Mitä on sähköseksi

Sähköseksi: Mitä on electrosex ja miten sitä voi kokeilla

Sähköseksi eli electrosex on mielenkiintoinen uusi suuntaus, jossa sähköä hyödynnetään eroottisen nautinnon tuottamiseen! Mitä tämä sitten tarkoittaa? Käytännössä sitä, että erilaisten seksilelujen avulla tuotetaan kevyttä sähkövirtaa ja se ohjataan ihollesi. Alun perin electrosexiä käytettiin lähinnä BDSM-piireissä rankaisuleikeissä, mutta sen tuottama kihelmöinti tuntui niin mielenkiintoiselta, että sähkön käyttö seksissä alkoi yleistyä myös näiden rajattujen piirien ulkopuolella.

Sähköseksi = Sähkön käyttämistä eroottisen nautinnon tuottamiseen.

Sähkö synnyttää kevyesti pistelevän ja kutittavan tunteen iholle, jonka vaikutukset tuntuvat myös syvemmällä kropassasi, kun sähkö siirtyy kroppaasi pitkin eteenpäin nopeasti (olethan suurimmaksi osaksi vettä). Sähkö stimuloi hermostoasi.

Mitä seksileluja sähköseksissä käytetään? Sähköseksiä harrastetaan tavallisesti siihen erikseen suunniteltujen seksilelujen avulla. Älä siis ikinä itse rakenna mitään laitteita. Tarvitset sähköseksiin erillisen muuntajan tai akkusetin, joka varmistaa, että et saa suoraan 230 volttia seinästä – sekä erillisen seksilelun, joka on suunniteltu sekä kestämään sähköä että siirtämään sitä turvallisesti ihollesi.

Hyvä valinta on esimerkiksi KinkLab NeonWand -lelu, jonka voit varustaa useilla erilaisilla vaihtopäillä. Pään muoto määrittää miltä sähkö tuntuu ihollasi ja miten laajalle tai pienelle alueelle sähköä siirretään.

Käytetäänkö sähköseksissä liukuvoidetta? Riippuu hieman käyttäjästä. Toisaalta liukuvoide suojaa ihoasi mahdollisilta kulumilta (esim. kuivumiselta). Kuitenkin, liukuvoiteen käyttö sähköseksissä voi samanaikaisesti myös vahvistaa sähkön tuomia tuntemuksia, sillä se lisää ihosi sähkönsiirtävyyttä.

Muista nämä!

  • Poista kaikki metalliset korut.
  • Älä kokeile sähköseksiä, jos sinulla on sydänongelmia.
  • Kokeile sähköä ensin kätesi ihoon. Jos tunne on miellyttävä, voit siirtyä erogeenisille alueille.
  • Aloita tuotteiden käyttö aina tehonsäädön minimitasolta (jos seksivälineessä on säätö). Nosta tehoja pikkuhiljaa.
  • Kun lopetat seksilelun käytön, sammuta se kokonaan ennen kuin lasket sitä mihinkään.
SexShop LogoSexShop.fi on 100%:sti suomalainen seksikauppa.

SexShopilla on myymälä Helsingin Kalliossa ja seksikauppa netissä.
siirry-kauppaan
Seksitori.fiSeksitori.fi on yksi Suomen nopeiten kasvavista seksilelujen verkkokaupoista! Jo yli 9000 eri tuotetta varastossa ja edulliset hinnat!siirry-kauppaan

Leave a Reply