Vinkit kuumaan aamuseksiin

Parhaat vinkit aamuseksiin

Aamuseksi jakaa mielipiteitä. Toiset rakastavat sitä, toiset vihaavat sitä. Jos pariskunnan molemmat osapuolet kuuluvat samaan ”tiimiin”, ei aamuseksistä varmasti synny ongelmia – sitä joko on tahi ei ole. Kuuluitpa kumpaan tahansa tiimiin, tämän artikkelin kuudella vinkillä teet halutessasi aamuista spesiaaleja.

Miksi aamuseksi toimii?

  • Yön jälkeen olet valmiiksi levännyt ja rento. Rentous on tärkeää seksuaaliselle nautinnolle.
  • Testosteronitasot ovat aamulla korkeammalla, täten yleensä haluakin riittää.

Alta löydät parhaat vinkit, kokeile ja nauti!

Sisällys

1. Aloita itsestäsi

Monella aamu alkaa hitaasti. Joten aamuseksiäkään ei kannata lähteä kiirehtimään. Kyse ei ole mistään atleettisesta suorituksesta vaan nauttimisesta. Hyvä tapa saada sekä itsesi että kumppanisi tunnelmaan on aloittaa oman vartalon hyväilystä. Hivele käsivarsiasi, reisiäsi, takapuoltasi, rintaasi ja ota muutama kevyt ensikosketus genitaalialueelle.

Kun alat lämmetä, siirry hitaasti tekemään sama kumppanillesi.

2. Siirry suulliseen

Miehet, nyt huomio: aamuisin suullisen esileikki toimii naisten kohdalla erityisen hyvin. Nainen saa maata paikallaan rentoutuneena samalla kun sinä hitaasti etenet ulkoisesta hyväilystä vähän syvällisempään suupeliin.

3. Kokeile 69

Kuusysi on tekemässä paluuta. Se on nykyään retroa.

69 sopii aamuseksin osaksi täydellisesti, koska tällöin sinun ei tarvitse miettiä miltä hengityksesi haisee. Jos olette oikein laiskalla päällä, voi kuusysiä tehdä ihan hyvin myös kyljellään – aina toisen ei tarvitse kiivetä päälle.

4. Lusikka toimii aina

Moni nukkuu kyljellään. Vastaanottavan osapuolen ei tarvitse lähteä liikkeelle ollenkaan – takaa tuleva yksinkertaisesti tuo itsensä lusikka-asentoon. Voitte hoitaa koko toimituksen esileikistä penetraatioon asti tässä samassa asennossa (tosin suihin tässä asennossa ei oteta – eikä 69 oikein onnistu vaihtamatta asentoa – mutta voitte valita mikä näistä kuulostaa mukavimmalta).

Pelkkä lähekkäin makaaminen vapauttaa jo oksitosiinia. Joten lusikointi on aina paikallaan ennen seksiä, seksin aikana ja seksin jälkeenkin. Ja jopa ilman aamuseksiä.

5. Jos nainen on aamuvirkku

Jos nainen on parista se aamuvirkumpi, kannattaa kokeilla perinteistä lehmityttöä. Nainen kiipeää kumppaninsa päälle ja mies saa vain maata ja nauttia maisemista (ja tunteestsa).

Kokeile ylös-alaisen liikkeen sijaan lanteidesi keinuttamista eteen ja taakse. Tämä liike tuottaa klitorikselle täydellisen paineen tunteen ja johtaa useammin orgasmiin kuin pomppuinen hyppely.

6. Ajanpuutteessa sekstaa suihkussa

Jos teillä on kiireiset aikataulut ja työt kutsuvat, voi aamuseksin hoitaa myös suihkussa. Mikäs sen mukavampaa kuin aamuseksi samalla kuin peset kumppaniasi puhtaaksi työpäivää varten.

Näillä 6 vinkillä aamuseksi on höyryävän kuumaa. Olittepa aamuvirkkuja tai ette.

Lähde: Glamour.com

Leave a Reply