MILF-seksiseuraa netistä

MILF-seuraa netistä seksiin ja vaikka mihin

MILF eli Mother I’d Like to Fuck. Siis äiti, jota haluaisin nussia. Termi on varmasti monelle tuttu – ja moni mies haluaa nimenomaan löytää MILF-seuraa netistä. Siis hieman kokeneempia naisia seksiseuraksi.

Miksi?

 • MILF-naiset tietävät mitä haluavat.
 • Kokemus on seksikästä.
 • Kokeneemman naisen ja nuoremman miehen välillä on usein vain seksiä – tunteet ja pitkät suhteet voidaan unohtaa.
 • Kielletty hedelmä: MILF on joko nyt tai aikaisemmin ollut suhteessa toisen kanssa. Miehelle kyse on ”jostakin jota hän ei voi saada”.

Sisällys

Mistä löytää kokenut nainen tai nuorempi mies?

SexPartner Logo

Legendaarinen!

Tuhansia suomalaisia käyttäjiä.

Sivustoa käyttävät niin sinkut, varatut kuin paritkin - jotka kaikki haluavat toteuttaa seksuaalisuuttaan.


Victoria Milan LogoEuroopan johtava deittisivusto varatuille henkilöille, jotka etsivät salasuhdetta!

Fantasia MILF:n takana

Tai edessä, tai sivulla, tai päällä, tai alla. Ihan jokapuolella.

Moni mies sanoo, että heitä kiinnostavat kokeneemmat naiset, koska nämä tietävät mitä he haluavat. Kokenut nainen uskaltaa sanoa ääneen mitä hän haluaa seksin aikana. Mikä saa hänet kiljumaan sängyssä nautinnosta. Miten hän saa orgasmin. Tai jos nainen ei sano sitä ääneen, niin ainakin hän ottaa sen haluamansa suoraan mieheltä.

Nuoremmat naiset ovat ujompia. Eivätkä edes tiedä mitä haluavat. Kokemus ja itsevarmuus ovat seksikkäitä ominaisuuksia. Siksi MILF:t ovat niin suosittuja.

Toinen selitys on joidenkin miesten halu penetroitua hoivaajiin. Osalla miehistä juuri naisellisuuden yhdistyminen äidillistyyteen ja hoivaamiseen saavat kullin kovaksi. Tällöin kyse on sekä turvasta että ”hyvänä pitämisestä”.

Olipa nuoremman miehen halujen takana mikä tahansa – on nuorten miesten ja MILF-naisten sekstailu selvästi vapautunut aiemmasta. Enää tätä ”fantasiaa” ei katsota pahalla, vaan se on arkipäivää. Enää ei tarvitse pelätä ystävien tuomitsevan sinua.

MILF vs Puuma – onko eroa?

Moni kysyy, onko milffeillä ja puumilla jotain eroa. Molemmissa on kuitenkin kyse nuoremmasta miehestä ja vanhemmasta naisesta.

Ero on kuitenkin aika yksinkertainen: MILF on nainen, jota nuori mies haluaa nussia. Puuma on vanhempi nainen, joka haluaa nussia nuoria miehiä.

Kyse on siis siitä, kuka haluaa seksiä ja kenen kanssa. Luonnollisesti myös MILF voi olla cougar (puuma). Tällöin halut vain ovat alusta alkaen molemminpuolisia.

Toinen erottava tekijä ovat lapset: nimensä mukaisesti milffillä, Mother I’d Like to Fuck, pitäisi olla lapsia. Puumalla ei välttämättä tarvitse olla suvun jatkajia.

Tosin moni nuorempi mies käyttää sanaa milffi myös tilanteissa, joissa he haluavat nussia vanhempaa naista, mutta eivät välttämättä tiedä onko tällä lapsia tai ei.

Benjamin Franklinin selitys

Nyt menemme jo todella syvälle tähän aiheeseen, mutta Benjamin Franklin kirjoitti aikoinaan kirjeen aiheesta ”Ohjeita nuorelle miehelle rakastajan valinnanssa” (vapaa käännös).

Kirjeessään Ben antoi 8 yksinkertaista syytä siihen, miksi vanhemmat naiset ovat oiva valinta nuoren miehen rakastajattareksi.

 1. He tietävät elämästä ja maailmasta jo paljon enemmän. He ovat valmiimpia.
 2. Kun nuoruuden viehätys alkaa kadota, naiset oppivat taitoja. Vanhemmat naiset ovatkin hyviä naisia. He osaavat olla tarvittaessa myös helliä.
 3. Koska vanhempi nainen ei enää halua – tai ei välttämättä edes voi – saada lapsia. Seksi on vain seksiä, ei suvun jatkamista.
 4. Heillä ei ole tarvetta kertoa seksisuhteesta kaikille. Kaikkien yksityisyys ja maine on siis paremmin suojattu.
 5. Pillu on aina pillu (suhteellisen vapaa käännös – anteeksi suorasukaisuuteni, mutta sitä Benjamin kirjeessään tarkoitti).
 6. MILF:n kanssa teet vähemmän syntiä. Hän on jo kokenut seksin salat. Nuoren neitsyen kohdalla mies voi tuhota naisen koko elämän.
 7. Nuori nainen saattaa saada seksistä myös pahan mielen, kokeneempi vain nauttii siitä.
 8. Koska vanhemmat naiset ovat niin kiitollisia!

Benkku ei ehkä kirjeessään täysin osannut kuvata sitä, miten kauniita ja seksikkäitä kokeneemmat naiset voivat myös olla. Hän kiinnitti enemmän huomiota asian käytännöllisyyteen.

Olemme tässä artikkelissamme maininneet sekä muutamia hyviä nettisivustoja MILF-seuran löytämiseen netistä – että syitä ja selityksiä sille miksi nuoret miehet käyvät niin kuumina kokeneihin naisiin. Toivottavasti olet nyt viisaampi ja valmiimpi. Ja tietysti halukkampi lähteä etsimään sitä seksiä! Onnea metsästykseen!

Leave a Reply