Vinkit miten sperman maun ja koostumuksen parantaminen onnistuu

Näin parannat sperman makua ja koostumusta

Hah! Tässäpä vasta mielenkiintoinen aihe.

Moni nainen nimittäin sanoo ettei erityisesti tykkää sperman mausta, koostumuksesta ja siitä miltä se tuntuu suussa. Harmi sinällään, koska moni mies rakastaa naisen suuhun tulemista.

Ja nielemisessä on paljon etuja! Sperma nimittäin sisältää kemikaaleja, jotka voivat parantaa ihmisen mielialaa. Tosin harva nainen uskoo sitä, kun mies vertaa sperman nielemistä mielialalääkkeisiin…

Mutta jos siemenneste tuntuu suussa huonolta tai maistuu pahalta – mies voi auttaa asiaa näillä vinkeillä!

Nopeat vinkit, jotka voivat auttaa maun ja koostumuksen parantamisessa:

  • Syö runsaasti vihanneksia, marjoja ja hedelmiä
  • Lopeta tupakointi
  • Lopeta kofeiinin juonti (mm. kahvi)
  • Juo riittävästi vettä
  • Ejakuloi useammin

Kokeile myös kanelia, muskottipähkinää ja persiljaa… Sekä ananasta.

Sisällys

1. Määrä liian suuri?

Jos ongelmasi on se, että siemennestettä yksinkertaisesti tulee liikaa, niin ratkaisu on yksinkertainen: runkkaa useammin. Jos tiedät, että illalla on mahdollisuus purkautua kumppanin suuhun – masturboi aamupäivällä.

Tietysti homma toimii myös seksin kautta: ihan sama mihin tulet. Kunhan tulet aiempaa useammin.

2. Liian vähän spermaa?

Onko ongelmasi on täysin päinvastainen kuin ykköskohdassa? Joskus miehillä tulee siemennestettä lähes huomaamaton määrä… Ja se ei kaikkien naisten mielestä ole seksikästä.

Ratkaisu löytyy nesteistä: juo, juo, juo! Jos siis spermaa tulee mielestäsi liian vähän, kannattaa juoda enemmän. Ja älä runkkaa ainakaan juuri ennen seksiä.

3. Liian tiivistä tai klimppistä

Onko siemennesteesi kuin jugurttia? Tai vielä pahempaa – kuin raejuustoa? Yleensä näin kiinteän sperman maku on myös tavallista vahvempi ja suolaisempi.

Syy tähän löytyy yleensä samoista syistä kuin yllä olemme jo maininneet: mies ei ole tullut pitkään aikaan – tai hän kärsii jonkinmoisesta nestehukasta. Vaikka sinulla olisikin suhteellisen kiinteää nestettä, ei vielä tarvitse huolestua.

Juo lisää ja masturboi vähän useammin. (Ja seuraa virtsan väriä, jotta tiedät kärsitkö oikeasti nestehukasta.)

4. Siemenneste on liian keltaista

Ajatuskin kuulostaa jo ällöttävältä. Sperman värin pitäisi olla valkoista, vaaleaa tai hieman harmahtavaa. Jos ejakuloitu neste vähän kellertävää, ei se vielä tarkoita mitään… Mutta selvästi keltainen siemenneste (etenkin jos neste haisee oudolta) voi olla merkki eturauhasen tai siemenrakkulan tulehduksesta.

Jos neste on selvästi keltaista – kannattaa käydä lääkärissä tarkastuksessa.

5. Outo haju tai maku

Joskus sperma maistuu tai haisee todella epäilyttävältä. Sellaista ei tee mieli ottaa suuhunsa – saatika sitten nielaista.

Ikävä kyllä siemennesteessä on aina hieman ammoniakkia ja muita alkaloideja. Joten hajusta ja mausta ei ikinä päästä kokonaan eroon.

Moni lääkäri uskoo (vaikka sitä ei tieteellisesti ole todistettu), että ”olet mitä syöt”: parannat sperman makua jättämällä roskaruoan pois ja lisäät ruokavalioosi hedelmiä, marjoja, kasviksia ja riittävästi nestettä.

Myös tupakointi ja kofeiinin nauttiminen voivat kitkeröittää makua selvästi.

Leave a Reply