Vinkit seksin ehdottamiseen oikein

7 tapaa ehdottaa seksiä – Lue miten!

Tiedät varmaan, että seksin harrastaminen on kivaa ja nautinnollista? Harmi, että seksin ehdottaminen on välillä niin vaivalloista ja vaikeaa.

Jos haluat seksiä (enemmän, useammin – tai muuten vaan), sinun kannattaa opetella pyytämään sitä. Tapoja on monia – ja me esittelemme 9 tapaa, joilla ehdotat seksiä ilman että joudut anelemaan.

Miten ehdottaa seksiä!

Sisällys

1. Tekstaa se

Yksinkertainen ja suora “Haluan seksiä” tai “Nussitaan illalla” on oikeasti OK. Ihan oikeasti.

Jos et uskalla sanoa sitä päin naamaa, kannattaa se tekstata. Voit lähettää tekstiviestin joko päivällä (“Illalla haluan pillua / munaa”), pari päivää aikaisemmin (“Kun näemme jälleen, otan sinulta suihin”) tai vaikka samana iltana (“Kun tulen lenkiltä takaisin kotiin, otat minut suihkussa”).

Suosittelemme: Kerro myös, mitä haluat sinulle tehtävän. Tarkenna. “Haluan sinut suihkussa” tai “Haluan sitoa sinut sänkyyn ja piiskata paljasta persettäsi” on parempi kuin “Seksiä ku tuun kotii”.

2. Sopikaa tunnussana

Sopii etenkin ihmisille, jotka viettävät paljon aikaa kaupungilla, töissä tai lasten seurassa.

Keksikää sana, josta molemmat tiedätte, että nyt toista panettaa. Ajan myötä tämä sana saa niin vahvan painoarvon, että toistakin osapuolta rupeaa panettamaan jo pelkkä sanan kuuleminen. Sitten sitä voi käyttää illalla ihan kahdestaankin.

Hyviä sanaehdotuksia: Ansiotuloverotus, verotarkastus, chorizo-raakamakkara, Terminaattori 3, päänsärky

3. Pukeudu seksikkäästi

Toimii etenkin, jos olet nainen: Pukeudu seksikäästi. Pyöri kotona esimerkiksi alusvaatteisillasi.

Tunnet olosi seksikkääksi. Ja mies näkee parhaat puolesi. Molemmat pääsevät tunnelmaan – ja parhaassa tapauksessa mies tekee oman liikkeensä eikä sinun tarvitse ehdottaa seksiä sen suorempaa.

4. Kehu toista

Etenkin parisuhteessa toinen tulee ottaa huomioon. Yksi parhaista tavoista antaa huomiota ja ottaa toinen huomioon, on kehuminen.

“Katselin, kun leikkasit nurmikkoa, näytit todella kuumalta ilman paitaa” tai “Olet kyllä ihanassa rantakunnossa, kulta” on erinomainen alku sekstailulle.

5. Herätä muistoja

Jokaisella parilla on omat muistonsa erinomaisista seksikerroista. Ne voivat olla mitä vain lomaseksistä Rodoksella aina telttaretkeen Itä-Suomessa.

Aloita keskustelu sanomalla “muistatko, kun silloin kerran…” ja jatkat tarinaa omalla seksimuistollasi.

Vanhan hekuman muistelu saa hormonit hyrrämään nykyisyydessäkin ja menofiilksen päälle.

6. Kosketus kertoo kaiken

Tiedätkö miten toinen sukupuoli isketään? Seksiä ehdotetaan samalla tavalla: Hennosti koskettamalla.

Kokeile esimerkiksi silittää kumppanisi kättä, suudella hänen niskaansa, hivellä hänen takareittään tai näykkiä vähän hänen korviaan.

Muista, että sinulla ei ole kiire mihinkään. Ehdotat vasta seksiä – et vielä penetroidu. Etene siis pikkuhiljaa kosketuksesta suutelemiseen ja siitä vaatteiden päällisen hyväilyn kautta suuseksiin ja sitten vasta kunnon nussintaan.

7. Ole suora

Ei vaadi selityksiä. Mies tai nainen on vieressä ja ehdotat seksiä suoraan. “Pannaanko”, “Harrastetaanko seksiä”, “Menen suihkuun, tuletko sekstaamaan” tai mitä tahansa muuta.

Miten sinä ehdotat seksiä?

Etsi seksiseuraa helposti netistä

SexPartner Logo

Legendaarinen!

Tuhansia suomalaisia käyttäjiä.

Sivustoa käyttävät niin sinkut, varatut kuin paritkin - jotka kaikki haluavat toteuttaa seksuaalisuuttaan.


Victoria Milan LogoEuroopan johtava deittisivusto varatuille henkilöille, jotka etsivät salasuhdetta!

Leave a Reply