Instagramin parhaat perseet

Top10 Instagramin parhaat perseet 2019

Unohda jo se iänikuinen Jen Selter. Kyllä se Jenin perse on tietysti hurmaavan pyöreä ja ihastuttavalla tavalla voimakas, mutta ei se silti ole Instagramin ainut takapuoli, jota sinun kannattaa seurata vuonna 2019.

Koska itse rakastamme naisten perseitä, päätimme kerätä parhaat ja seksikkäimmät ASSalicious Instagram-tilit yhteen artikkeliin sinun iloksesi.

Katso, seuraa ja nauti!

Sisällys

Joselyn Cano

Tämä perse ansaitsee erityismaininnan heti artikkelimme alussa!

Muodokas Joselyn julkaisee runsaasti puolialastomia kuvia itsestään – ja me todella rakastamme sitä. Isojen rintojen ja maukkaan peräosaston lisäksi Joselynillä on myös kauniit kasvot. Mihin sitä tässä kohtaa pitäisi siis tuijottaa?

Caitlin Rice

Innostaako fitness?

Caitlin Rice ei ole mikään turha kimuli, sillä tiukan ja seksikkään perseen lisäksi mimmiltä löytyy myös jonkin verran lihasta. Yksi top-listamme parhaista kokonaisuuksista, kieltämättä.

Hafii Amira

Yksi nousevista tähdistä. Hafii Amira tarjoaa kuolattavaa muodokkaammista persiistä tykkääville.

Hafii postasi aikaisemmin runsaasti persekuvia, mutta viime aikoina julkaisuissa on ollut mukana myös hänen parrakas poikakaverinsa. Tästä kehityskulusta emme tykkää yhtään – mutta kyllä Hafii Amira silti ansaitsee paikan top-listallamme.

Lisa Morales

Hekumallista katsottavaa. Tätä kaunotarta seuraa mielellään!

Lisa Moralesin takalisto on sitä laatua, johon mies haluaisi uppoutua tuntikausiksi. Ja varmaan osa naisistakin.

Tyttö ei ole tietysti pelkkää äässiä – vaan koko kropan eteen on selvästi tehty töitä.

Michelle Lewin

Listamme seuratuin Instagram-perse löytyy Michelle Lewinilta. Jo kolmen miljoonan seuraajan rajapyykkiä kolkutteleva Michelle uhkea ja muodokas ilmestys.

Kathy Bentley

Kukaties koko joukon perseikkäin nainen!

Yli 2,5 miljoonaa seuraajaa kerännyt Kathy Bentley eli ”kathyzworld” on Miamissa elävä kuubalainen ”superlahjakkuus”. Siis ihan oikeasti. Tämän naisen perse kilpailee samassa painoluokassa Kim Kardashianin kanssa. Mutta silti Kathyn lantio on pikkuriikkinen. Miss Bentley on yksi mielenkiintoisimpia seurattavia.

Kuva, jonka KATHY ♛ (@kathyzworld) julkaisi

Valeria Orsini

Kolumbiasta tulee myös kauniita naisia – ja Valeria Orsini on tästä täydellinen esimerkki. Valerialla on yksi Instagramin parhaista perseistä – ihan saletisti.

Vaaleaksi hiuksensa värjännyt kaunotar ei myöskään pelkää esitellä avujaan…

Yarishna Ayala

Astetta tiukempi mimmi tämä Yarishna. Hän kilpailee IFBB Bikini PRO -lisenssillä – Nutrex Researchin sponsoroimana.

Seksikästä lihasta, sanon minä.

Sandra Prikker

Perinteisempi ja hieman pienempi takamus, joka on varmasti monen mieleen. Sandra Prikker on Shredz Europe -urheilija ja suunnittelee vaatteita Body Engineers -merkille. Tältä kisakireältä kimulilta löytyy treenikuvia joka lähtöön.

Cindy Prado

2019 listamme viimeinen, mutta ei varmasti vähäisin osanottaja. Cindy kuuluu yllä mainitun Sandran kanssa pienempien peppujen sarjaan – eikä siis massaltaan yllä esimerkiksi Kathyn tasolle. Mutta meillä miehillä on erilaisia mieltymyksiä. Itse rakastan sekä isoja että pieniä perseitä. Ja Cindy Pradolla on yksi Instagramin parhaista perseistä jo pelkästään tiukkuutensa takia.

Artikkelin kuva: Mark J Sebastian

Leave a Reply