Parhaat seksiasennot

5 huonointa seksiasentoa – ja miten teet niistä paremmat

Men’s Health US haastatteli yli 1200 Women’s Health -lehden lukijaa. Tarkoituksena oli selvittää, mitkä ovat naisten mielestä huonoimmat seksiasennot ja miksi.

Ja lista oli yllättävä… Huonoimmiksi nousivat:

  • Doggy Style (perinteinen takaapäin)
  • Reverse Cowgirl (ratsastus väärinpäin)
  • 69
  • Lähetyssaarnaaja
  • Nainen päällä (ilmeisesti oikeinpäin tällä kertaa)

Oma ensireaktioni oli ”MITÄ V*TTUA?!”

Nämähän ovat ne perinteiset asennot, joihin jokainen mies turvautuu ainakin kerran seksin aikana. Ja näistä jokainen mies aloittaa seksielämänsä…

Onneksi Men’s Health haastatteli asiantuntijoita syistä ja seurauksista. Ja me päätimme kirjoittaa vinkit seksiasentojen parantamiseen suomeksi.

Sisällys

1. Doggy Style

Syy listalle päätymiseen: Se on yksinkertaisesti liian kivulias. Mies osuu liian helposti naisen kohdunkaulaan. Lisäksi pitkät ajat polvillaan käyvät helposti epämukaviksi…. Kaiken muun huonon lisäksi doggy ei ole millään tavalla intiimi.

Mitä tehdä: Älä tunkeudu joka työnnöllä pohjaan asti. Pidä liike lyhyempänä ja hitaampana. Hitaat työnnöt stimuloivat naisen vaginan etuosaa, joka on takaosaa herkempi. Lisää intiimiyttä hyväilemällä naisen selkää, niskaa ja hiuksia käsilläsi. Voit myös kumartua alas ja suudella häntä.

2. Reverse Cowgirl

Syy listalle päätymiseen: Naisen on vaikea saada orgamisa tässä asennossa. Paikat eivät jotenkin ”osu yhteen”. Lisäksi tässä asennossa on suurempi riski rikkoa kullikin… (koska penis usein vääntyy)

Mitä tehdä: Jos tykkäät asennosta näkymien takia – kokeile ennemmin doggyä. Toinen vaihtoehto on nousta seisomaan peilin eteen ja penetroitua takaapäin. Näin mies voi hyväillä naista käsillään – ja molemmat saavat runsaasti katsottavaa.

3. 69

Syy listalle päätymiseen: Koska kuusysissä kumpikaan ei voi keskittyä nauttimiseen. On vaikea nauttia täysillä, kun itse antaa samalla nautintoa. Etenkin naisille henkinen keskittyminen on tärkeää kliimaksin saavuttamisessa.

Mitä tehdä: Vaihdelkaa vuoroja ja unohtakaa koko 69-asento.

4. Lähetyssaarnaaja

Syy listalle päätymiseen: Penis ei yksinkertaisesti osu oikeaan kohtaan suurella osalla naisista. Lisäksi, jos kikkelisi on vähän pienempi, tämä asento ei tuo esiin parhaita puoliasi.

Mitä tehdä: Kokeilkaa seksiasentoa nimeltä Coital Alignment Technique eli CAT. Nimi ei ole seksikäs, mutta tässä tyylissä peniksen varsi stimuloi klitorista tehokkaasti samalla kun terskasi penetroituu sisälle.

5. Nainen päällä

Syy listalle päätymiseen: Epävarmuus. Haastatelluista naisista suurin osa kertoi, että he tuntevat olonsa päällä ”itsetietoiseksi”. Ja aivan liian moni pohtii sitä, miltä heidän rintansa, mahansa tai ilmeensä näyttävät.

Mitä tehdä: Kokeilkaa esimerkiksi vastakkaista ”lusikkaa” (asettukaa vierekkäin makaamaan – navat vastakkain, nostakaa naisen päälimmäistä jalkaa ylös). Toinen vaihtoehto on, että nainen nojaa päällä ollessaan niin vahvasti eteenpäin, että päänne ovat vierekkäin.

Noin. Siinä olivat Men’s Healthin tutkimuksen 5 huonointa seksiasentoa. Ja nyt tiedät myös vinkit niiden parantamiseen.

Tee seksistä nautinnollisempaa ja tilaa seksilelut netistä!

SexShop LogoSexShop.fi on 100%:sti suomalainen seksikauppa.

SexShopilla on myymälä Helsingin Kalliossa ja seksikauppa netissä.
siirry-kauppaan
Seksitori.fiSeksitori.fi on yksi Suomen nopeiten kasvavista seksilelujen verkkokaupoista! Jo yli 9000 eri tuotetta varastossa ja edulliset hinnat!siirry-kauppaan

Leave a Reply