Salainen suhde eli salaseuraa netistä

Salainen suhde – hanki salaseuraa netistä

Tiesitkö, että netissä on deittipalveluita, jotka ovat erikoistuneet salaseuran eli salaisten suhteiden järjestämiseen? Kyllä vain. Usein näitä palveluita kutsutaan nimellä pettämissivusto. Näissä palveluissa varatut miehet ja naiset voivat etsiä itselleen niin flirtti-, seksi- kuin kahviseuraa oman suhteensa ulkopuolelta.

Verkkosivustot on suunniteltu niin, että ne ovat mahdollisimman anonyymejä. Kenenkään yhteystietoja ei näytetä tai kerrota toisille käyttäjille, omat profiilikuvat voi sumentaa niin, että kasvoja ei tunnista ja sivustolle eivät naapurit tai oma puolisossa ”vahingossa” eksy.

Sisällys

Parhaat sivustot salaseuran hankkimiseen

Alta löydät meidän mielestämme parhaat sivustot salasuhteen löytämiseen.

SexPartner Logo

Legendaarinen!

Tuhansia suomalaisia käyttäjiä.

Sivustoa käyttävät niin sinkut, varatut kuin paritkin - jotka kaikki haluavat toteuttaa seksuaalisuuttaan.


Victoria Milan LogoEuroopan johtava deittisivusto varatuille henkilöille, jotka etsivät salasuhdetta!

Victoria Milan

Suomalaisesta mediastakin tuttu VictoriaMilan.fi on yksi Euroopan suosituimmista pettämissivustoista. Sen jäseninä on tuhansia suomalaisia joka puolita maatamme. Vaikka suuri osa sivuston käyttäjistä on varattuja, on joukossa myös sinkkuja, jotka haluavat olla se kolmas pyörä salasuhteessa.

Sivusto on 100% anonyymi ja turvallinen. Profiilin luomisen yhteydessä kerrot mitä etsit ja mistäpäin Suomea. Sivusto seuloo sinulle sopivia seuralaisehdotuksia. Voit luonnollisesti itse käyttää hakua ja etsiä sopivaa salakumppania.

Rekisteröityminen on ilmaista, mutta viestien lähettäminen vaatii maksullisen paketin.

Siirry VictoriaMilan.fi:hin tästä

Cheating69

Cheating69.fi on suhteellisen tuore lisäys suomalaiseen deittimarkkinaan. Sivustolla ei vielä ole satoja tuhansia käyttäjiä, mutta käyttäjämäärät tuntuvat kasvavan vuosi vuodelta. Kaikki sivuston profiilit tarkastetaan manuaalisesti eli sivustolle ei eksy valeprofiileja. Suurin osa käyttäjistä käyttää profiilikuvana kuaa, josta heidät voidaan tunnistaa. Anonyymiys ei siis ole aivan Victoria Milanin tasolla – mutta jos kiinni jääminen ei pelota, kannattaa Cheating69:ä kokeilla.

Rekisteröityminen on ilmaista, mutta viestien lähettäminen vaatii maksullisen paketin.

Kielletty viehättää

Syitä pettämiseen on monia. Toisille se on omaan parisuhteeseen kyllästymistä tai tyytymättömyyttä nykyiseen harmaaseen arkeen. Usein kaipuu salaseuraan alkaa, kun omasta parisuhteesta ei saa tarpeeksi läheisyyttä fyysisesti tai tunnepuolella. Seksi saattaa olla huonoa tai sitä ei vain yksinkertaisesti ole riittävästi. Kun jännitys katoaa ja tunteet hiipuvat, etsitään elämään lisää jännitystä ja maustetta. Salainen suhde tuo tätä kaikkea.

Kaikki kielletty viehättää. Salaseura saa sinut tuntemaan olosi jälleen halutuksi. Kiinni jäämisen pelko on sekä kiihottavaa että kiinnostavaa. Saat jälleen sekä seksuaalista että tunnepohjaista tyydytystä elämääsi. Saat kaipaamaasi läheisyyttä.

Miten hankkia salaseuraa netistä?

Netti on pullollaan erilaisia deittisivustoja. Osa niistä on nimenomaan salaseuraa etsiville suunnattuja pettämissivustoja. Esimerkiksi mainitsemamme Victoria Milan ja Cheating69 ovat juuri tähän tarkoitukseen suunnattuja palveluita.

Kaikessa yksinkertaisuudessaan homma toimii usein näin:

 1. Luo profiili yhteen suositelluista salasuhdesivustoista.
 2. Selaa muiden käyttäjien profiileja.
 3. Lähetä viestiä potentiaalisen oloisille kumppaniehdokkaille.
 4. Flirttaile ja keskustele.
 5. Sovi tapaaminen.
 6. Nauti.

Älä paljastu puolisolle

Jos haluat pitää salasuhteen omana tietonasi ja et halua paljastaa etsiväsi salaseuraa netistä, kannattaa sinun ottaa nämä vinkit huomioon

 • Käyttäydy kotona aivan kuten ennenkin. Yleensä salasuhde selviää kumppanille, kun toinen osapuoli muuttaa esimerkiksi aikataulujaan, tuntuu hermostuneelta tai on alkanut seurata puhelintaan tavallista enemmän.
 • Mahdollinen Prepaid-puhelin? Yksi vaihtoehto on hankkia jokin todella halpa peruspuhelin ja siihen Prepaid-liittymä. Näin puolisosi ei voi saada sinua kiinni esimerkiksi lukemalla viestejä puhelimestasi tai miettimällä miksi olet ruvennut piilottamaan älypuhelimesi. Pidä vain huolta siitä, että miehesi tai vaimosi ei löydä tätä niin sanottu ”burner-puhelinta”.
 • Muista suihku seksin jälkeen. On yllättävän yleistä jäädä kiinni salasuhteesta hajun, maun tai tahrojen takia. Vaihda siis paitasi ja käy suihkussa, kun olet harrastanut seksiä salaseurasi kanssa. Näin vältät pienet turhat virheet kuten huulipunatahrojen tai tuntemattomien hajujen huomaamisen.
 • Käytä InPrivate tai Incognito-tilaa. Sinulla on sekä puhelimesi että tietokoneesi verkkoselaimessa niin sanottu Incognito eli InPrivate tila. Käytä sitä. Näin käymäsi sivustot eivät jää selaimen historiaan. Jos olet jo käyttänyt sivuja normitilassa, muista tyhjentää sivuhistoria ja kaikki muut välimuistin tiedot.
 • Älä kerro paljastavia asioita pettämissivustolla. Kun valitset itsellesi profiilikuvan, varmista, että sinua ei voida tunnistaa siitä. Lisäksi vältä liian paljastavien asioiden kirjoittamista profiiliisi.

Joskus lopettaminen voi olla vaikeaa

Ollaan rehellisiä: Toisille salainen suhde on vain hetken hurmaa. Pettäminen tuntuu hyvältä hetken, mutta pikkuhiljaa uutuuden viehätys katoaa ja salasuhteesta tuleekin herkullisen lisämausteen sijaan rasittava pakko. Joskus kevyeksi tarkoitettu salainen suhde saattaa muuttua rakkaudeksi ja tällöin voi vaikea päätös vanhan suhteen päättämisestä tulla ajankohtaiseksi.

Salasuhteen lopettaminen onkin joskus vaikeaa. Tunteita syntyy suuntaan ja toiseen ja et oikein tiedä miten pääsisit eroon raskaasta olostasi. Etenkin, jos toinen osapuoli on vapaa sinkku, voi tunteiden vahvistuminen vaikeuttaa tilannetta. Varattu pettäjä jättää alkuperäisen suhteensa vain harvoin, sillä hän haluaa välttää toisen loukkaamista ja vanhat tunteet ovat yhä olemassa.

Siksi kannattaakin ennen salasuhteen aloittamista keskustella ja sopia, että salaseuran kanssa pidetään vain hauskaa. Kun pelisäännöt ovat molempien tiedossa ennen suhteeseen hyppäämistä, voidaan monia ongelmatilanteita välttää.

Ymmärrä riskit

Me vain esittelemme treffipalveluita – me emme halua moralisoida ketään. Kehotamme sinua kuitenkin miettimään myös salasuhteen riskejä ennen kuin suin päin syöksut etsimään salaseuraa netistä.

Jos jäät kiinni tai jos tilanne ajautuu sellaiseksi, että kerrot puolisollesi pettämisestä, miten homma jatkuu siitä eteenpäin? Voiko vanha kumppanisi enää ikinä luottaa sinuun? Tuleeko salasuhteen seurauksena ero vai jatkatteko yhdessä? Jos teille tulee ero, pärjäätkö yksin? Lisäksi tilanne on vielä monimutkaisempi, jos teillä on lapsia. Miten he suhtautuvat tilanteeseen ja miten teidän suhteenne muuttuu?

Meidän tehtävämme täällä ei ole moralisoida tai kertoa sinulle mikä on oikein tai väärin. Sinä teet juuri niin kuin sinusta oikealta tai hyvältä tuntuu. Me vain haluamme, että ennen salaisen suhteen aloittamista, olet tietoinen valintasi mahdollisista seurauksista.

Yhteenveto

Nyt tiedät mistä ja miten salaseuraa löytää netistä ja mitkä ovat salaisen suhteen kulmakivet niin huonossa kuin hyvässä. Jos kaipaat elämääsi uusia kokemuksia ja lisää jännitystä, voi uuden suhteen aloittaminen olla juuri sinun valintasi.

Me emme kuitenkaan voi kertoa mitä sinun kannattaa tehdä tai mitä sinä saat tai voit tehdä. Tee omat valintasi. Kunhan vain muistat nauttia elämästäsi!

Leave a Reply