Vinkit rajuun seksiin

Raju seksi: Piiskaus, tukistaminen ja pari muuta vinkkiä

Tiesitkö, että Kama Sutrassakin puhutaan seksin aikana raapimisesta ja näykkimisestä? Siihen aikaan tämä lienee ollut rajua seksiä – ja onhan se osa sitä nykyäänkin.

Rajun seksin eläimellisyys viehättää. Sen raakalaismainen nautinto yhdistettynä hikisten kroppien yhteen puuskuttavaan voimaan on eroottista. Siksi moni, niin mies kuin nainenkin, nauttii siitä.

Siksi me kirjoitimme alle pari yleistä vinkkiä siitä, mitä raju seksi voi pitää sisällään. Kannattaa huomata, että se mikä yhdelle on rajua voi toiselle olla erittäin arkipäiväistä. Siksi emme lähteneet erittelemään tähän mitään kinkyjä bondage-juttuja, vaan ihan perusjutut, joilla saat vähän eläimellistä alkuvoimaa petipuuhiin.

Sisällys

Miksi raju seksi kiihottaa?

Piiskaus, näykkiminen ja kynsien käyttö luovat lievää kivun tunnetta ja tämä saa verenpaineen kohoamaan ja sydämen sykkeen kiihtymään. Kun olet jo valmiiksi eroottisesti latautuneessa tilassa, tulkitaan nämä ilmiöt usein seksuaalisena kiihottumisena. Kipu ja kiihottuminen tapahtuvat aivoissa alueilla, jotka ovat lähellä toisiaan. Näin kipu ja nautinto saattavat sekoittua ja pääsetkin nauttimaan molemmista, kun harrastat rajua seksiä.

Piiskaus / läimäyttely

Pieni spänkkäys eli läimäyttely on monen naisen mielestä paras osa rajua seksiä. Paras paikka läimäytellä on tietysti naisen takapuolen alaosa suhteellisen lähellä vaginaa. Miksi alaosa? Koska tänne osuvat läpsäytykset lähettävät väristyksiä myös klitoriksen alueelle ja täten tuottavat nautintoa koko vartaloon. Lisäksi pepun alaosassa on enemmän hermopäätteitä kuin pakaroiden päällä.

Spanking on taitolaji. Aloita spänkkäys mieluummin hieman kevyemmin kuin liian kovaa. Älä siis läiski täysillä menemään. Vereslihalla punottavat pakarat saattavat olla jollekin se ihanne, mutta aloittelevan spänkkääjän kannattaa ottaa rauhallisemmin.

Luonnollisesti spanking on fyysisen kokemuksen lisäksi myös henkinen asia: pieni ”rankaiseminen” on aina valtapeliä ja on psykologisestikin kiihottavaa. Lovehoney nimisen seksileluyrityksen tekemän tutkimuksen mukaan noin 70 % naisista ja 61 % miehistä kiihottuu seksin aikana läimäyttelystä.

Tukistaminen

Toinen monien rakastama asia on tukistaminen eli tukasta vetäminen. Kannattaa ottaa isompi määrä hiuksia kerralla käteen – sillä yksittäisten pienten alueiden raju vetely saattaa aiheuttaa liian kovaa kipua. Lisäksi käsi kannattaa asettaa lähellä päätä – ei siis vetää hiusten latvoista. Homma toimii parhaiten, kun mies on takana, mutta tietysti tukistamista voi kokeilla muissakin asennoissa.

Tukistaminen jakaa mielipiteitä vahvasti: toiset rakastavat sitä, toiset eivät tykkää siitä ollenkaan. Voit seksikumppanisi kanssa keskustella asiasta tai sitten vain ottaa riskin ja kokeilla. Nykäise vähän, katso minkä reaktion saat!

Näykkiminen

Osa meistä ei osaa pitää hampaitaan erossa seksikumppaneistaan. Näykkiminen ja pureminen jakaa mielipiteitä samaan tapaan kuin tukistaminenkin – toiset yksinkertaisesti rakastavat sitä, ja osa vihaa hampaiden käyttöä ylitse kaiken. Tavallisimpia ”näykkimiskohteita” ovat tietysti korvalehdet, niska, pakarat ja käytännössä melkein mikä vaan mistä vaan saa kiinni. Puremisessa on jotakin eläimellistä alkuvoimaa. Toiset jopa tykkäävät siitä, kun iho alkaa punoittaa tai lievästi vuotaa. Tätä ei kuitenkaan kannata missään nimessä tehdä ilman etukäteen saatua lupaa.

Välineitä mukaan?

Näillä parilla vinkillä pääset jo alkuun. Vedä siis tukasta, spänkkää persettä ja näyki vähän niskasta. Kun olet hoitanut nämä alkeet kuntoon, voit ryhtyä kaivamaan jättidildoja ja sitomisvälineitä esiin pihavarastosta.

Jos kaipaat apuvälineitä oikein kunnon villeihin iltamiin, on Kaalimadolla runsas valikoima S&M-välineitä verkkokaupassaan.

Lähteet: Mens Health ja MTV.fi

Tiala seksileluja rajuun seksiin

SexShop LogoSexShop.fi on 100%:sti suomalainen seksikauppa.

SexShopilla on myymälä Helsingin Kalliossa ja seksikauppa netissä.
siirry-kauppaan
Seksitori.fiSeksitori.fi on yksi Suomen nopeiten kasvavista seksilelujen verkkokaupoista! Jo yli 9000 eri tuotetta varastossa ja edulliset hinnat!siirry-kauppaan

Leave a Reply