Orgiat eli seksijuhlat turvallisesti

Vinkit orgioihin eli kunnon seksijuhliin

Seksijuhlat, joita voidaan perinteisesti kutsua myös orgioiksi, tuntuvat vuosi vuodelta yleistyvän. Ihmiset ovat jotenkin avoimempia seksuaalisuudestaan ja täten perinteisestä lähetyssaarnaajassa kyhnyttämisestä ollaan pikkuhiljaa siirtymässä vapaampaan seksielämään.

Mutta aina orgiat eivät ole kaikille helppoja. Monia meistä jännittää se iso ensimmäinen kerta. Miten tällaisista seksijuhlista oikein selvitään läpi? Tai mistä sellaisia edes voisi löytää?

Kokeile näitä sivustoja

Nämä ovat ns. seksiseura- eli panotreffisivustoja. Rekisteröityminen on kaikkiin ilmaista, mutta Premium-ominaisuudet maksavat erikseen. Käytännössä mistä tahansa näistä palveluista voi löytää seuraa, joka on avointa esimerkiksi parinvaihtoon, kolmen kimppoihin tai vähän isompiinkin seksibileisiin.

Näiden sivustojen lisäksi seksibileitä saattaa löytää muun muassa erilaisilta foorumeilta. Joskus tällaiset tapahtumat ovat laajempia kuin vain kahden tai kolmen parin illanistujaisia.

HUOM! Sivustojen Premium-ominaisuudet usein maksavat erikseen!

SexPartner Logo

Legendaarinen!

Tuhansia suomalaisia käyttäjiä.

Sivustoa käyttävät niin sinkut, varatut kuin paritkin - jotka kaikki haluavat toteuttaa seksuaalisuuttaan.


Victoria Milan LogoEuroopan johtava deittisivusto varatuille henkilöille, jotka etsivät salasuhdetta!

Huomaathan, että emme voi kuitenkaan luvata, että löydät haluamasi kaltaista seuraa. Se riippuu omasta aktiivisuudestasi, asuinpaikastasi ja monesta muustakin asiasta.

Vinkit orgioihin

Näillä vinkeillä saat seksibileistä kaiken irti – ja selviät ilman noloja tilanteita.

  1. Osta uudet alusvaatteet. Älä mene seksijuhliin vanhoissa mammakalsareissa (paitsi jos se on nimenomaan orgioiden teemana). Sinun pitää olla itsevarma ja tuntea olosi hyväksi. Uudet alusvaatteet takaavat, että tunnet itsesi seksikkääksi.
  2. Kysele muilta. Puhu ihmisille, jotka ovat käyneet aikaisemminkin tällaisissa juhlissa. Kysymyksiä on helppo esittää netissä, joten luo itsellesi tili foorumille ja pyydä vastauksia kysymyksiin, jotka vaivaavat mieltäsi. Jos et uskalla kysyä näitä asioita, olet tuskin valmis itse orgioihinkaan.
  3. Noudata sääntöjä. Jos iltamiin on sovittu tietyt säännöt, tulee niitä aina noudattaa. Säännöt saattavat koskea esimerkiksi vaatetusta, mihin saa koskea, mitä saa puhua tai mihin päällysvaatteet pitää jättää.
  4. Ole avoin. Sinun ei missään nimessä kannata tehdä mitään, mikä saa olosi tuntumaan turvattomalta. Mutta mieti jo etukäteen mitkä asiat olisivat sinulle sopivia ja älä tuomitse muita, jos he menevät sinua pidemmälle
  5. Kerro, että olet ensikertalainen. Kommunikointi on aina hyvä idea. Kerro vapaasti muille osallistujille, että et ole ennen harrastanut ryhmäjuttuja. Muista myös mainita heti, jos olosi alkaa tuntua turvattomalta tai ahdistuneelta. Ketään ei saa pakottaa mihinkään.
  6. Kokeile vitsailla. Älä pelkää hymyilemistä tai huumoria. Huumori rentouttaa ja vapauttaa oloasi ja samalla auttaa sinua tuntemaan itsesi osaksi porukkaa. Huumori on todella tehokas liukastusaine.

Näillä kuudella vinkillä pääset seksijuhlissa jo hienosti alkuun. Muista aina, että orgioihin ei kannata lähteä täysin tuntemattomien ihmisten kanssa tuntemattomassa ympäristössä. Ole siis varma, että otat kumppaneistasi selvää – ja kaikkein parasta on jos tuot kaverisi tai oman kumppanisi mukaan turvaksesi.

Leave a Reply