Miten kestää sängyssä pidempään

8 vinkkiä miten kestää sängyssä pidempään

On useita syitä siihen, miksi mies saattaa tulla sängyssä liian aikaisin. Eikä sille aina mitään voi – sitä tapahtuu kaikille. Mutta moni mies mieluusti kestäisi sängyssä pidempään. Siksi me päätimme listata 8 vinkkiä siihen miten saat itsesi kestämään kauemmin!

Sisällys

1. Pidennä esileikkiä

Helpoin ja itsestäänselvin tapa pidentää koko aktin pituutta on pidentää esileikkiä. Mies voi antaa naiselle suuseksiä kymmenien minuuttien ajan ilman että kummallakaan on suuri pelko spermojen lipsahtamisesta lakanoille.

2. Pysähdy-jatka -taktiikka

Kun mies tuntee tulevansa, hän pysähtyy ja vähentää stimulaatiota. Voit tässä välissä siirtyä hetkeksi takaisin suuseksiin tai hyväillä naista sormillasi. Tärkeintä on, että tunnet välittömän paineen vähentyvän.

3. Puristustekniikka

Variaatio edellisestä: vähän ennen kuin olet ejakuloimassa, purista peniksen päätä vahvasti. Peukalosi voi olla joko kullin alla tai päällä. Pidä puristusta noin 10-20 sekunnin ajan, kunnes tunnet ejakuloimisen tarpeen vähentyvän. Samalla saatat menettää kovuuttasi hieman – mutta tämä on normaalia.

Yhden aktin aikana voit kokeilla puristamista useaan kertaan. Purista – jatka – purista – jatka. Ja lopulta anna kaiken purskahtaa ulos.

Voit harjoitella puristustekniikkaa myös itseksesi. Masturboi ja juuri ennen kuin olet tulossa, purista penistäsi.

4. Keskity muuhun

Vanha, mutta toimiva kikka. Mieti esimerkiksi kertotaulua, elämän todellista tarkoitusta tai keskity esimerkiksi kadulta kuuluviin ääniin. Keskittymällä muihin asioihin kuin itse aktiin vähennät kiihottumistasi ja täten ejakuloit myöhemmin.

5. Hidasta tahtia

Mitä nopeammin sekstaat, sitä nopeammin tulet. Noin niinkuin keskiarvona. Jos haluat siis kestää pidempään, tee vedoistasi pidempiä ja hitaampia. Näin voit kontrolloida orgasmin tuloa paremmin.

6. Masturboi

Kyllä. Kun tyhjennät kassisi tasaisin väliajoin kestät myös sängyssä pidempään. Ja kukapa ei tykkäisi runkkaamisesta?

7. Käytä kondomia

Useimmilla miehillä kondomi vähentää peniksen herkkyyttä ja täten pidentää seksiä. Lisäksi varmistat, että seksitaudit eivät leviä ja lapsia ei tule.

8. Kommunikoi

Muista kertoa kumppanillesi mitkä asennot ja liikkeet saavat sinut tulemaan liian nopeasti. Kommunikoinnin avulla voitte käyttää sellaisia tekniikoita, joilla mies kestää sängyssä pidempään ja nainen saa täyden nautinnon.

Muista lääkäri

Mikäli kärsit ennenaikaisista siemensyöksyistä jatkuvasti, muista hakeutua lääkäriin. Lääkärisi osaa neuvoa sinua paremmin ja tarvittaessa voit saada käyttöösi voiteita tai pillereitä, jotka auttavat kestämään sängyssä pidempään.

Mikäli vastaavasti kärsit erektio-ongelmista (esim. jos et kestä kovana tarpeeksi pitkään), konsultoi lääkäriäsi. Tähän vaivaan on tarjolla runsaasti lääkkeitä. Tarvittaessa voit saada myös henkistä tai psykologista tukea.

Seksiongelmista ei kannata kärsiä. Apua on aina saatavilla.

Lähde: Daily Star

Leave a Reply