Suomalainen pari etsii paria seksiin anonyymisti

Pari etsii paria seksiseuraksi

Pari etsii paria – tästä seuraa seksiin

Kyllä. Sinäkin voit löytää netistä parin, joka etsii toista paria seksitreffeille. Tämän tyyppiset parinvaihdot ja ns. ”iltapäiväkahvittelut” ovat yleistyneet vauhdilla myös Suomessa. Pariskuntien

Miksi pari etsii paria? Yleisimmät syyt:

  • He haluavat vaihtelua perinteiseen seksiin.
  • He ovat avoimia uudelle: seksi on vain osa parisuhdetta.
  • He elävät vapaassa parisuhteessa. Seksiä harrastetaan muiden kanssa niin yksin kuin yhdessä.
  • Pariskunta täyttää toisen – joko miehen tai naisen – fantasiaa.

Sinä saatat kuulua yhteen näistä kategorioista. Tai useampaan. Tai sitten etsitte seksiseuraa ihan muista syistä. Me emme ole täällä kyselemässä syiden perään – me haluamme vain auttaa teitä löytämään sen toisen pariskunnan, joka haluaa seksiä yhtä paljon kuin tekin.

SexPartner Logo

Legendaarinen!

Tuhansia suomalaisia käyttäjiä.

Sivustoa käyttävät niin sinkut, varatut kuin paritkin - jotka kaikki haluavat toteuttaa seksuaalisuuttaan.


Victoria Milan LogoEuroopan johtava deittisivusto varatuille henkilöille, jotka etsivät salasuhdetta!

Huomaathan, että vaikka profiilin luominen näihin sivustoihin on maksutonta, tietyt ominaisuudet voivat vaatia maksullisen profiilin luomista.

Sisällys

Seksisivustot ovat juuri tätä varten

Moni netin niin sanotuista seksisivustoista eli seksitreffien etsimiseen tarkotetuista palveluista keskittyy nimenomaan yhteen asiaan: seksiseuraan.

Esimerkiksi yllä esitetyissä palveluissa ei ole tarkoitus etsiä pitkäaikaista treffikumppania tai kaveria leffailtaan – vaan ihan oikeasti panoseuraa.

Kun kaikilla on yhteinen tavoite, seksi, ei sinun tarvitse erikseen kysellä jokaiselta käyttäjältä miksi he ovat rekisteröityneet palveluun ja ovatko he kiinnostuneita seksistä.

Kyllä he ovat. Muuten he eivät olisi luoneet itselleen profiilia.

Älä käytä tavallista treffipalvelu seksiseuran etsimiseen

Netissä on paljon myös hyviä perinteisiä treffisivustoja. Siis palveluita, joiden kautta on oikeasti tarkoitus löytää treffiseuraa.

Jos haluat parinvaihtoa, älä yritä löytää sitä perinteisistä treffipalveluista. Ne ovat pullollaan sinkkuja, jotka haluavat löytää elämänsä rakkauden.

Sinä haluat nussia. Siinä on iso ero.

Miten luon houkuttelevan profiilin?

Hyvä profiili on kaiken A ja O. Ilman hyvää profiilia et saa yhteydenottoja. Ja kun otat muihin yhteyttä, he tarkastavat ensimmäisenä profiilisi. Jos sinulla on huono profiili, yhteydenottoihisi ei vastata. Aktiivisuus ei siis auta, jos et ensin pidä huolta siitä, että profiilisi näyttää houkuttelevalta.

  1. Valitse käyttäjänimesi tarkkaan. Jos käytätte profiilia aina yhdessä, kannattaa jo nimessä tehdä selväksi, että olette pari.
  2. Kaikki lähtee profiilikuvasta: lisää houkutteleva kuva ja saat varmasti enemmän yhteydenottoja.
  3. Kirjoita tarkka kuvaus: kerro profiilikuvaksessa mitä haluat ja miksi. Jos tykkäät sporttisista pariskunnista, kerro siitä. Jos tykkäätte isorintaisista, sano se ääneen. Jos et kerro mitä haluat, et voi saada sitä.

Turvallisuus ennen kaikkea

Kun kyse on tuntemattomien tapaamisesta anonyymisti – et voi ikinä olla liian varovainen. Onkin siis parempi sopia ensimmäinen tapaaminen julkiselle paikalle kuten baariin, ravintolaan tai kahvilaan. Voitte ensin jutella julkisella paikalla muun muassa siitä mitä haluatte illalta, mistä tykkäätte ja mitkä ovat tapaamisen säännöt. Toiset parit sallivat penetraation, toiset haluavat pitäytyä vain suuseksissä.

Jos toinen pariskunta tuntuu oudolta tai epäilyttävältä, suosittelemme valitsemaan turvallisen vaihtoehdon ja lähtemään kotiin. Seksi voi odottaa. Turvallisuus on tärkeämpää.

Ja nyt etsimään sitä toista paria!

Oletko valmis seikkailuun? Lue tämä artikkelimme vielä kertaalleen läpi, jotta varmasti ymmärrät mitä mieltä me olemme parinvaihdosta ja mitä suosituksia ja vinkkejä olemme aiheesta antaneet.

Tämän jälkeen voit tutustua yhteen tai useampaan suosittelemistamme seksitreffisivustoista. Niissä on useita suomalaisia pareja, jotka etsivät toisia pareja seksiin.

Leave a Reply