Mitkä ovat turn off sängyssä

Isoimmat turn-offit sängyssä? – Sinkkujen top4

Match.com tekee vuosittain ison Singles in America tutkimuksen, johon osallistuu yli 5000 täysi-ikäistä sinkkua. Tutkimuksessa kysytään useita kysymyksiä, mutta tänään me keskitymme suurimpiin turn-offeihin.

Jos siis haluat olla varma, että saat yhden illan kumppanisi kuumaksi, vältä ainakin näitä virheitä.

Sisällys

1. Liikaa puhetta

Kyllä, suurin turn-off seksin aikana oli liiallinen puhuminen. Tämä ei meitä sinällään yllätä. Joskus tuhmien puhuminen on kiihottavaa, mutta jätä elämäntarinasi kertominen johonkin toiseen hetkeen.

Jopa 82 prosenttia vastaajista sanoi, että liika puhe on turn off.

2. Ei kiihkoa

Toiseksi suurin turn-off oli tunteen ja kiihkon puuttuminen. Näin vastasivat jopa 74 prosenttia tutkimukseen osallistuneista. Jos siis sänkypuuhat innostavat, anna sen myös näkyä toimissasi!

3. Ei liikettä

Kolmanneksi suurin turn-off oli vähäinen liikkuminen. Suomalaisittain sanoisimme tätä varmaan ”makaa kuin lahna” -syndroomaksi. Lahnailua piti innon tappajana 63 prosenttia vastanneista sinkuista.

4. Huono suutelija

Kyllä, suuteleminen on todella korkealla listalla. 62 prosenttia vastanneista sanoi huonon suutelijan olevan paha turn-off. Älä siis kuolaa kumppanisi päälle, älä tunge kieltä suoraan hänen kitarisoihinsa asti. Kuten sitä sanotaan, harjoittelu tekee mestarin. Niin myös suutelussa.

Leave a Reply