Seksivinkkejä naisille

13 seksivinkkiä naiselle

Cosmopolitan keräsi miehet koolle ja pyysi heitä listaamaan omasta mielestään tärkeimmät seksivinkit naisille. Näistä vinkeistä osa on jopa yllättäviä – mutta kaikki ovat tulleet aidosti miesten suusta.

Nainan, lue siis nämä seksivinkit ja tarjoat kumppanillesi uskomattoman elämyksen!

 1. Ole niin itsevarma kuin vain voit. Seksikkyys on suurimmaksi osaksi henkistä – ja ikävä kyllä myös miehet kärsivät epävarmuudesta. Kun sinä, nainen, olet itsevarma, saa se minutkin unohtamaan omat pienet vikani.
 2. Kun olet päällä, työnnä lantiotasi nopeasti & kovaa edestakaisin. Se tekee gutaa!
 3. Älä pelkää pyytää. Jos haluat jotakin – fantasiat, roolileikit, asennot – pyydä sitä. Se on mielestämme seksikästä.
 4. Kerro meille, mitä haluat meidän tekevän. Se on seksikästä, kun tiedämme mitä sinä haluat meiltä. Jos haluat, että otan sinut kovaa takaapäin, kerro se minulle!
 5. Älä unohda ottaa suihin! (Ei joka kerta tarvitse, mutta varmasti useammin kuin mitä nykyään otat.) Ja kun otat suihin, älä unohda katsekontaktia.
 6. Ole rakastavainen. Suutele, halaa ja koske. Myös mies kaipaa läheisyyttä.
 7. Puhukaa meille. Nainen, orgasmin teeskentely ei auta ketään. Paljon mieluummin kuulemme mitä sinä haluaisit meidän tekevän eri tavalla.
 8. Näytä, että nautit. Jos me kuitenkin teemme asioita oikein, näytä se meille. Ihan vaan pienet äännähtelyt tai ”älä lopeta” riittää.
 9. Masturboi edessämme. Se on oikeasti kiihottavaa. Lisäksi me miehet opimme samalla millaisesta tekniikasta sinä pidät.
 10. Miehen runkkaaminen ei ole voimamieskisa. Eli sinun ei tarvitse puristaa keppiämme kovaa. Riittää, että hellästi liikutat kättäsi edestakaisin.
 11. Kokeile uusia asentoja. Pelkkä doggy, lusikka ja lähetyssaarnaaja samassa sängyssä vuodesta toiseen tuntuu puuduttavalta. Kokeile eri paikkoja ja eri asentoja.
 12. Ohjaa meitä suihinotossa. Kun mies nuolee pillua, on naisen tehtävä antaa seksivinkkejä! Eli kerro minnepäin, kuinka kovaa ja kuinka nopeasti. Ja millä ruumiinosalla.
 13. Älä pelkää päälle kiipeämistä. Hei, me miehetkin haluamme joskus ottaa rennosti. Tule siis joskus päälle ja ratsasta kanssamme auringonlaskuun.

Siinä oli seksivinkkejä naiselle. Lue ja ota opiksesi!

Leave a Reply