia. Lisäksi parsassa on runsaasti kaliumia, joka on useissa tutkimuksissa liitetty seksihormonien tuotantoon. Ja hei, parsaa voi muotonsa takia myös syödä viettelevästi.

Avokado

Tiesitkö, että asteekkien nimi avokadolle on ahuacatl, mikä tarkoittaa suomeksi kivestä? Avokadoissa on runsaasti foolihappoa sekä B9 ja B6 -vitamiineja. B6 tukee testosteronin tuotantoa ja B9 antaa lisää energiaa.

Banaanit

Banaanit, nuo peniksen muotoiset hedelmät, lisäävät myös seksuaalista halukkuutta. Banaaneissa on runsaasti kaliumia, riboflaviinia ja B2-vitamiinia. Lisäksi niissä on bromeliinia, jonka uskotaan lisäävän erityisesti miesten seksihaluja.

Suklaa

Suklaa sisältää fenyylietyyliamiinia, joka lisää sekä hyvää oloa että positiivista jännitystä. Kannattaa valita vähintään 75-prosenttista tummaa suklaata, jotta saat nautinnosta kaiken hyödyn irti.

Osterit

Osterit ovat ruoka, joka sisältää runsaasti dopamiinia ja sinkkiä. Sinkki on tärkeää testosteronin tuotannolle ja dopamiini lisää halukkuutta.

Granaattiomena

Granaattiomenat ovat pullollaan antioksidantteja, jotka pitävät verisuonesi puhtaina ja verenkiertosi terveenä.

Punaviini

Vaikka alkoholista usein sanotaan, että se pidemmän päälle heikentää seksuaalista halua ja kyvykkyyttä, sisältää punaviini resvevatrolia. Resvevatroli on vahva antioksidantti, joka vähentää tulehduksia, auttaa rasvaa palamaan ja saa veren virtaamaan!

Lohi

Lohessa on runsaasti omega-3-rasvahappoja, jotka ovat tärkeitä niin libidollesi kuin sydämesi hyvinvoinnille.

Mantelit ja saksanpähkinät

Molemmat sisältävät runsaasti omega-3-rasvahappoja. Lisäksi mantelien tuoksun sanotaan kiihottavan naisia – kannattaa siis antaa neitokaiselle manteleita nuuhkittavaksi.

Vanilja

Vaikka vanilja on vähän vaikea ruoka nautittavaksi, kerrotaan sen rentouttavan niin kehoa kuin mieltäkin. Kokeile esimerkiksi lisätä vaniljaa kermavaahdossa tai leivonnaisissa.

Vesimeloni

Vesimeloni on ruoka, joka lisää seksuaalista halukkuutta! Se sisältää runsaasti sitrulliinia, joka lisää typpihapon tuotantoa kropassasi. Typpihappo vastaavasti rentouttaa verisuonia, kiihdyttää verenkiertoa ja näin lisää seksuaalista kiihottumista.

Hunaja

Hunajan sisältämä boori auttaa reguloimaan hormoonitasoja ja tukee typpihapon tuotantoa.

Kahvi

Kahvin sisältämä kofeiini auttaa sinua jaksamaan ja useimmilla meistä parantaa mielialaa. Lisäksi kahvilla on positiivisia vaikutuksia dopamiinitasoihin, mikä suoraan lisää nautintoa.

Mansikat

Mansikat ovat pullollaan C-vitamiinia, joka on tärkeä osa seksihormoneiden tuotantoa. C-vitamiini tukee kehosi puolustusjärjestelmää – joten saatat syömällä mansikoita voit välttää myös turhat flunssataudit.

Kirsikat

Kirsikat sisältävät kaliumia ja C-vitamiinia, mutta tämän seksikkään ruoan salainen ase on antosyaani, vahva antioksidantti, joka vähentää tulehduksia ja auttaa pitämään yllä seksihaluja.

Kermavaahto

No ei vaineskaan! Kermavaahdolla ei tutkitusti ole mitään suoranaisia seksihaluja lisääviä vaikutuksia, mutta sen syömisestä voi tehdä seksikästä! Syökää kermavaahtoa mansikoiden kera, toistenne vartaloilta tai nuolkaa vaikka sitä omilta sormiltanne.

Yhteenveto

Nämä ruoat auttavat lisäämään seksuaalista halukkuutta. Nyt kun halusi ovat huipussaan, riisukaa vaatteenne ja nauttikaa ruokalajien lisäksi toisistanne!

Leave a Reply