5 vinkkiä miehille seksistä

Miehen pitää tietää nämä 5 vinkkiä seksiin

Naiset eivät ole samanlaisia kuin miehet. Näin kertoo pornotähti Tasha Reign Brobibleen kirjoittamassaan artikkelissa. Meidän halumme ja fantasiamme ovat erilaisia. Se on ihan selvää.

Siksi sinun ei kannata yleistää. Olitpa mies tai nainen. Et voi olettaa, että kumppanillasi on samanlaisia haluja tai että samat tabut kiihottavat sinua ja häntä.

Älä pelkää! Tasha antaa jutussaan 5 vinkkiä. Nämä kaikkien miesten pitäisi tietää seksistä.

Sisällys

1. Korosta hyviä puoliasi

Älä ajattele negatiivisia puoliasi. Onko sinulla pieni penis? Onko sinulle kertynyt ylimääräistä vyötärölle kaljan juomisesta? Unohda ne! Itsevarmuus on kaiken alku ja juuri – alfa ja omega. Valitse siis itsellesi vaatteet, jotka saavat sinut näyttämään hyvältä. Ja hyödynnä sängyssä asioita, joissa olet hyvä. Pieni kulli tai kestät vain hetken? Nuole hänet orgasmiin asti! Kaljamahaa? Pukeudu mustaan ja korosta parempia puoliasi (esim. parta, hiukset, silmät, isot kädet).

2. Kehu häntä

Sano naiselle, että hän on seksikäs, kuuma, kaunis… Ja tarvittaessa ole vielä tarkempi. Kerro hänelle, että hänen silmiensä sinisyys lumoaa sinut – tai että hänen ylähuulensa kaari on valloittava, kun hän hymyilee. Moni on myös tarkka pisamistaan ja hammasvälistään. Jos tytöllä on jompaakumpaa näistä, kehu häntä niistä. Se näyttää naiselle, että olet kiinnostunut hänestä ja huomaat pienetkin asiat.

3. Omista naiselle hetki seksin jälkeenkin

Älä vain pyyhi spermaa hänen sisäreisiltään ja painu jääkaapille hakemaan seuraavaa kaljaa. Vietä naisen kanssa hetki hänen haluamallaan tavalla. Se voi olla silmiin katselua, alasti makoilua, halailua tai vaikka hänen selkänsä silittämistä.

4. Kannusta häntä

Oletteko juuri kokeilleet jotain uutta? Muista kertoa hänelle kuinka sinä nautit siitä. Jos haluat, että saat jatkossakin esimerkiksi hyviä suikkareita tai kokeilla uudestaan kullisi tunkemistä hänen perseeseensä – kannattaa hyviä toimia vahventaa. Vähän kuten eläimillä. Anna positiivista palautetta positiivisista toimista. (Emme vertaa naisia eläimiin… Mutta tämä positiivinen vahvistus vain toimii…)

5. Muista esileikki

Yllätyitkö, että tämä oli viides kohtamme? Naisille esileikki on tärkeämpää kuin miehille. Itse olisin valmis tuikkaamaan kovan kankeni mihin tahansa rakoon, kun vaan näen paljaat rinnat. Naisilla homma ei toimi ihan samaa vauhtia.

Kysy häneltä suoraan mistä hän pitää – ja toimi saamiesi ohjeiden mukaisesti. Suutele häntä, hyväile häntä (rinnat, reidet, niska… mikä vain hänellä toimiikin) ja nuole pillua kuin mies!

Lisävinkki: kokeile seksileluja

SexShop LogoSexShop.fi on 100%:sti suomalainen seksikauppa.

SexShopilla on myymälä Helsingin Kalliossa ja seksikauppa netissä.
siirry-kauppaan
Seksitori.fiSeksitori.fi on yksi Suomen nopeiten kasvavista seksilelujen verkkokaupoista! Jo yli 9000 eri tuotetta varastossa ja edulliset hinnat!siirry-kauppaan

Leave a Reply