Mitä tehdä MMF threesome kolmen kimpassa

Mitä MMF-threesome seksissä tehdään toisen miehen kanssa?

Oletteko miehesi tai naisesi kanssa päättäneet tehdä seksielämästänne jännempää kutsumalla kolmannen pyörän mukaan makuuhuoneeseen?

Menage a trois eli kolmen kimppa on tutkimusten mukaan erittäin yleinen fantasia: Montrealin yliopiston tutkimuksessa jopa 31 prosenttia naisista kertoi joskus fantasioineensa kolmipyörän ajamisesta.

Se, onko kolmas tyyppi mies vai nainen – on tietysti ihan makuasia. Yleensä oletetaan, että miehet haluaisivat toisen naisen sänkyynsä. Mutta joskus miestäkin voi kiihottaa ajatus toisesta miehestä nussimassa omaa naista.

Mutta entä sitten, kun se MMF-threesome on lyöty lukkoon ja edessäsi on kaksi kikkeliä perinteisen yhden sijaan? Mitä sille toiselle pitäisi tehdä?!

Sisällys

1. Kerro heti alussa mikä on OK – ja mikä ei

Ennen kuin lähdette petipuuhiin kolmistaan, kannattaa kertoa vierailevalle tähdelle mitä kaikkea hän saa ja mitä hän ei saa tehdä. Näistä kannattaa keskustella etukäteen oman kumppanin kanssa: onko suutelu OK? Onko suihinotot OK? Onko penetraatio OK? Ja entäs takaportin käyttö?

Lisäksi kannattaa sopia jo etukäteen miten yhteydenpito hoidetaan. Usein on suositeltavaa ottaa kolmanneksi pyöräksi joku tuntematon – eikä esimerkiksi naapurin Jormaa, jolle joudut aina moikkaamaan, kun haet postia laatikolta.

Jos kyseessä on tuntematon, voitte sopia, että jälkikäteen ei pidetä mitään kontakteja (jossei se ole 100 % pakollista).

2. Rentoudu

Seksi ei onnistu pakottamalla. Jos teillä on käytössänne kunnon iso poreallas tai hyvä sauna – aloittakaa matkanne sieltä. Yhdessä saunominen tai kylpeminen pakottaa teidät riisuutumaan ja saa samalla hormonit jyllämään. Samalla kaikki rentoutuvat.

3. Jos haluat MMF-kimpan, mutta sinua hermostuttaa…

Meidän mielestämme sinulla on kaksi potentiaalista vaihtoehtoa, joista voit valita.

  • Käytä silmäsidettä: anna miesten tehdä sinulle mitä he ikinä haluavatkaan. Olet heidän käytettävissään. (Voit toki ennen silmien sitomista kertoa haluatko, että he etenevät nopeasti vai hitaasti – ja ovatko he helliä vai rajuja…)
  • TAI päätä kaikesta: ohjaa molempia miehiä omien toiveidesi mukaisesti. Kerro kukaa nuolee mitä ja missä asennossa. Ja oikeasti määrää – älä pyytele. Näin saat juuri sitä mitä haluat.

Mitä tehdä? Tässä lista!

  • Tuplarunkkaus – ota yksi mies oikealle ja toinen vasemmalle. Riisu heidän housunsa hitaasti pois ja ota molempien kanki käteesi. Runkkaa hellästi molempia ja katso heitä vuorotellen silmiin. (Toki voit välillä ottaa munan suuhunkin.)
  • Anna miesten nuolla – ole joko makuulla tai istu sohvan reunalla. Anna toisen miehen nuolla pilluasi samalla kuin toinen suutele sinua suulle, rinnoille, niskaan ja mihin ikinä haluatkaan.
  • Toinen alas, toinen ylös – asennolla ei ole väliä: anna toisen miehen penetroitua alapäähäsi samalla kun otat toiselta suihin. Suosittuja asentoja tähän ovat mm. doggy style, nainen selällään, sohvalla sylissä ratsastaminen (etu- tai takaperin) ja jopa lusikka.
  • Kokeile 69:iä penetraatiolla – ota toisen miehen kanssa perinteinen 69-asento. Ole itse päällä. Anna toisen miehen samalla penetroitua jompaan kumpaan reikääsi takaapäin.
  • Double Penetration – Kyllä, tuplapenetraatio on kokeilemisen arvoinen. Asento voi olla juuri se, minkä koet itse parhaaksi. Toinen penis vaginaan – toinen peräreikään.

Jos MMF-threesome kimppakiva ei jälkikäteen tuntunutkaan hyvältä idealta – niin ainakin voit sanoa olevasi yhtä kokemusta rikkaampi. Jos sinulla ja miehelläsi oli hauskaa – voitte ottaa samanlaisen illan uudestaan joko saman tai eri kolmannen pyörän kanssa. Artikkelin lähteenä on käytetty Womens Healt Magin juttua.

Etsi seksiseuraa netistä

SexPartner Logo

Legendaarinen!

Tuhansia suomalaisia käyttäjiä.

Sivustoa käyttävät niin sinkut, varatut kuin paritkin - jotka kaikki haluavat toteuttaa seksuaalisuuttaan.


Victoria Milan LogoEuroopan johtava deittisivusto varatuille henkilöille, jotka etsivät salasuhdetta!

Leave a Reply