Huippukiva seksikauppa

Huippukiva.fi – suomalainen seksikauppa pitkällä kokemuksella

Huippukiva.fi on tunnettu suomalainen seksikauppa, joka on tullut tunnetuksi muun muassa hauskoista mainoksistaan – niin radiossa kuin TV:ssä. Lisäksi Huippukiva tarjoaa uusille asiakkaille ilmaisen seksilelun täysin veloituksetta. Luonnollisesti vain rajatusta etukäteen valitusta valikoimasta.

Huippukiva-verkkokaupasta löydät seksileluja joka lähtöön! Niin miehille, naisille kuin pareille. Valikoima on yksi Suomen laajimmista ja mukaan mahtuu kaikkea tutuista Bathmate-penispumpuista Lelon laadukkaisiin vibraattoreihin ja Bodywand-hierojista OhMiBod-kauko-ohjattaviin vibroihin. Unohtamatta tietysti kaikkea kinkympää asusteista ja peppuleluista bondage-välineisiin asti.

Sisällys

Ilmainen seksilelu

Kuten todettua, Huippukiva tarjoaa uusille asiakkaille niin sanotun ilmaiskokeilun. Voit siis tilata yhden seksilelun täysin ilmaiseksi. Ilmaisen seksivälineen tilaaminen ei sido sinua mihinkään – ei jatkotilauksiin tai muuhunkaan. Et sitoudu edes vastaanottamaan sähköpostia tai muita mainoksia. Maksuttomia leluja toimitetaan vain yksi per talous.

Tätä kaikki rakastavat. Joten mikset sinäkin kokeilisi? Katso ilmaiset seksilelut tästä.

Huippukiva.fi ilmainen seksilelu

Alennuskoodi

Ikävä kyllä juuri tällä hetkellä meillä ei ole tarjota sinulle Huippukiva.fi alennuskoodia. Tule kuitenkin takaisin myöhemmin. Lisäämme alennuskoodin tänne heti, kun saamme sellaisen jälleen käsiimme.

Mainokset

Huippukiva tunnetaan erityisen hyvin hauskoista mainoksistaan. Ne pyörivät sekä TV:ssä että radiossa.

Verkkokaupan omalta YouTube-kanavalta löytyy tällä vain yksi video, legendaarinen Huippukiva tango:

Lahjakortti

Etsitkö hauskaa lahjaa puolisollesi? Kaipaatko hyvää lahjaideaa kaverisi polttareihin? Huippukiva lahjakortti on oiva valinta!

Voit tilata lahjakortin kätevästi netistä. Summat ovat artikkelin kirjoitushetkellä 10, 20, 50 ja 100 euroa. Esimerkiksi 50 eurolla saa jo aika kivasti mausteita makuuhuoneeseen!

Toimitus

Kaikki tilaukset toimitetaan huomaamattomissa paketeissa. Paketin sisältö tai lähettäjän nimi eivät näy päälle päin. Näin postinjakaja tai naapurin utealias mummeli eivät voi tietää, mitä olet saamassa.

Kaikki tilaukset toimitetaan normaalisti 1-3 työpäivän kuluessa (varastotilanteen mukaisesti). Jos olet rekisteröitynyt käyttäjäksi verkkokaupassa, voit seurata toimitustasi suoraan profiilistasi.

Avaamattomilla tuotteilla on lisäksi 14 päivän palautusoikeus.

Maksaminen

Voit maksaa tilauksesi suoraan verkkomaksulla (nettipankki) tai luottokortilla (Visa, Visa Electron & MasterCard). Lisäksi valittavissa on laskulla tilaaminen, jolloin saat maksuaikaa 14 päivää.

Maksaminen tapahtuu turvallisesti Suomen verkkomaksujen maksupalvelun kautta.

Kokemuksia

Sekä omasta kokemuksesta että lukemalla suomalaisten foorumeiden keskusteluja, voimme todeta, että Huippukiva.fi on erittäin luotettava ja laadukas seksikauppa. Valikoima on todella laaja ja sieltä löytyy jotakin jokaiselle. Tilaukset toimitetaan nopeasti ja huomaamattomasti. Maksaminen käy kätevästi. Toimituskulutkin ovat ilmaiset, kun tilaat yli 40 eurolla tuotteita.

Kokonaisuutena kokemukset Huippukivasta ovat positiivisia. Voimme siis suositella tätä seksikauppaa varauksetta.

Yhteenveto

Kaipaatko sutinaa sänkyyn, piristystä petiin ja mausteita makkariin? Huippukiva.fi -verkkokauppa tarjoaa kaikkea tätä ja paljon enemmän.

Me tykkäämme Huippukivasta. Piste.

Siirry Huippukiva.fi verkkokauppaan tästä! >>

Leave a Reply