11 asiaa joita miehen ei kannata tehdä

10+1 seksiin liittyvää asiaa, joita miehen ei kannata tehdä

Oletko joskus pohtinyt ehdottomia ”NO-NO” -asioita, joita seksin aikana (tai päätteeksi) ei missään nimessä kannata tehdä? Me listasimme 10 ehdottomasti kiellettyä asiaa!

Sisällys

1. Tule kasvoille ilman lupaa

Hei haloo, kaikki eivät halua meikkiensä sekaan valkoista kasvovoidetta. Vaikka pornossa tätä tehdään koko ajan – eivät kaikki naiset tykkää siitä.

2. Luvaton anaaliin tunkeutuminen

Aika selvä juttu. Mutta tästäkään eivät kaikki tykkää. Tietysti pitkässä parisuhteessa tiedät (yleensä), mistä kumppanisi diggaa… Mutta yhden yön suhteessa kannattaa kysyä lupaa ennen kakkosportin avaamista. (Sama pätee itse asiassa myös perseen nuolemiseen…)

3. Hiusten vetäminen & piiskaus

Moni nainen rakastaa molempia – mutta eivät kaikki. Joten kannattaa olla varovainen kenen tukkaa lähdet nykimään kesken seksin. Pahimmassa tapauksessa saat syytteet pahoinpitelystä tai raiskauksesta… Joten jos itse tykkäät vähän rajummista otteista – kysy naiselta lupaa esileikin aikaan. Kuiskaa hänen korvaansa esimerkiksi ”tykkäätkö, kun sun hiuksista vedetään”. Kysyminen on joskus jopa kiihottavaa.

4. Älä kuvaa ilman lupaa

Ihan vaan Suomen lain noudattamiseksi… Ja muutenkin. Jos haluat muistoja tilaisuudesta, muista pyytää kaikilta osanottajilta lupa ikuistamiseen etukäteen.

5. Esileikin skippaaminen

Vaikka kullisi on kova kuin Ron Jeremy ystävänpäivänä, ei sitä penistä kannata tunkea suoraan kuivaan lihataskuun. Hyväile näistä mieluummin hieman liian pitkään – kuin liian vähän. Ja muista, pillun nuoleminen on aina hauskaa.

6. Älä pyydä suihinottoa…

… jos et ole valmis itsekin ottamaan suihin ilman taka-ajatuksia. Moni mies ajattelee, että naisen kuuluu ottaa kulli suuhun ja saada mies orgasmoimaan, vaikka mies ei tekisi mitään vastineeksi. Ei se niin toimi nykymaailmassa. Jos haluat suihinoton, sinun pitää olla valmis itsekin ottamaan suihin.

7. Älä nussi hänen kavereitaan

Ihan sama oletteko vasta tavanneet, seurustelleet pitkään tai olleet jo vuosikausia naimisissa – naisen kaverit ovat ehdoton NONO! (Jossei hän erikseen itse sitä ehdota – ja sekin voi olla tarkkaan suunniteltu ansa.) Älä siis kerro hänelle kuinka seksikkäitä hänen kaverinsa (tai siskonsa / äitinsä / serkkunsa) ovat.

8. Älä kehuskele kavereillesi

Seksi on sinun ja kumppanisi välinen asia. Älä siis mene juoruamaan kavereillesi kaikkia pieniä yksityiskohtia seksielämästänne. Naiset eivät arvosta sitä.

9. Vältä huonojen puolien mainitsemista

Kehityskeskusteluille on tietysti omat aikansa pitkissä parisuhteissa. Jos kuitenkin haluat saada tänään seksiä naisesi kanssa, ei kannata ottaa hänen huonoja puoliaan puheeksi. Älä mainitse niitä edes sivulauseessa. Älä näytä, että edes ajattelet niitä.

10. Älä kerro rakastavasi häntä seksin takia

Rakastat häntä hänen takiaan. Et seksin takia. Älä sano ”rakastan seksiä kanssasi” – vaan kehu hänen ominaisuuksiaan. ”Olet uskomattoman seksikäs alasti” tai ”se oli parasta seksiä ikinä” ovat paljon parempia vaihtoehtoja…

+1 Älä unohda suojausta

Ihan vain turvallisuussyistä, muista käyttää kumia. Etenkin, jos harrastat paljon yhden illan juttuja.

Vakiintuneessa suhteessa voitte luonnollisesti sopia yhteiset pelisäännöt – kumittomuus on toimiva valinta, jos kumppanisi syö e-pillereitä tai hänellä on kierukka.

Leave a Reply