Omituiset seksifetissit ja niiden selitykset

9 outoa seksifetissiä, jotka haluat kuulla

Marieclaire.com kirjoitti viime vuonna artikkelin oudoista seksifetisseistä. Luettuamme jutun olimme niin inspiroituneita, että meidän oli aivan pakko kääntää teksti suomeksi kaikille teille, jotka haluatte aiheesta kuulla lisää. Ja kukapa nyt ei haluaisi kuulla lisää oudoista seksifetisseistä?

Tässä kohtaa meidän täytyy muistuttaa, että kaikki fetissit, jotka eivät liity mihinkään lainvastaiseen, ovat erittäin OK. Me jopa suosittelemme sinua olemaan avoin ja kokeilemaan. Netistä löytyy fetissiseuraa yllättävän helposti, sillä ihmiset ovat nykyään avoimia kokeilemaan melkein mitä vaan.

Me emme tuomitse sinua, vaikka yksi listamme seksifetisseistä olisi sinun juttusi.

Sisällys

Knismolagnia

Kutituksesta kiihottuminen. Toki monen mielestä kutituksen aiheuttama värisyttävä tunne on flirttaileva ja jopa eroottinen. Knismolagniaan kuitenkin liittyy myös kiihottuminen kutittamisen katselusta. Siis kiksien saaminen siitä, että jotakuta kutitetaan.

Formicophilia

Formicophilia on fetissi, jossa kiihotutaan iholla kävelevistä ötököistä. Jos olet herkkänahkaisempi, emme suosittele missään nimessä googlettamaan kyseistä termiä. Tähän seksifetissiin saattaa ötököiden iholla kävelyn lisäksi liittyä myös kiihottuminen puremista ja pistoista.

Climacophilia

Kiihottuminen rappusista putoamisesta. Kyllä. En tiedä pitääkö itse pudota vai riittääkö, jos joku toinen putoaa…

Ilmapallofetissi

Jotkut ihmiset saavat eroottista mielihyvää ilmapallojen puhaltamisesta ja puhkomisesta.

Coprophilia

Kiihottuminen ulosteen hajusta, mausta ja tuntumasta. Henkilöstä riippuen uloste voi olla joko omaa tai jonkun muun.

Hybristophilia

Kiihottuminen vangeista. Siis ultimaattinen ”paha poika” -syndrooma. Joillekin kyse on tappajista, toiset eivät välitä minkä tason rikoksesta on kyse, kunhan kohde on vankilassa.

Hematolagnia

Verestä kiihottuminen. Saattaa sisältää veren käyttöä jossain muodossa seksin aikana.

Dacryphilia

Itkemisestä ja kyyneleistä kiihottuminen. Emme tiedä onko se totta, mutta jotenkin kuulostaa, että tällä oudolla seksifetissillä on vahvat psykologiset juuret.

Nasolingus

Naso viittaa nenään – ja fetissinä nasolingus käsittää toisen nenän nuolemista ja imemistä sekä nenän eritteiden nauttimista.

Siinä 9 omituista fetissiä ja niiden lyhyet selitykset. Toisia ne ällöttävät, toisia ne kiinnostavat. Me – me emme välitä.

Leave a Reply