Seksipositiivisuus

Paranna lähetyssaarnaajaa – 7 helppoa vinkkiä

Oletko joskus katsonut Sinkkuelämää-sarjaa? Samantha tuntuu harrastavan seksiä kaikissa maailman asennoissa. Sama juttu muissa TV-sarjoissa (ja pornossa) seksiä harrastetaan eriskummallisissa akrobaattisissa asennoissa. Mitä tapahtui perinteiselle lähetyssaarnaajalle?

Onko se liian tylsää nylkytystä? Ehei. Ei varmasti ole. Tässä meidän vinkkimme erilaiseen seksiin lähetyssaarnaajassa.

Parhaat vinkit lähetyssaarnaajaan

1. Katso silmiin!

Älä laita päätäsi toisen viereen – laittakaa kasvot vastatusten! Lähetyssaarnaaja on yksi naisten suosikeista siksi, että voit katsoa samalla kumppanisi silmiin.

Avaa siis silmäsi, ota katsekontakti ja nauti läheisyydestä.

2. Nainen – nosta jalkasi…

Älä makuuta niitä maassa, vaan nosta ne miehen pakaroille. Mies pääsee penetroitumaan helpommin ja syvemmälle – samalla miehen lantioluut osuvat ihanasti klitorikseesi.

3. … jopa olkapäille asti

Jos pakarat eivät olleet vielä tarpeeksi korkealla, nostakaa naisen jalat miehen olkapäille. Nyt on lähetyssaarnaajan penetraatio jo todella paljon syvempi!

Samalla mies ylettyy hyvin naisen rinnoille. Tukea ja vauhtia voi ottaa myös pitämällä kiinni naisen reisistä.

4. “The Jack Hammer”

Viedäämpä edellinen kohta vielä yhden askeleen eteenpäin. Jos nainen taipuu edes hieman, voi mies nyt nojata vahvasti eteenpäin (naisen jalat yhä olkapäillä).

Anna koko vauhtia koko painollasi. Tässä nussinnassa on ytyä kuin paalutuskoneessa konsanaan. Kannattaa kuitenkin varmistaa, että naisella ei ole tukala olla.

5. Polkupyörä

Nainen jälleen selälleen, toinen jalka olkapäälle ja toinen kierretään kyljen kautta sivulle.

6. Tiukkaa tekee

Jälleen on aika nostaa jalat olkapäille (ei niitä kannata turhaan suorana makuuttaa) – mutta tällä kertaa molemmat jalat samalle puolelle.

Ehkä kyse ei ole enää kovin puhtaasta lähetyssaarnaajasta, mutta mitä sitten? Nainen voi puristaa pakaroitaan ja lantionpohjan lihaksiaan yhteen samalla kun mies työntyy sisään.

Penetraatio tässä asennossa on syvä ja tiukka. Mitä sivummalle viette jalat, sitä enemmän penis hieroo vaginan reunoja (jotka muuten jäävät usein vähälle huomiolle).

7. Vauhtia ylempää

Ottakaa asennoksi ihan perinteinen lähetyssaarnaaja. Nainen makaa alla, mies päällä.

Nyt mies nousee muutamia senttejä ylöspäin ja aloittaa penetroitumisen hitaasti. Huomaatte, kuinka miehen peniksen juuri ja hänen häpyluunsa hyväilevät naisen klitorista.

Jos penetraation syvyys ei aluksi miellytä, voi nainen kietaista jalkansa miehen ympärille ja auttaa asiaa.

Leave a Reply