Vastuuvapaus

Naidaanko.com on yksityishenkilöiden ylläpitämä Internet-sivusto. Esittelemme sivustolla lyhyesti tuotteita, palveluita ja verkkokauppoja. Emme kuitenkaan omaa alan koulutusta, joten antamiamme arvosteluita tai vinkkejä ei voida pitää ammattimaisina ohjeistuksina. Lukijan ei missään nimessä tule pitää kaikkea kirjoittamaamme täytenä totuutena, sillä sivustolla julkaistavat tiedot toimitetaan “sellaisena kuin ne ovat”. Sivuston omistajat / ylläpitäjät eivät anna mitään takuuta sivujen tai niiden sisällön oikeellisuudesta tai luotettavuudesta.

Sivuston omistajat eivät vastaa mistään suorista tai epäsuorista vahingoista, liiketoiminnan keskeytyksestä tai liiketoiminnan tappioista ja liikevoiton menetyksistä, jotka liittyvät tai väitetään liittyvän näillä sivuilla julkaistuihin tietoihin tai niiden käyttöön.

Sivustolla julkaistaan mielipiteitä Suomen perustuslain §12:n mukaisesti. Mikäli kirjoituksen kohde kokee, että meidän mielipiteemme ei vastaa kohteen omaa mielipidettä, on tällä oikeus saada mielipiteensä julkaistuksi meidän kirjoituksemme yhteydessä. Tätä oikeutta voidaan käyttää hyväksi toimittamalla oma näkemys sivuston ylläpidolle yhteydenottolomakkeen kautta.

Osa sivustomme linkeistä on affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa, että klikatessasi linkkiä, siirryt haluamallesi sivustolle affiliate-verkoston kautta. Mikäli ostat tuotteen tai rekisteröidyt palveluun, me saamme affiliate-verkoston kautta rahaa. Samaiset linkit saattavat asettaa evästeitä (cookies), jotka voit halutessasi estää selaimesi asetuksista.